Dodaj do ulubionych

... WSZiP (d.WSZiM) - opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 11:01
chciałabym zebrac opinie o uczelni: Wyższa Szkoła Zarządzania i Prawa w
Warszawie na Al. Jerozolimskich. Interesuja mnie za i przeciw studiowaniu w
tej uczelni na SUM (ZiM)
jaki poziom, jaka kadra itp
Pozdrawiam,
Kaśka
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: ... WSZiP (d.WSZiM) - opinie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.06.06, 13:06
      Bylo tutaj wiele negatywnych opinii o tej szkole, poszukaj w wyszukiwarce.
      Ogolnie uczelnia kiepska, strasznie niestabilna bez stalej kadry. Corocznie wielu wykladowcow odchodzi a potem jest duzy problem jak to jest twoj promotor. Pisala tutaj dziewczyna wlasnie w takiej sytuacji, byla przed obrona, szkola nie zaplacila wykladowcy za seminarium I ten zrezygnowal.
      • Gość: kaśka Re: ... WSZiP (d.WSZiM) - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:20
        nie jestem po ZiM tylko po studiach (lic)humanistycznych, a chciałabym
        studiowac ZiM i wlasnie ta uczelnia umozliwia studiowanie tego kierunku bez
        potrzeby zaliczania roznic programowych, poniewaz te przedmioty są na SUM.
        moze jest jeszcze w Wawie taka uczlenia, gdzie nie bede musiala uzupelniac
        roznic programowych?
        moze Jański? lub Koźmiński?
        • manros Re: ... WSZiP (d.WSZiM) - opinie 15.06.06, 18:41
          polecam UW w filli w Plocku, po politologii moj kolega zaliczal za ZiMie tylko
          matme z różnic,powiedzial ze to byla parodia:-)
          • Gość: kaśka Re: ... WSZiP (d.WSZiM) - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:17
            a jak jest w Warszawie na UW?
            obecnie jestem na socjologii :)
            • Gość: kaśka Re: ... WSZiP (d.WSZiM) - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:39
              jak jest na Wydziale Zarzadzania UW w Warszawie?
              czy matematyke trzeba zaliczac?
              • Gość: manros Re: ... WSZiP (d.WSZiM) - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:46
                wlasnie mowie o WZ na UW. Tylko matme zaliczal,ale jak widze w programie tej
                prywatnej po humanach,nacpane przedmiotow jak na 1 roku stacjonarnych:)) idz na
                UW
                • Gość: :( Re: ... WSZiP (d.WSZiM) - opinie IP: *.kablowka.waw.pl 13.09.06, 21:28
                  UW jest zdecydowanie lepsze.
    • Gość: ja Re: ... WSZiP (d.WSZiM) - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 13:54
      ja studiuję w WSziP i bardzo jestem zadowolona. nie rozumiem tych wszystkich
      negatywnych komentarzy :-/
      • Gość: Kiła i mogiła Re: ... WSZiP (d.WSZiM) - opinie IP: *.kablowka.waw.pl 18.06.06, 14:11
        Typowa szkoła krzak, reklamy na przystankach dosłownie wszędzie w Warszawie.

Dobra szkoła to stabilna kadra, popatrz jak to jest w WSZiP, kto uczy w tym
        roku, kto w zeszłym, a kto dwa lata temu. Tam są ciągłe zmainy, rektor,
        dziekani, prodziekani, kierownicy katedr, wykładowcy.
        • mato1 Re: ... WSZiP (d.WSZiM) - opinie 12.09.06, 10:19
          Byłem etatowym nauczycielem w WSZiP, próbowano mnie zmusić do przejścia na
          umowę zlecenie, a gdy złożyłem sprawę do sądu pracy wyrzucono mnie z pracy.
          Przerwano zajęcia studentom w trakcie trwania semestru tylko po to, by się
          odegrać. Uniemożliwiono im zaliczenie przedmiotu.
        • Gość: Hehehe Re: ... WSZiP (d.WSZiM) - opinie IP: *.kablowka.waw.pl 12.09.06, 18:35
          Hehehe, jest połowa września a ich plakaty są prawie na każdym przystanku. Coś
          kiepściuchno u nich ......

Ale trochę kasy musieli na to wywalić ....
          • studentk Re: ... WSZiP (d.WSZiM) - opinie 13.09.06, 21:40
            Jakiś niezły przecher się zapowiada.
            Ciągle coś negatywnego słychać o tej szkółce.
            Czy mają coś własnego w razie spłaty dłużników? Budynki? Sprzęt?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka