Gość: ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:15 MOże ktos ze studjujacych na tym kierunku stresci go troche z gory thx pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja:) Re: psychologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:23 Bardzo ciekawy kierunek!:-) polecam.. jesli oczywiscie sie tym interesujesz, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: psychologia 19.06.06, 00:27 Oczywiscie, ze bardzo ciekawy! Nie wyobrazam sobie studiowania czegokolwiek innego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja:) Re: psychologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 01:20 Hehe:) a jak:D tylko ta biomedyka.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: psychologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 01:30 thx za odp... A ogólnie interesuje mnie all, począwszy od tego jak jest na waszej uczelni tzn. czy jest różnica miedzy uczelniami czy mniej więcej wszędzie jest to fajny i ciekawy kierunek ,no i jaki rodzaj psychologii wybraliście i po którym roku wybiera się specjalizacje?... z góry thx za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hearcik Re: psychologia 19.06.06, 09:46 UAM: Mysle, ze jesli chodzi o wiekszosc programu, to jest on taki sam na kazdej uczelni. U mnie pierwsze 2 lata, to psychologia ogólna, na 3 roku wybiera sie specjalnosc. Np. na I roku jest psychologia emoji i motywacji, wprowadzenie do psychologii, psychologia rozwoju człowieka w cyklu zycia(nie mylic z psychologia rozwojowa), metodologia ze statystyka, filozofia z logika, historia mysli psychologicznej, biologiczne mechanizmy zachowania:cos pod kątem biochemii.Pozniej zaczyna sie psychologia społeczna, psychologia roznic indywidualnych, psychologia osobowosci, neuronauka, psychologia poznawcza itp. Czyli jak widzisz wszystko ogolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosebud Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:24 Mnie interesowałyby perspektywy pracy po tym kierunku,czy trudno znaleźć dobrą pracę,i po jakiej specjalności ma sie największe na nią szanse ?{niezależnie od zainteresowań}. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: psychologia IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.06, 21:16 hey też wybieram się na psychologie na UAM, ile trzeba było mieć punktów w tamtym roku, żeby się dostać? dzieki za inf;) Odpowiedz Link Zgłoś