Dodaj do ulubionych

psychologia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:15
MOże ktos ze studjujacych na tym kierunku stresci go troche
z gory thx pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hearcik Re: psychologia 19.06.06, 00:18
      A co chciałabys wiedziec?
    • Gość: Ja:) Re: psychologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:23
      Bardzo ciekawy kierunek!:-) polecam.. jesli oczywiscie sie tym interesujesz,
      Pozdrawiam
      • hearcik Re: psychologia 19.06.06, 00:27
        Oczywiscie, ze bardzo ciekawy! Nie wyobrazam sobie studiowania czegokolwiek
        innego!
        • Gość: Ja:) Re: psychologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 01:20
          Hehe:) a jak:D tylko ta biomedyka.. :D
          • Gość: ola Re: psychologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 01:30
            thx za odp...
            A ogólnie interesuje mnie all, począwszy od tego jak jest na waszej uczelni
            tzn. czy jest różnica miedzy uczelniami czy mniej więcej wszędzie jest to fajny
            i ciekawy kierunek ,no i jaki rodzaj psychologii wybraliście i po którym roku
            wybiera się specjalizacje?...
            z góry thx za info
            pozdrawiam
            • hearcik Re: psychologia 19.06.06, 09:46
              UAM: Mysle, ze jesli chodzi o wiekszosc programu, to jest on taki sam na kazdej
              uczelni. U mnie pierwsze 2 lata, to psychologia ogólna, na 3 roku wybiera sie
              specjalnosc. Np. na I roku jest psychologia emoji i motywacji, wprowadzenie do
              psychologii, psychologia rozwoju człowieka w cyklu zycia(nie mylic z
              psychologia rozwojowa), metodologia ze statystyka, filozofia z logika, historia
              mysli psychologicznej, biologiczne mechanizmy zachowania:cos pod kątem
              biochemii.Pozniej zaczyna sie psychologia społeczna, psychologia roznic
              indywidualnych, psychologia osobowosci, neuronauka, psychologia poznawcza itp.
              Czyli jak widzisz wszystko ogolne.
              • Gość: rosebud Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:24
                Mnie interesowałyby perspektywy pracy po tym kierunku,czy trudno znaleźć dobrą
                pracę,i po jakiej specjalności ma sie największe na nią szanse ?{niezależnie od
                zainteresowań}.
                Z góry dziękuję
                • Gość: sara Re: psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:27
                  Up
              • Gość: gosia Re: psychologia IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.06, 21:16
                hey też wybieram się na psychologie na UAM, ile trzeba było mieć punktów w tamtym roku, żeby się dostać? dzieki za inf;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka