Dodaj do ulubionych

psychologia UMCS-ważne

IP: *.pr.radom.net 19.06.06, 21:03
Próbuję po raz pierwszy, napiszcie ile punktów trzeba było, żeby dostać się na
psychologię stacjnarnie i na płatne( w trakcie rekrutacji 2005/2006).
Najbardziej interesują mnie zeszłoroczne limity punktów na UMCS w Lublinie,
ale również limity na każdy inny uniwersytet: Lublin, W-wa, Kraków, itd.
Napiszcie proszę, spróbuję ocenić swoje szanse.
Obserwuj wątek
    • ingra Re: psychologia UMCS-ważne 20.06.06, 09:55
      z tego co wiem to trudno było w tamtym roku
    • Gość: dzięki Re: psychologia UMCS-ważne IP: 80.50.167.* 20.06.06, 20:54
      jeszcze raz zapytam o to samo
    • Gość: starsza Re: psychologia UMCS-ważne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:54
      Z tego co wiem, a starała sie w zeszłym roku moja córka, na UMCS w ubiegłym roku nie dostał sie prawie nikt z nowa maturą. Wyniki ze starej przliczali tak, że ci z nową nie mieli szans :)W tym roku chyba zmienili zasady rekrutacji, więc nie wiadomo jak będzie. Podobnie jest na UJ, gdzie w zeszłym roku decydowała egzamin, a w tym roku już tylko matura. Więc myślę, że na to pytanie nikt nie jest w stanie rzetelnie odpowiedzieć, faktem jest tylko, że jest to tradycyjnie jeden z najbardziej obleganych kierunków - ok. 20 osób na miejsce, czyli na 100 kandydatów dostaje sie 5.
      • Gość: polytolog wielki Re: psychologia UMCS-ważne IP: 195.116.183.* 22.06.06, 18:41
        nadzieja, zreknij na strone IRK umcs'u, tam sa na bierzaco podawane dane o ilosci ludzi na dany kierunek (dzial 'aktualnosci') to moze Ci nieco rozjasni rozeznanie czy bedzie trudno czy nie, ale z tego co widze latwo nie bedzie (ponad 10os / miejsce) :)
    • miniskatop1 Re: psychologia UMCS-ważne 22.06.06, 18:57
      Gość portalu: nadzieja napisał(a):

> Próbuję po raz pierwszy, napiszcie ile punktów trzeba było, żeby dostać się na
      > psychologię stacjnarnie i na płatne( w trakcie rekrutacji 2005/2006).
      > Najbardziej interesują mnie zeszłoroczne limity punktów na UMCS w Lublinie,
      > ale również limity na każdy inny uniwersytet: Lublin, W-wa, Kraków, itd.
      > Napiszcie proszę, spróbuję ocenić swoje szanse

Trzeba było mieć za pierwszym razem 94 pkt na 100 i o ile wiem dostały się
      tylko 2 osoby z nową maturą...a na wieczorówkę mniej ale nie wiem ile dokładnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka