Dodaj do ulubionych

ile kopert? (hihihi nie mylić z korupcją)

12.07.06, 10:33
Składam na KUL na 3 kierunki chce to wszystko wysłąc pocztą i teraz jak ja
mam to zrobić? Na kazdy kierunek osobna koperta?

P.s skłądam na amisnitrację dzienną i zaoczną, ciągle sie wacham czy skłądac
na dzienne czy zaoczne prawo;-/ mam wg. przelicznika 65,3 pkt.

Pozdrawiam,
monika
Obserwuj wątek
    • c00l Re: ile kopert? (hihihi nie mylić z korupcją) 12.07.06, 14:30
      Na zaoczne jeszcze nie mozesz skladac, dopiero jak bedzie drugi nabor, na stronie jest napisane.

Ja mam 62 pkt i mam nadzieje, ze na administracje sie dostane. Ty masz ode mnie wiecej wiec spokojnie sie dostaniesz:)

Chyba 1 koperta.
      • coolowa87 Re: ile kopert? (hihihi nie mylić z korupcją) 12.07.06, 16:22
        cOOL ma racje, na zaoczne jeszcze nie mozna skladac!!!! ja chialam na dzienne
        wieczorowe i zaoczne zlozyc ale jak kliknelam najpierw dzienne to potem w
        zaocznej administracji mi napisalo ze ten kierunke mam juz zatwierdzony wiec na
        razie na wieczorowe tez sie nie da (zaoczne tak samo) tylko na
        dzienne....zlozylam na dzienne a potem moze mnie sami przepisza...:D papiery na
        KUL wyslane!!!! :)))
        • marad11 Re: ile kopert? (hihihi nie mylić z korupcją) 12.07.06, 17:32
          Kolezanka senna87 według marada11 dostanie sie na dzienne prawo. 65,3 to raczej
          sporo wiec nie powinno byc najmniejszych problemow. A moglabys podac cząstkowe
          wyniki? Pozdrawiam.

:)
        • chwilowa_nedza Re: ile kopert? (hihihi nie mylić z korupcją) 12.07.06, 20:46
          kserokopia swiadectwa ma byc potweirdzona np. przez dyrektora czy nie?
          • marad11 nie 12.07.06, 21:04
            • senna87 la la la 12.07.06, 23:05
              dobra to odpisuje Wam

1) no moge cząstkowe
              polski 59/54 (zchrzaniłam jak nic)
              angielski 92/69
              wos 78/60 (o ile z rozsz nie miałam pojecia ile dostne to z podstaway myslałam
              ze bedzie lepiej)

2) Ejjj jakto nie mozna na zaoczne? ja sie dzis zarejestrowałam i sie dało.
              Wszystko sie zatwierdziło. Wybrałam dzienne prawo, dzienną administrację i
              zaoczną administrację(niestacjonarną)

A teraz odpowiadam na pytanie które zadałam Ja:-) Jak sie juz pologowałam
              porejestrowałam i takie tam to wydrukowałam jeden formularz i tam są wszystkie
              3 kierunki i jeszcze mi sie wyswietliło ze mam wpłacic odrazu na 3 kierunki
              kase i wysłac im jedno potwierdzenie tylko.
              • lukario Re: la la la 13.07.06, 00:17
                Możecie napisać jak wygląda przelicznik?
                • marad11 wszystko jest w osobnym poście 13.07.06, 00:28
              • coolowa87 Re: la la la 13.07.06, 07:40
                hmmm to nie wiem jak to zrobilas bo mi wyskoczylo ze dane dla tego naboru sa
                juz zatwiedzone...moze kliknelas w II nabor?? a to juz jest co innego...zreszta
                trudno..moja strata mi nie chcialo wejść wiec dalam tylko na dzienne tylko
                administrację a myśle ze może zaproponuja mi zaoczne co??? :/ czy jak im nic
                nie napisalam to nie zaproponują??? KURDE!! nie dało sieeeeeeeeeee:(((
              • c00l Re: la la la 13.07.06, 08:55
                Polski i wos mialem wyzej, ale angielski to masakra, rozsz. zdecydowanie nizej jak Twoj :D
    • lukario Re: ile kopert? (hihihi nie mylić z korupcją) 13.07.06, 00:19
      juz nie trzeba:)
      • marad11 no wlaśnie :) 13.07.06, 00:28
      • c00l Re: ile kopert? (hihihi nie mylić z korupcją) 13.07.06, 08:55
        A Tobie lukario ile wyszlo pkt na administracje.

Sporo chetnych na ten kierunek :/:P
        • lukario Re: ile kopert? (hihihi nie mylić z korupcją) 13.07.06, 09:40
          Zbyt mało żeby wogóle pisać:P dobrze że nigdy nie myślałem poważnie o tym
          kierunku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka