Dodaj do ulubionych

Akademia Ekonomiczna w Katowicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:29
Hej, mam problem z wyborem kierunku na Akademii Ekonomicznej w
Katowicach. Czy ktos moglby mi cos doradzic???
Obserwuj wątek
    • Gość: polsl Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:08
      Ae to najbardziej gó..ana uczelnia na śląsku. Uciekaj stąd jak najprędziej.
      Kształci nierobów, nie tak jak politechnika. Bardzo łatwo się utrzymać, tu nie
      ma przedmiotów technicznych. NO i sami frajerzy tam chodzą. Zero imprez,
      kolektywizacji studentów, dosłownie nic.
      • Gość: edytka20 Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:32
        a sam tam chodzisz, ze tak doskonale wiesz?
        ja lubie ta uczelnie, a ze zaitneresowania mam takie a nie inne - to poczlam tu
        a nie na polibude
        mam wrazenie, ze to i tak praktyczniejsze niz te wszystkie politologie,
        socjologie/pedagogiki
      • yorga Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach 12.07.06, 19:50
        toś poradził dziewczynie - koleżanka o kierunki sie dopytuje a ty na polibudę
        ją naganiasz... skąd w ogóle wiesz, że ma predyspozycje i ochotę żeby tam iść?
        i dlaczego niby uważasz, że AE Katowice kształci nierobów - wnioskujesz po
        swoich znajomych? (wobec tego współczuję)

Jeżeli chodzi o kierunki - poszukaj informacji na stronce, zobacz jakimi
        przedmiotami się różnią, przeglądnij plan studiów... gdybyś miała pytania o
        konkretne rzeczy - pisz tutaj lub na mojego maila :)
        • Gość: maturzystka Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:13
          dzieki za odp :)
          no wiec mysle o public relation... ale duzo osob mi odradza...
          mysle o zarzadzaniu....
          wygralm indeks na ta wlasnie uczelnie.... mysle ze jest ok...
          • Gość: yorga Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:01
            hejka:)

jeżeli chodzi o public relation - na AE Katowice jest to specjalność na
            kierunku Ekonomia, weż pod uwagę jednak jedną sprawę - z powodu małego
            zainteresowania studentów od kilku lat nie była otwierana, nie wiem jak było w
            tym roku...

ja jestem na finansach i bankowości - jestem zadowolona :)
            • Gość: ae Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:13
              Ciekawie jaki będzie prog w tym roku na fib. Niby matury poszły ogólnie źle w
              tym roku, a no i tak bedzie wysoki próg. Chociaż w tym roku już jest o wiele
              mniej studentów.
            • Gość: edytka20 Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:00
              ja takze na FiB i takze zadowolona :)
              • Gość: ae Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:34
                A ile masz punktów?
              • Gość: rafał Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: 193.239.60.* 16.07.06, 15:33
                a ja mam takie pytanie bo tez chyba tam zamierzam isc ale mnie to nie interesuje, wiec czy Wy poszlyscie tam z zainteresowania czy ze względu podobno atrakcyjnosci kierunku pod wzgledem zawodowym? a tak w ogóle da sie skonczyc ta uczelnie nie interesujac sie ekonimia czy raczej to mało realne?
              • Gość: rafał Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: 193.239.60.* 16.07.06, 15:35
                aha a nie wiecie moze cos na temat specjalnosci polityka społeczna na kierunku ekonomia? co mozna po tym robic?
        • hektor2003 Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach 17.08.06, 10:37
          Może coś wiesz (wykładowcy, egzaminy , materiały) na temat rachunkowości na AE
          w Katowicach?
    • Gość: mika Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.direcpc.com 17.07.06, 00:53
      ja studiuje na kierunku informatyka i ekonometria i mi sie podoba:)Duzo
      matmy,statystyki i ekonometrii...informatyki troszke mniej..zeby zaliczyc
      musisz poswiecic troche czasu na nauke...na pewno nie tyle co na polibudzie ale
      i tak dosyc sporo:) ogolnie polecam ten kierunek:):):)
      • Gość: MaRdoC Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:08
        ja od tego roku ide na FiB i jest fajnie .. :P pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka