Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:29 Hej, mam problem z wyborem kierunku na Akademii Ekonomicznej w Katowicach. Czy ktos moglby mi cos doradzic??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polsl Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:08 Ae to najbardziej gó..ana uczelnia na śląsku. Uciekaj stąd jak najprędziej. Kształci nierobów, nie tak jak politechnika. Bardzo łatwo się utrzymać, tu nie ma przedmiotów technicznych. NO i sami frajerzy tam chodzą. Zero imprez, kolektywizacji studentów, dosłownie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka20 Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:32 a sam tam chodzisz, ze tak doskonale wiesz? ja lubie ta uczelnie, a ze zaitneresowania mam takie a nie inne - to poczlam tu a nie na polibude mam wrazenie, ze to i tak praktyczniejsze niz te wszystkie politologie, socjologie/pedagogiki Odpowiedz Link Zgłoś
yorga Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach 12.07.06, 19:50 toś poradził dziewczynie - koleżanka o kierunki sie dopytuje a ty na polibudę ją naganiasz... skąd w ogóle wiesz, że ma predyspozycje i ochotę żeby tam iść? i dlaczego niby uważasz, że AE Katowice kształci nierobów - wnioskujesz po swoich znajomych? (wobec tego współczuję) Jeżeli chodzi o kierunki - poszukaj informacji na stronce, zobacz jakimi przedmiotami się różnią, przeglądnij plan studiów... gdybyś miała pytania o konkretne rzeczy - pisz tutaj lub na mojego maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:13 dzieki za odp :) no wiec mysle o public relation... ale duzo osob mi odradza... mysle o zarzadzaniu.... wygralm indeks na ta wlasnie uczelnie.... mysle ze jest ok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorga Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:01 hejka:) jeżeli chodzi o public relation - na AE Katowice jest to specjalność na kierunku Ekonomia, weż pod uwagę jednak jedną sprawę - z powodu małego zainteresowania studentów od kilku lat nie była otwierana, nie wiem jak było w tym roku... ja jestem na finansach i bankowości - jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ae Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:13 Ciekawie jaki będzie prog w tym roku na fib. Niby matury poszły ogólnie źle w tym roku, a no i tak bedzie wysoki próg. Chociaż w tym roku już jest o wiele mniej studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka20 Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:00 ja takze na FiB i takze zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ae Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:34 A ile masz punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: 193.239.60.* 16.07.06, 15:33 a ja mam takie pytanie bo tez chyba tam zamierzam isc ale mnie to nie interesuje, wiec czy Wy poszlyscie tam z zainteresowania czy ze względu podobno atrakcyjnosci kierunku pod wzgledem zawodowym? a tak w ogóle da sie skonczyc ta uczelnie nie interesujac sie ekonimia czy raczej to mało realne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: 193.239.60.* 16.07.06, 15:35 aha a nie wiecie moze cos na temat specjalnosci polityka społeczna na kierunku ekonomia? co mozna po tym robic? Odpowiedz Link Zgłoś
hektor2003 Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach 17.08.06, 10:37 Może coś wiesz (wykładowcy, egzaminy , materiały) na temat rachunkowości na AE w Katowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.direcpc.com 17.07.06, 00:53 ja studiuje na kierunku informatyka i ekonometria i mi sie podoba:)Duzo matmy,statystyki i ekonometrii...informatyki troszke mniej..zeby zaliczyc musisz poswiecic troche czasu na nauke...na pewno nie tyle co na polibudzie ale i tak dosyc sporo:) ogolnie polecam ten kierunek:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRdoC Re: Akademia Ekonomiczna w Katowicach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:08 ja od tego roku ide na FiB i jest fajnie .. :P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś