elp1 14.08.07, 08:00 życzcie mi powodzenia jak i ja Wam życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: wychodzę do pracy 14.08.07, 08:55 pracuj,pracuj,ja tez jade tyrac,ale na swiezym powietrzu. milej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: wychodzę do pracy 14.08.07, 21:39 Teraz to moge powiedziec-milego wieczoru,co niniejszym czynie,a potem niech sie cos przysni. Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: wychodzę do pracy 14.08.07, 22:09 A ja mam urlopik :) W sumie to srednio wypoczywam, ale przynajmniej nie trzeba tak rano wstawac. Szkoda tylko, ze czas tak szybko plynie. Jutro juz sroda :( Odpowiedz Link Zgłoś
szalawilo Re: wychodzę do pracy 14.08.07, 22:48 Idę sobie tylko jakoś tak pusto wokół, ale idę dalej, przychodzę a tu praca zamknięta ??? co jest grane ! dotrzegam, że jakoś tak inaczej wokół - faceci na większym kacu niż zwykle, i pod krawatami, zony w garsonkach - Czyżby ?! Taak ! - Sącz miastem aniołów !, niedziela, a już się wytraszyłem, że nie tego faceta obudzono. Uffff. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wychodzę do pracy 16.08.07, 08:43 widze ze jak poszlas, to jeszcze nie wrocilas ale w weekend to chyba juz bedziesz. milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś