Dodaj do ulubionych

AE Wr, PŁ czy UŁ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:20
AE WR - wydzial Gospodarki Narodowej / ZiM:
-ekonomika i zarządzanie w przedsiębiorstwie
-komunikacja marketingowa
-marketing międzynarodowy
-procesy i projekty logistyczne

Uniwersytet Łódzki
-wydzial zarz / ZiM - spec. inf w zarz
-wydzial ekon-soc / gospodarka przestrzenna v inf i ekonometra

Politechnika Łódzka
-wydział organizacji i zarzadzania
1.Zarzadzanie i Inzynieria Produkcji
2.Zarzadzanie i Marketing
3.Europeistyka
-wydział elektrotechniki, elektroniki, informatyki i automatyki
1.Informatyka
3.Teleinformatkyka
2.Elektronika i Telekomunikacja,

Zastanawiam sie co wybrac pod wzgledem perspektyw zatrudnienia i dobrze
platnej pracy. Pod uwage biore glownie inf w zarz na UŁ oraz ekonomike i zarz
w przeds lub procesy i prjekty logistyczne na AE
Jakies porady, sugestie mile widziane :)
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: AE Wr, PŁ czy UŁ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:28
      x
    • Gość: Karolciaaa Re: AE Wr, PŁ czy UŁ? IP: *.cable.wsm.wielun.pl 17.07.06, 20:00
      Mogę Ci tylko napisać o UŁ, akurat o tych kierunkach coś wiem. Informatykę w
      zarządzaniu studiuje mój kolega i nie narzeka - podobno jest dużo informatyki.
      Sama studiuję informatykę i ekonometrię (drugi kierunek który bierzesz pod
      uwagę na UŁ). Kierunek ciężki, ale da się przeżyć trzeba się tylko trochę
      przyłożyć. A jeżeli chodzi o pracę - to podobno po tym kierunku znajdziesz ją
      bez problemu. Uwaga - informatyka w nazwie ma niewiele wspólnego z tym
      kierunkiem, chyba że wybierzesz specjalizację Informatyka ekonomiczna to co
      innego. Ogólnie jest to kierunek bardziej ekonometryczny.
    • Gość: k Re: AE Wr, PŁ czy UŁ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:13
      mogłeś zdawać na Pwr na ZiP. jest specjalnosc logistyka.
      ale juz za późno...
    • Gość: dres Re: AE Wr, PŁ czy UŁ? IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 17.07.06, 20:34
      AE Wr.
    • Gość: scibi Re: AE Wr, PŁ czy UŁ? IP: *.orange.pl 17.07.06, 22:30
      Ja zlozylem na informatyke i ekonometrie na UŁ i na UW :) wg mnie max wypasiony
      kierunek, rzeczywiscie slyszalem ze jest ciezko, ale warto, i z praca raczej
      napewno nie bedzie problemow, co wiecej - z dobrze platna praca :) mam taka
      nadzieje, zapotrzebowanie na takich ludzi jest, a chetnych na ten kierunek malo,
      bo ludzie sie boja gdyz jest ciezko :) a ja sie przyloze, i bedzie wypas :)
      pozdr
      • Gość: ert Re: AE Wr, PŁ czy UŁ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:12
        informatyka i ekonometria w moim mniemaniu jest łatwiejsza od zwykłej
        informatyki, robi się tam owszem dużo rzeczy ale nic nadzwyczaj trudnego,
        oczywiście problemów przysparza głównie analiza mat. ale jak ktoś jest kumaty z
        maty to nie ma żadnych problemów. Co do specjalności na ZiM na AE we Wr. to tam