Dodaj do ulubionych

wakacje-Camp America

IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 13:10
Czy ktos pracowal na campie z Camp America i chcialby pogadac o tym ze mna na
privie? Mam kilka pytan do doswiadczonych. ma_ba@ poczta.gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: cleo Re: wakacje-Camp America IP: *.ppp.clsm.epix.net 07.02.03, 16:04
      lepiej bedzie, jezeli juz decydujesz sie na taki wyjazd, zesli skorzystasz z
      uslug innych agencji, np. CCUSA, ICCP, itp. w CCUSA zaplaca ci troche wiecej
      niz w CA.
      • Gość: Razorfan Re: wakacje-Camp America IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 19:09
        Ze swoich doswiadczen wiem ze amerykanie najlepiej oceniaja Camp America i ja
        uznaja za najlepsza. Inne organizacje wiecej placa ale mozesz sie wkopac jak
        np. z work & travel. Jesli nie chodzi ci o kase tylko o zwiedzanie i zabawe to
        Camp America jest najlepsze. Maja sprawne biuro i pomagaja jak moga. Kontroluja
        campy itd.
        Mnie sie na CA bardzo podobalo a inne organizacje tez zbieraja dobre opinie
        pewnie zalezy to do tego gdzie sie trafi
        • Gość: cleo Re: wakacje-Camp America IP: *.ppp.clsm.epix.net 11.02.03, 19:41
          organizacje o ktorych wczesniej wsponialam sa jak najbardziej wiarygodne. na
          campie na ktorym parcowalam wiekszosc pracownikow z zagranicy przyjechala np z
          CCUSA. i wtedy ci ktorzy przyjechali po raz pierwszy dostali troszke wiecej
          pieniazkow niz z CA. duzym plusem Ca jest natomiatst fakt, ze oni zalatwia ci
          przelot, itp. z CCUSA i ICCP musisz sama kupic sobie bilet (ale chyba pod
          koniec kontraktu ci te pieniadze, a przynajmniej czesc- mam na mysli CCUSA)
          zwracaja. w kazdym razie,CA, CCUSA sa wiarygodne i mozesz smialo planowac
          wyjazd wakacyjny z kazda z tych organizacji. i zacznij juz teraz, zeby cie to
          jak najmiej kosztowalo. im pozniej sie wszytstko zalatwia tym wiecej sie placi
          (musisz miec jeszcze czas na zalatwienie wizy). pozdrawiam

Gość portalu: Razorfan napisał(a):

> Ze swoich doswiadczen wiem ze amerykanie najlepiej oceniaja Camp America i ja
          > uznaja za najlepsza. Inne organizacje wiecej placa ale mozesz sie wkopac jak
          > np. z work & travel. Jesli nie chodzi ci o kase tylko o zwiedzanie i zabawe
          to
          > Camp America jest najlepsze. Maja sprawne biuro i pomagaja jak moga.
          Kontroluja
          >
          > campy itd.
          > Mnie sie na CA bardzo podobalo a inne organizacje tez zbieraja dobre opinie
          > pewnie zalezy to do tego gdzie sie trafi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka