Gość: ma_ba IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 13:10 Czy ktos pracowal na campie z Camp America i chcialby pogadac o tym ze mna na privie? Mam kilka pytan do doswiadczonych. ma_ba@ poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cleo Re: wakacje-Camp America IP: *.ppp.clsm.epix.net 07.02.03, 16:04 lepiej bedzie, jezeli juz decydujesz sie na taki wyjazd, zesli skorzystasz z uslug innych agencji, np. CCUSA, ICCP, itp. w CCUSA zaplaca ci troche wiecej niz w CA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: wakacje-Camp America IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 19:09 Ze swoich doswiadczen wiem ze amerykanie najlepiej oceniaja Camp America i ja uznaja za najlepsza. Inne organizacje wiecej placa ale mozesz sie wkopac jak np. z work & travel. Jesli nie chodzi ci o kase tylko o zwiedzanie i zabawe to Camp America jest najlepsze. Maja sprawne biuro i pomagaja jak moga. Kontroluja campy itd. Mnie sie na CA bardzo podobalo a inne organizacje tez zbieraja dobre opinie pewnie zalezy to do tego gdzie sie trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: wakacje-Camp America IP: *.ppp.clsm.epix.net 11.02.03, 19:41 organizacje o ktorych wczesniej wsponialam sa jak najbardziej wiarygodne. na campie na ktorym parcowalam wiekszosc pracownikow z zagranicy przyjechala np z CCUSA. i wtedy ci ktorzy przyjechali po raz pierwszy dostali troszke wiecej pieniazkow niz z CA. duzym plusem Ca jest natomiatst fakt, ze oni zalatwia ci przelot, itp. z CCUSA i ICCP musisz sama kupic sobie bilet (ale chyba pod koniec kontraktu ci te pieniadze, a przynajmniej czesc- mam na mysli CCUSA) zwracaja. w kazdym razie,CA, CCUSA sa wiarygodne i mozesz smialo planowac wyjazd wakacyjny z kazda z tych organizacji. i zacznij juz teraz, zeby cie to jak najmiej kosztowalo. im pozniej sie wszytstko zalatwia tym wiecej sie placi (musisz miec jeszcze czas na zalatwienie wizy). pozdrawiam Gość portalu: Razorfan napisał(a): > Ze swoich doswiadczen wiem ze amerykanie najlepiej oceniaja Camp America i ja > uznaja za najlepsza. Inne organizacje wiecej placa ale mozesz sie wkopac jak > np. z work & travel. Jesli nie chodzi ci o kase tylko o zwiedzanie i zabawe to > Camp America jest najlepsze. Maja sprawne biuro i pomagaja jak moga. Kontroluja > > campy itd. > Mnie sie na CA bardzo podobalo a inne organizacje tez zbieraja dobre opinie > pewnie zalezy to do tego gdzie sie trafi Odpowiedz Link Zgłoś