somebody87 01.08.06, 13:58 co sądzicie o tych uczelniach?ktora z nich jest "lepsza"?chodzi mi głownie o klimat tam panujący,o relacje miedzy studentami,ale i o miasto..które ładniejsze,bardziej przyjazne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smon1 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 01.08.06, 15:24 polecam SLAM bo to i miasto ma wieksze perspektywy, wiecej sie dzieje a i uczelnia ma wiekszy prestiz, znajomi studiuja i sa baardzo zadowoleni (jak chcesz szcegoly to ma maila gazetowego.) a siostra w lublinie wiec...konsiderujac obie opinie ;) IDZ NA SLAM! jak masz mozliwosc oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
aannaa5 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 01.08.06, 16:16 jak slam to tylko w katowicach.zabrze odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
sweetie_yeah Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 01.08.06, 17:31 oczywiscie ze lublin, ja zawsze marzylam zeby tam studiowac, w tym roku sie pewnie nie uda ale za rok napewno sie tam dostane, jesli nie byles w lublinie to sie wybierz i sprawdz na wlasne oczy, niby prowincja wschod jakis jak to niektorzy okreslaja ale to miasto ma jakis specyficzny klimacik, zabrze brzydkie i brudne, podobnie jak katowice zreszta, decyzja nalezy do ciebie, gdzie warunki dla ciebie lepsze ale trzeba w koncu zyc w tym miescie 6 lat a moze i dluzej, ja za rok tez stawiam na Lbn i mam nadzieje ze sie uda, gratuluje wyniku Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 01.08.06, 20:21 jakby w studiowaniu o miasto chodzilo...zobaczycie,ze bedziecie ogladac sciany akademika, a nie miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
natha2 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 02.08.06, 11:15 Zeby ogladac sciany akademika to trzeba miec czas :P Raczej nie beda patrzec dalej niz ponad swoje Bochenki :) Odpowiedz Link Zgłoś
seulange Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 02.08.06, 21:11 ja sie orientuje tylko ad zabrza i z tego co słyszałąm nie jest najgorzej (podobno łatwo sie utrzymac <stosukowo;)> ), duzo nauki- jak wszedzie, ale kto sie uczy to zdaje- a na innych uczelniach róznie bywa:)... i łagodniejsi asystenci:)a.... i dosc sympatyczne panie w dziekanacie;) Mnie sie ogólnie uczelnia podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
pebble_87 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 04.08.06, 13:45 wybierz ślam - zabrze. moja siostra tam studiuje i jest bardzo zadowolona. Miła atmosfera , fajniludzie, rewelacyjni profesorowie i asystenci. Moze miasto nie jest zbyt ładne ale na pierwszym i drugim roku nie zwraca się na to uwagi, bo wazniejsze sa bochenki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
gagolek Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 05.08.06, 04:52 slazacy sa bardzo fajnymi ludzmi. Przynajmnie taka opinie o nich maja studenci! Odpowiedz Link Zgłoś
aannaa5 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 14.08.06, 21:16 jak slam to tylko katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek-87 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 16.08.06, 10:35 a czemuz to tylko k-ce:D:D?? Odpowiedz Link Zgłoś
reszelka33 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 16.08.06, 11:07 nie chce byc niemiła ale mogłas wczesniej zadecydowac gdzie pojdziesz jesli dostaniesz sie na kilka uczelni,wiec decyduj sie szybko dziewczyno bo blokujesz miejsce a ludzie czekaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 16.08.06, 11:19 aż dziwi takie niezdecydowanie. Kandydatów oczekujących mocno wkurza. Wiem co to znaczy i ile nerwów kopsztuje bo znajoma jest w podobnej sytuacji. Trzymam kciuki za powodzenie. I wielki kop dla niezdecydowanych - na opamiętanie. Odpowiedz Link Zgłoś
reszelka33 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 16.08.06, 11:34 mi brakuje jednego punkcika wiec mam awielka nadzieje na dostanie sie a tu ludzie trzymaja papiery na kilku uczelniach ...a jeszcze pewbeiniedawno sami czekali az ktos zrezygnuje Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: chyba to brak wyobraźni i egoizm 16.08.06, 12:02 tak myślę, że wielu zabrakło wyobraźni. Taki haos stworzyć to trzeba miec do tego prawdziwy talent. Myślę tutaj o samych kandydatach , jak i o szanownych komisjach rekrutacyjnych. Nobla za geniusz rekrutacyjny. !!!!!!!!! Ciekawa jestem czy w Europie też tak przeprowadzaja rekrutacje ??? Polska niestety przoduje w wielu absurdach. Odpowiedz Link Zgłoś