Dodaj do ulubionych

AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ?

01.08.06, 13:58
co sądzicie o tych uczelniach?ktora z nich jest "lepsza"?chodzi mi głownie
o klimat tam panujący,o relacje miedzy studentami,ale i o miasto..które
ładniejsze,bardziej przyjazne ?
Obserwuj wątek
    • smon1 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 01.08.06, 15:24
      polecam SLAM bo to i miasto ma wieksze perspektywy, wiecej sie dzieje a i
      uczelnia ma wiekszy prestiz, znajomi studiuja i sa baardzo zadowoleni (jak
      chcesz szcegoly to ma maila gazetowego.) a siostra w lublinie
      wiec...konsiderujac obie opinie ;) IDZ NA SLAM! jak masz mozliwosc oczywiscie.
    • aannaa5 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 01.08.06, 16:16
      jak slam to tylko w katowicach.zabrze odradzam
      • sweetie_yeah Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 01.08.06, 17:31
        oczywiscie ze lublin, ja zawsze marzylam zeby tam studiowac, w tym roku sie
        pewnie nie uda ale za rok napewno sie tam dostane, jesli nie byles w lublinie to
        sie wybierz i sprawdz na wlasne oczy, niby prowincja wschod jakis jak to
        niektorzy okreslaja ale to miasto ma jakis specyficzny klimacik, zabrze brzydkie
        i brudne, podobnie jak katowice zreszta, decyzja nalezy do ciebie, gdzie warunki
        dla ciebie lepsze ale trzeba w koncu zyc w tym miescie 6 lat a moze i dluzej, ja
        za rok tez stawiam na Lbn i mam nadzieje ze sie uda, gratuluje wyniku
        • smon1 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 01.08.06, 20:21
          jakby w studiowaniu o miasto chodzilo...zobaczycie,ze bedziecie ogladac sciany
          akademika, a nie miasto.
          • natha2 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 02.08.06, 11:15
            Zeby ogladac sciany akademika to trzeba miec czas :P Raczej nie beda patrzec
            dalej niz ponad swoje Bochenki :)
    • seulange Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 02.08.06, 21:11
      ja sie orientuje tylko ad zabrza i z tego co słyszałąm nie jest najgorzej
      (podobno łatwo sie utrzymac <stosukowo;)> ), duzo nauki- jak wszedzie, ale kto
      sie uczy to zdaje- a na innych uczelniach róznie bywa:)... i łagodniejsi
      asystenci:)a.... i dosc sympatyczne panie w dziekanacie;) Mnie sie ogólnie
      uczelnia podoba...
      • pebble_87 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 04.08.06, 13:45
        wybierz ślam - zabrze. moja siostra tam studiuje i jest bardzo zadowolona. Miła
        atmosfera , fajniludzie, rewelacyjni profesorowie i asystenci. Moze miasto nie
        jest zbyt ładne ale na pierwszym i drugim roku nie zwraca się na to uwagi, bo
        wazniejsze sa bochenki...:)
        • gagolek Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 05.08.06, 04:52
          slazacy sa bardzo fajnymi ludzmi. Przynajmnie taka opinie o nich maja studenci!
    • kaola19 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 12.08.06, 15:40
      slam
    • aannaa5 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 14.08.06, 21:16
      jak slam to tylko katowice.
      • motylek-87 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 16.08.06, 10:35
        a czemuz to tylko k-ce:D:D??
        • reszelka33 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 16.08.06, 11:07
          nie chce byc niemiła ale mogłas wczesniej zadecydowac gdzie pojdziesz jesli
          dostaniesz sie na kilka uczelni,wiec decyduj sie szybko dziewczyno bo blokujesz
          miejsce a ludzie czekaja....
          • atena48 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 16.08.06, 11:19
            aż dziwi takie niezdecydowanie. Kandydatów oczekujących mocno wkurza. Wiem co
            to znaczy i ile nerwów kopsztuje bo znajoma jest w podobnej sytuacji. Trzymam
            kciuki za powodzenie. I wielki kop dla niezdecydowanych - na opamiętanie.
            • reszelka33 Re: AM Lublin czy ŚLAM (Zabrze) ? 16.08.06, 11:34
              mi brakuje jednego punkcika wiec mam awielka nadzieje na dostanie sie a tu
              ludzie trzymaja papiery na kilku uczelniach ...a jeszcze pewbeiniedawno sami
              czekali az ktos zrezygnuje
              • atena48 Re: chyba to brak wyobraźni i egoizm 16.08.06, 12:02
                tak myślę, że wielu zabrakło wyobraźni. Taki haos stworzyć to trzeba miec do
                tego prawdziwy talent. Myślę tutaj o samych kandydatach , jak i o szanownych
                komisjach rekrutacyjnych. Nobla za geniusz rekrutacyjny. !!!!!!!!! Ciekawa
                jestem czy w Europie też tak przeprowadzaja rekrutacje ??? Polska niestety
                przoduje w wielu absurdach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka