r.richelieu 09.08.06, 14:12 W tytule piszemy miasto, ew. dzielnicę. W treści wszystko inne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawel Re: "Szukam współlokatora" zamieszczamy tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:36 Student WNE w Wa-wie poszukuje wpsółlokatora/-ki nr gg 3353282 Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: "Szukam współlokatora" zamieszczamy tutaj 09.08.06, 14:50 w tytule piszemy miasto... słów brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: "Szukam współlokatora" zamieszczamy tutaj IP: *.nat.student.pw.edu.pl 09.08.06, 18:13 W tytule piszemy miasto, o ile nie chodzi o Warszawe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Łódź IP: 80.54.233.* 12.08.06, 17:44 Szukam pokoju w Łodzi. Może być pokój dwuosobowy lub jednoosobowy w mieszaniu wynajmowanym przez studntów. Chiałbym jak najbliżej ulicy Brzozowej osiedle Górna Rynek. Nr gg 2152266 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinona Kraków IP: *.remedium.bochnia.pl 24.08.06, 22:58 hej, szukam dziewczyny z którą mogłabym wynająć mieszkanie lub pokój. Jestem osoba miłą, łatwo zawierającą znajmości, nie pale i nie mam innych uzależnień. Jestem studentką 1 roku CMUJ. kontkt: e- mail: paulina1987gazeta.pl gg: 6197145 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:20 może ja się nadaje... nie jestem dziewczyna... to po pierwsze, też nie pale... (juz nie...) jestem raczej miły:P spokojny, a jak szaleje to raczej nie w pokoju tylko gdzieś na zewnątrz, bede studiował na AR zaocznie ale mam prace w krk więc tak czy siak musze sobie znaleźc mieszkanie. jak co to pisz: nr.gjegje: 4887171 pZdR:] Odpowiedz Link Zgłoś
haniast1 poznań wynajmę pokój 03.09.06, 23:48 Szukam współlokatorek do miszkania na oś.Piastowskim.Do wynajęcia pokój dla 2 osób.Cena koło 320 zł z opłatami.Jestem studentką II roku medycyny. Osoby zainteresowane proszę o kontakt:haniant@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marta_tuzin mam do wynajęcia pokój - Toruń 09.08.06, 15:16 szczegółowe informacje przesyłam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
kocaca03.05 Re: mam do wynajęcia pokój - Toruń 16.08.06, 18:27 Jestem zainteresowana pokojem w Toruniu więc proszę o jakieś szczegółowe informacje w jak najszybszym tępie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_tuzin Re: mam do wynajęcia pokój - Toruń 17.08.06, 08:39 napisałam na priv :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wrocław - 2 pokoje 1 osobowe i jeden -2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 21:56 Kumpel znalazł super mieszkanko. 4 pokoje, 3 jedynki i jedna dwójka. w mieszkanku jest TV, pralka, mikrofala, lodówka, zmywarka Cena 350 zł od osoby (mówi, że jak na standard tego mieszkanka to taniocha). ul. Legnicka. Odpowiedz Link Zgłoś
slea Re: Wrocław - 2 pokoje 1 osobowe i jeden -2 10.08.06, 16:18 350 to już ze wszystkim czy do tego dojdą jeszcze opłaty? I czy jest Internet? Odpowiedz Link Zgłoś
kihotka wroclaw! 29.08.06, 23:19 To i ja napisze ze szukam pokoju 1 osobowego w okolicach AE.Najchetniej w mieszkaniu studneckim:) a moze ktos kto szuka wspolokatora to przeczyta i sie odezwie. Moje gg:1797639 Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasta_gwiazdka Re: Wrocław - 2 pokoje 1 osobowe i jeden -2 16.08.06, 23:58 cześć jestem zainteresowana 2 pokojami jednoosobowymi, czy możesz wyslać mi więcej info na maila ?? czy jest tam net ?? i jak daleko na ae ?? dzieki pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
farmacjapoznan pOZNAŃ 09.08.06, 22:52 Szukam jednoosobowego pokoju w mieszkaniu studenckim w calkowitej cenie do 450zl/msc. W poznaniu w okolicach chemicum. A moze ktos ma ocohtę poszukac ze mna 2-3 pokojowego mieszkania, bo na kawalerke mnie nie stać. Czekam na odzew. Pozdrawaim. Odpowiedz Link Zgłoś
gordon22 POZNAŃ 10.08.06, 00:17 Szukamy jednego współlokatora <najlepiej płci męskiej> do mieszkania 3 pokojowego w bloku na ul.Dmowskiego - GRUNWALD - widok z okna na rynek łazarski;)Wyposażenie : pralka, lodówka, internet, telefon, TV, kablówka. Zainteresowanych proszę o kontakt na e- maila gazetowego bądź russians@vp.pl. Możliwość przesłania zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajajajajaja Olsztyn IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:51 do wynajecia pokój dwuosobowy w trzypokojowym mieszkaniu studenckim na Warszawskiej( 500m od Kortowa) 240zł+opłaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.06, 12:33 prosze o szczegóły na e mail : sufitkowa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andziulla1 Re: Olsztyn 22.08.06, 10:27 Jeżeli jesteś dziewczyną to ja jestem zainteresowana. Moje gg 2191242. Prosze o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
m.kirke POZNAŃ 10.08.06, 17:29 szukam współlokatorki/współlokatora na pokoj w mieszkaniu studenckim na os. piastowskim <Rataje; blisko Politechniki-mozna chodzic pieszo>. blisko centrum i bardzo dobry dojazd. mail: mk.kirke@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 17:01 szukam pokoju 1 osobowego lub mieszkania 2 lub 3 pokojowego z kimś.Szczerze najlepiej rataje, wilda, okolice malty, winogrady lub jezyce,jakies obrzeza nie wchodza w gre.piszcie moje gg 5352115 Odpowiedz Link Zgłoś
casy20 Re:farma POZNAŃ 31.08.06, 11:31 chętnie się przyłaczę, bo też dostałam sie na farmę na AMP i szukam pokoju w pobliżu AMP. Może być nawet większe mieszkanie, bo mam ewentualnie jeszcze 2 e koleżanki z biotechu na AR (II rok) i kolegę II rok Farmy. kontakt na e-mail ewadomagala@tlen.pl W piątek będę w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
malwki Re: "Szukam współlokatora" Warszawa 10.08.06, 12:08 Mam 19lat, od października zaczynam studia w Warszawie. Szukam pokoju z łóżkiem, biurkiem, bądź stolikiem i krzesłami, szafą, tv, łączem do internetu. Fajnie byłoby gdyby w mieszaniu było duże lustro i balkon, lecz nie jest to największa konieczność. Nie palę papierosów. Jestem otwarta i można ze mną pójść na kompromis. Chciałabym aby moim wspólokatorom nie przeszkadzało to co, że ktos mnie odwiedza, a czasem nawet śpi. W końcu to mój pokój, nikt nie będzie głośno. Ważne jest też to abym miała łatwy i szybkim dostęp do środków komunikacji, zwłaszcza do centrum. Mieszkanie, bądź pokój chciałabym wynajmować od 1 października, bądź też ostatnich dni września. Pozdrawiam i czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do_malwki Re: "Szukam współlokatora" Warszawa IP: *.tvgawex.pl 12.08.06, 14:20 hej malwki! też szukam podobnego mieszkania jak Ty. jeśli chciałabyś wspólnie wynajmować mieszkanie to odezwij się do mnie na gg:2236214 Odpowiedz Link Zgłoś
maalwinka Re: "Szukam współlokatora" Warszawa 14.08.06, 10:10 To bardzo fajnie, ale podałeś/aś zły numer GG. Oto mój: 7393203 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant Re: "Szukam współlokatora" Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:59 Hej "mała" takie rzeczy to tylko w ERZE!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika20 Wrocław IP: *.gorzow.mm.pl 11.08.06, 15:06 Szukam pokoju w mieszkaniu studenckim we Wroclawiu od pazdziernika dook 320 zl/ mies ze wszystkim. Najlepiej w poblizu WPAiE UWr z osobami niepalacymi. Monika gg 2872704 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika20 Re: Wrocław IP: *.gorzow.mm.pl 11.08.06, 17:34 Juz Dwie :) mile, urocze studentki szukaja dwoch osob w celu wynajecia wspolnego mieszkania :)albo tez dwuosobowego pokoju w mieszkaniu studenckim( Szukamy niepalacych ) Nasze gg 2872704 Monika 4185493 Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huki Kraków IP: 80.48.35.* 11.08.06, 18:05 Poszukuje osób w celu wynajęcia mieszkania w Krakowie, od pazdziernika jestem studentem Uj, jestem osobą spokojną bezkonfliktową, spokojnie można się ze mną dogadać, preferuje osoby niepalące, jesli chodzi o dzielnice jest to kwestia do ustalenia, ważne jest to aby w miare sprawnie można było dojechać na uczelnie, proszę pisać na huki1@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:13 Dodam od siebie - mail skimos@wp.pl :) No i piszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beksa29@interia.pl Wrocław IP: 217.197.79.* 08.09.06, 12:16 Poszukuję współlokatorki do pokoju w mieszkaniu przy ulicy Piłsudskiego. Mieszkanie jest umeblowane cena 350-400 zł zależnie od zużycia. Proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliganza Re: Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:46 szukam pokoju jednosobowego w okolicach ae najlepiej w mieszkaniu studenckim aliganza@poczta.onet.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
remusiowa KIELCE 12.08.06, 15:10 Szukam dwóch, niepalących współlokatorek do dwópokojowego mieszkania, 15 minut pieszo od Akademii Świetokrzyskiej. Polecam! :) Piszcie na gazetowego maila lub asia1707@op.pl :) "Znów zabijają w nas młodość, znów zabierają nam wolność..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda Kraków IP: 80.51.74.* 12.08.06, 15:20 hej hej szukam dziewczyny z pierwszego roku, z ktora moglabym wynajac i dzielic pokoj. jestem na filologii uj, nie pale i ogolnie chyba da sie ze mna wytrzymac :) prosze pisac na gg 3089179 lub maila panda_zla@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 15:19 Szukam pokoju jednoosobowego wKrakowie. Jestem spokojna i nie palę. Studentka I roku AGH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 15:20 kontkat mail: anyta777@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lacci Warszawa IP: *.satfilm.pl 13.08.06, 18:11 hej szukam miejsca w pokoju/pokoju najlepiej w okolicach UKSW jestem niepalaca niekonfliktowa studentka rozpoczynam studia na drugim kierunku szukam/ pokoju w cenie do max 400 zl pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
malwa222 Bydgoszcz 14.08.06, 09:02 Przyjmę studentkę na wspólny pokój w samodzielnej kawalerce :) MIeszkanie w pełni urządzone, anka0006@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania KRAKÓW, pilne, szukam współlokatorki do pokoju !! IP: *.kwidzyn.mm.pl 14.08.06, 09:48 Witam, mam 19 lat. Od października będę studentką UJ. Szukam dziewczyny, która chciałaby zamieszkać ze mną w jednym pokoju. Jest do domek jednorodzinny. W drugim pokoju będzie mieszkać jeden lub dwóch chłopków. Dom jest bardzo ładny i zadbany, znajduje się też kuchnia i łazienka. Dojazd do centrum Krakowa to zaledwie ok 15 minut. W mieszkaniu jest też kablówka, internet. Płacić będziemy maksymalnie 400 złotych os./m-c. Proszę o kontakt. Sprawa jest dla mnie bardzo pilna !!!! Ania Oto mój numer tel. 603111470 Ps. Dziewczyna musi lubić zwięrzęta, bo mam kotka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania !!!!!!!! Re: KRAKÓW, pilne, szukam współlokatorki do pokoj IP: *.kwidzyn.mm.pl 14.08.06, 11:23 To mieszkanie jednak ma dużo swoich minusów. Szukam więc z chłopkiem (kolega) i moim kotem mieszkania. Ja mogę zamieszkać z jakaś dziewczyną, on z chłopakiem. Możemy zapłacić miesięcznie do 400 złotych maksymalnie. Chcielbyśmy aby w mieszkaniu był internet. Pozdawiam. Numer telefonu powyżej !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kameliowa szukam współlkatorki - TORUŃ 14.08.06, 10:03 do 2-pokojowego mieszkania, tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania348 szukam wspollokatorki krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 16:40 jestem studentka 1 roku CM UJ szukam wspollokatorki, która moglaby ze mna wynajać mieszkanie. Moj e-mail asz348@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: szukam współlkatorki - TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:49 Gdzie to mieszkanie i jak tanio? Jak mozesz to napisz cos wiecej na maila. go-nia@stud.uni.torun.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a;-] Re: szukam współlkatorki - TORUŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:27 heja..a co to za mieszkanko i ile kosztuje? jestes tez studentka? jakiego kierunku..odp;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looking for... Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 17:16 Szukam współlokatorki/ora/lub współlokatorów i mieszkania,pokoju jakiegoś ;p najchetniej w centrum gdzies blisko wpia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg6572570 Wroclaw IP: *.szczecin.mm.pl 14.08.06, 19:00 szukam stancji blisko Wydzialu Nauk Spolecznych we WRcku<KArlowice, Rożanka>,mile widziana wspollokatorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22 Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:39 Szukam pokoju blisko centrum Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej43 Katowice, mam mieszkanie dla współlokatorów 18.08.06, 09:42 Szukamy 2 współlokatorów/ek do mieszkania w Katowicach( centrum- blok na przeciwko Wydziału Teologicznego, 2 piętro). Mieszkanie jest 3pokojowe( także kuchnia, łazienka, balkony). 2 pokoje bedą zajęte przez mnie i mojego kolegę( obaj na II roku). Pozostaje jeden, duży, dwuosobowy pokój- najlepiej więc gdyby obie osoby się znały, ale jesli ewentualnie zgłosi się pojedyncza osoba to będziemy szukali wspolnie współlokatora. Koszty: stosunkowo nieduże - kaucja wynosi 300zł, czynsz z mediami około 340 zł na osobę, umowa obowiązywałaby do czerwca 2007r. Mieszkanie jest w stanie dobrym ( właściciele gwarantują liczne modernizacje), do zamieszkania już od września. Zgłoszenia i pytania proszę kierować: andrzej43@gazeta.pl gg. 6673591 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Katowice IP: *.kat.3s.pl 30.08.06, 10:01 Czesc,mam wolny pokoj w mieszkaniu na Koszutce,jesli nadal szukasz napisz cos wicej o sobie,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: "Szukam współlokatora" - Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 09:35 czesc:) dostałam sie w tym roku na UŁ na gospodarke przestrzenną i poszukuję mieszkania do wynajęcia najlepiej na śródmieściu...ale sama go nie wynajme:p więc jesli sa jakies dziewczyny w podobnej sytuacji z tego samego kierunku lub pokrewnego (Wydział Ekonomiczno-Socjologiczny) to piszcie;)) nie pale i nie pije:P jestem spokojna i bezkonfliktowa;) mój e-mail Dajanaaa@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Wrocław - dwudziestolatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:31 Szukam wspolokatorki do akademika:)pomyslalam sobie ze moze lepiej wczesniej sobie kogos znalezc niz pozneij niemilo sie rozczerowac;)moje gg 7683302 Odpowiedz Link Zgłoś
me_nati LUBLIN chce byc wspolkokatorka;) 1 rok romanistyki 17.08.06, 18:13 LUBLIN chce byc wspolkokatorka;) 1 rok romanistyki;] Odpowiedz Link Zgłoś
me_nati Re: LUBLIN chce byc wspolkokatorka;) 1 rok romani 17.08.06, 18:19 wiec jezeli ktos cos ma to prosze piszcie moje gg 7666743;) z gory wielkie dzieki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek KRAKÓW - 2 chlopakow szuka wspollokatorow IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 19:18 2 studentow 1 roku studiow szuka 2 osob (preferujemy dziewczyny) ktore zajely by jeden z pokoi w mieszkaniu ktore dopiero chcielibysmy wynajac. Bedziemy chcieli cos w okolicach AGH/UJ ale raczej nie musimy miuec 5 min na uczelnie... Chetnych zapraszam do pisania : bartezzo@o2.pl lub gg#3865314 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teef Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 00:42 Jestem studentem I roku Politechniki Poznanskiej. Szukam miejsca w pokoju, wspolokatora z ktorym mozna wynajac pokoj, mieszkania. Im blizej Polibudy tym lepiej. Koszt: do 350 zl. mail: teef@op.pl , gg:3660727 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga warszawa sgh -pokoj IP: *.217.129.186.coditel.net 18.08.06, 09:35 Bede studiowac zaocznie na sgh co 2 weekend bede w Warszawie.szukam jakiegos lokum by sie zatrzymac za oplata oczywiscie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
powidlojablkowe Re: warszawa sgh -pokoj 24.08.06, 17:54 Bedę studiować zaocznie co 2 weekend bedę w Warszawie. szukam jakiegoś lokum by się zatrzymać propozycje na maila gazetowego pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej43 Katowice-mam mieszkanie szukam wspóllokatorów 18.08.06, 09:44 Szukamy 2 współlokatorów/ek do mieszkania w Katowicach( centrum- blok na przeciwko Wydziału Teologicznego, 2 piętro). Mieszkanie jest 3pokojowe( także kuchnia, łazienka, balkony). 2 pokoje bedą zajęte przez mnie i mojego kolegę( obaj na II roku). Pozostaje jeden, duży, dwuosobowy pokój- najlepiej więc gdyby obie osoby się znały, ale jesli ewentualnie zgłosi się pojedyncza osoba to będziemy szukali wspolnie współlokatora. Koszty: stosunkowo nieduże - kaucja wynosi 300zł, czynsz z mediami około 340 zł na osobę, umowa obowiązywałaby do czerwca 2007r. Mieszkanie jest w stanie dobrym ( właściciele gwarantują liczne modernizacje), do zamieszkania już od września. Zgłoszenia i pytania proszę kierować: andrzej43@gazeta.pl gg. 6673591 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:51 Dwoje studentów I roku - AM i WAT poszukuje 2 osoby by razem wynająć mieszkanie, najchętniej na Woli, GG 5899385 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak85 Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 17:03 Poszukuje z kolegą pokoju 2 os. w mieszkaniu sudenckim (oprocz Fordinu) jak85@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś