Dodaj do ulubionych

"Szukam współlokatora" zamieszczamy tutaj

09.08.06, 14:12
W tytule piszemy miasto, ew. dzielnicę. W treści wszystko inne.
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: "Szukam współlokatora" zamieszczamy tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:36
      Student WNE w Wa-wie poszukuje wpsółlokatora/-ki nr gg 3353282
      • r.richelieu Re: "Szukam współlokatora" zamieszczamy tutaj 09.08.06, 14:50
        w tytule piszemy miasto... słów brak
        • Gość: ko Re: "Szukam współlokatora" zamieszczamy tutaj IP: *.nat.student.pw.edu.pl 09.08.06, 18:13
          W tytule piszemy miasto, o ile nie chodzi o Warszawe ;-)
          • Gość: Maciek Łódź IP: 80.54.233.* 12.08.06, 17:44
            Szukam pokoju w Łodzi. Może być pokój dwuosobowy lub jednoosobowy w mieszaniu
            wynajmowanym przez studntów. Chiałbym jak najbliżej ulicy Brzozowej osiedle
            Górna Rynek. Nr gg 2152266
      • Gość: pinona Kraków IP: *.remedium.bochnia.pl 24.08.06, 22:58
        hej, szukam dziewczyny z którą mogłabym wynająć mieszkanie lub pokój. Jestem
        osoba miłą, łatwo zawierającą znajmości, nie pale i nie mam innych uzależnień.
        Jestem studentką 1 roku CMUJ.
        kontkt: e- mail: paulina1987gazeta.pl
        gg: 6197145
        • Gość: Kamil Re: Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:20
          może ja się nadaje... nie jestem dziewczyna... to po pierwsze, też nie pale...
          (juz nie...) jestem raczej miły:P spokojny, a jak szaleje to raczej nie w
          pokoju tylko gdzieś na zewnątrz, bede studiował na AR zaocznie ale mam prace w
          krk więc tak czy siak musze sobie znaleźc mieszkanie. jak co to pisz:
          nr.gjegje: 4887171
          pZdR:]
      • haniast1 poznań wynajmę pokój 03.09.06, 23:48
        Szukam współlokatorek do miszkania na oś.Piastowskim.Do wynajęcia pokój dla 2
        osób.Cena koło 320 zł z opłatami.Jestem studentką II roku medycyny.
        Osoby zainteresowane proszę o kontakt:haniant@poczta.onet.pl
    • marta_tuzin mam do wynajęcia pokój - Toruń 09.08.06, 15:16
      szczegółowe informacje przesyłam na priv
      • kocaca03.05 Re: mam do wynajęcia pokój - Toruń 16.08.06, 18:27
        Jestem zainteresowana pokojem w Toruniu więc proszę o jakieś szczegółowe
        informacje w jak najszybszym tępie. Pozdrawiam.
        • marta_tuzin Re: mam do wynajęcia pokój - Toruń 17.08.06, 08:39
          napisałam na priv :-)
    • Gość: ja Wrocław - 2 pokoje 1 osobowe i jeden -2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 21:56
      Kumpel znalazł super mieszkanko. 4 pokoje, 3 jedynki i jedna dwójka.
      w mieszkanku jest TV, pralka, mikrofala, lodówka, zmywarka
      Cena 350 zł od osoby (mówi, że jak na standard tego mieszkanka to taniocha).
      ul. Legnicka.
      • slea Re: Wrocław - 2 pokoje 1 osobowe i jeden -2 10.08.06, 16:18
        350 to już ze wszystkim czy do tego dojdą jeszcze opłaty? I czy jest Internet?
        • kihotka wroclaw! 29.08.06, 23:19
          To i ja napisze ze szukam pokoju 1 osobowego w okolicach AE.Najchetniej w
          mieszkaniu studneckim:) a moze ktos kto szuka wspolokatora to przeczyta i sie
          odezwie. Moje gg:1797639
      • dwunasta_gwiazdka Re: Wrocław - 2 pokoje 1 osobowe i jeden -2 16.08.06, 23:58
        cześć
        jestem zainteresowana 2 pokojami jednoosobowymi, czy możesz wyslać mi więcej
        info na maila ??

czy jest tam net ??
        i jak daleko na ae ??

dzieki
        pozdr
    • farmacjapoznan pOZNAŃ 09.08.06, 22:52
      Szukam jednoosobowego pokoju w mieszkaniu studenckim w calkowitej cenie do
      450zl/msc. W poznaniu w okolicach chemicum. A moze ktos ma ocohtę poszukac ze
      mna 2-3 pokojowego mieszkania, bo na kawalerke mnie nie stać. Czekam na odzew.
      Pozdrawaim.
      • gordon22 POZNAŃ 10.08.06, 00:17
        Szukamy jednego współlokatora <najlepiej płci męskiej> do mieszkania 3
        pokojowego w bloku na ul.Dmowskiego - GRUNWALD - widok z okna na rynek
        łazarski;)Wyposażenie : pralka, lodówka, internet, telefon, TV, kablówka.
        Zainteresowanych proszę o kontakt na e- maila gazetowego bądź russians@vp.pl.
        Możliwość przesłania zdjęć.
        • Gość: jajajajajajaja Olsztyn IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:51
          do wynajecia pokój dwuosobowy w trzypokojowym mieszkaniu studenckim na
          Warszawskiej( 500m od Kortowa) 240zł+opłaty
          • Gość: Monika Re: Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.06, 12:33
            prosze o szczegóły na e mail : sufitkowa@wp.pl
          • nesquiki Re: Olsztyn 15.08.06, 23:50
            tez chce.moj mail to nesquiki@gazeta.pl.
          • andziulla1 Re: Olsztyn 22.08.06, 10:27
            Jeżeli jesteś dziewczyną to ja jestem zainteresowana. Moje gg 2191242. Prosze o
            odpowiedź.
        • m.kirke POZNAŃ 10.08.06, 17:29
          szukam współlokatorki/współlokatora na pokoj w mieszkaniu studenckim na os.
          piastowskim <Rataje; blisko Politechniki-mozna chodzic pieszo>. blisko centrum
          i bardzo dobry dojazd. mail: mk.kirke@gmail.com
          • Gość: aga Re: POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 17:01
            szukam pokoju 1 osobowego lub mieszkania 2 lub 3 pokojowego z kimś.Szczerze
            najlepiej rataje, wilda, okolice malty, winogrady lub jezyce,jakies obrzeza nie
            wchodza w gre.piszcie moje gg 5352115
      • casy20 Re:farma POZNAŃ 31.08.06, 11:31
        chętnie się przyłaczę, bo też dostałam sie na farmę na AMP i szukam pokoju w
        pobliżu AMP. Może być nawet większe mieszkanie, bo mam ewentualnie jeszcze 2 e
        koleżanki z biotechu na AR (II rok) i kolegę II rok Farmy. kontakt na e-mail
        ewadomagala@tlen.pl W piątek będę w Poznaniu.
    • malwki Re: "Szukam współlokatora" Warszawa 10.08.06, 12:08
      Mam 19lat, od października zaczynam studia w Warszawie. Szukam pokoju z
      łóżkiem, biurkiem, bądź stolikiem i krzesłami, szafą, tv, łączem do internetu.
      Fajnie byłoby gdyby w mieszaniu było duże lustro i balkon, lecz nie jest to
      największa konieczność. Nie palę papierosów. Jestem otwarta i można ze mną
      pójść na kompromis. Chciałabym aby moim wspólokatorom nie przeszkadzało to co,
      że ktos mnie odwiedza, a czasem nawet śpi. W końcu to mój pokój, nikt nie
      będzie głośno. Ważne jest też to abym miała łatwy i szybkim dostęp do środków
      komunikacji, zwłaszcza do centrum.
      Mieszkanie, bądź pokój chciałabym wynajmować od 1 października, bądź też
      ostatnich dni września.

Pozdrawiam i czekam na propozycje.
      • Gość: do_malwki Re: "Szukam współlokatora" Warszawa IP: *.tvgawex.pl 12.08.06, 14:20
        hej malwki! też szukam podobnego mieszkania jak Ty. jeśli chciałabyś wspólnie
        wynajmować mieszkanie to odezwij się do mnie na gg:2236214
      • maalwinka Re: "Szukam współlokatora" Warszawa 14.08.06, 10:10
        To bardzo fajnie, ale podałeś/aś zły numer GG.
        Oto mój: 7393203

:)
      • Gość: konsultant Re: "Szukam współlokatora" Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:59
        Hej "mała" takie rzeczy to tylko w ERZE!!!.
    • Gość: monika20 Wrocław IP: *.gorzow.mm.pl 11.08.06, 15:06
      Szukam pokoju w mieszkaniu studenckim we Wroclawiu od pazdziernika dook 320 zl/
      mies ze wszystkim. Najlepiej w poblizu WPAiE UWr z osobami niepalacymi. Monika
      gg 2872704
      • Gość: monika20 Re: Wrocław IP: *.gorzow.mm.pl 11.08.06, 17:34
        Juz Dwie :) mile, urocze studentki szukaja dwoch osob w celu wynajecia
        wspolnego mieszkania :)albo tez dwuosobowego pokoju w mieszkaniu studenckim(
        Szukamy niepalacych ) Nasze gg 2872704 Monika 4185493 Magda
        • Gość: huki Kraków IP: 80.48.35.* 11.08.06, 18:05
          Poszukuje osób w celu wynajęcia mieszkania w Krakowie, od pazdziernika jestem
          studentem Uj, jestem osobą spokojną bezkonfliktową, spokojnie można się ze mną
          dogadać, preferuje osoby niepalące, jesli chodzi o dzielnice jest to kwestia do
          ustalenia, ważne jest to aby w miare sprawnie można było dojechać na uczelnie,
          proszę pisać na huki1@tlen.pl
        • Gość: Magda Re: Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:13
          Dodam od siebie - mail skimos@wp.pl :)
          No i piszcie :)
          • Gość: Beksa29@interia.pl Wrocław IP: 217.197.79.* 08.09.06, 12:16
            Poszukuję współlokatorki do pokoju w mieszkaniu przy ulicy Piłsudskiego.
            Mieszkanie jest umeblowane cena 350-400 zł zależnie od zużycia. Proszę o kontakt
        • Gość: aliganza Re: Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:46
          szukam pokoju jednosobowego w okolicach ae
          najlepiej w mieszkaniu studenckim

aliganza@poczta.onet.pl

pozdr
    • remusiowa KIELCE 12.08.06, 15:10
      Szukam dwóch, niepalących współlokatorek do dwópokojowego mieszkania, 15 minut
      pieszo od Akademii Świetokrzyskiej. Polecam! :)
      Piszcie na gazetowego maila lub asia1707@op.pl :)
      "Znów zabijają w nas młodość, znów zabierają nam wolność..."
      • Gość: panda Kraków IP: 80.51.74.* 12.08.06, 15:20
        hej hej szukam dziewczyny z pierwszego roku, z ktora moglabym wynajac i
        dzielic pokoj. jestem na filologii uj, nie pale i ogolnie chyba da sie ze mna
        wytrzymac :) prosze pisac na gg 3089179 lub maila panda_zla@gazeta.pl
    • Gość: kitty Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 15:19
      Szukam pokoju jednoosobowego wKrakowie. Jestem spokojna i nie palę. Studentka I roku AGH
      • Gość: kitty Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 15:20
        kontkat mail: anyta777@tlen.pl
    • Gość: lacci Warszawa IP: *.satfilm.pl 13.08.06, 18:11
      hej szukam miejsca w pokoju/pokoju najlepiej w okolicach UKSW jestem niepalaca
      niekonfliktowa studentka rozpoczynam studia na drugim kierunku szukam/ pokoju w
      cenie do max 400 zl
      pozdrawiam:)
    • malwa222 Bydgoszcz 14.08.06, 09:02
      Przyjmę studentkę na wspólny pokój w samodzielnej kawalerce :) MIeszkanie w
      pełni urządzone, anka0006@gazeta.pl
    • Gość: Ania KRAKÓW, pilne, szukam współlokatorki do pokoju !! IP: *.kwidzyn.mm.pl 14.08.06, 09:48
      Witam, mam 19 lat. Od października będę studentką UJ. Szukam dziewczyny, która
      chciałaby zamieszkać ze mną w jednym pokoju. Jest do domek jednorodzinny. W
      drugim pokoju będzie mieszkać jeden lub dwóch chłopków. Dom jest bardzo ładny i
      zadbany, znajduje się też kuchnia i łazienka. Dojazd do centrum Krakowa to
      zaledwie ok 15 minut. W mieszkaniu jest też kablówka, internet. Płacić
      będziemy maksymalnie 400 złotych os./m-c. Proszę o kontakt. Sprawa jest dla
      mnie bardzo pilna !!!!
      Ania

Oto mój numer tel. 603111470

Ps. Dziewczyna musi lubić zwięrzęta, bo mam kotka :)
      • Gość: Ania !!!!!!!! Re: KRAKÓW, pilne, szukam współlokatorki do pokoj IP: *.kwidzyn.mm.pl 14.08.06, 11:23
        To mieszkanie jednak ma dużo swoich minusów. Szukam więc z chłopkiem (kolega) i
        moim kotem mieszkania. Ja mogę zamieszkać z jakaś dziewczyną, on z chłopakiem.
        Możemy zapłacić miesięcznie do 400 złotych maksymalnie. Chcielbyśmy aby w
        mieszkaniu był internet.

Pozdawiam. Numer telefonu powyżej !!!!!
    • kameliowa szukam współlkatorki - TORUŃ 14.08.06, 10:03
      do 2-pokojowego mieszkania, tanio
      • Gość: ania348 szukam wspollokatorki krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 16:40
        jestem studentka 1 roku CM UJ szukam wspollokatorki, która moglaby ze mna
        wynajać mieszkanie. Moj e-mail asz348@interia.pl
      • Gość: gosia Re: szukam współlkatorki - TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:49
        Gdzie to mieszkanie i jak tanio? Jak mozesz to napisz cos wiecej na maila.
        go-nia@stud.uni.torun.pl
      • Gość: a;-] Re: szukam współlkatorki - TORUŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:27
        heja..a co to za mieszkanko i ile kosztuje? jestes tez studentka? jakiego kierunku..odp;-]
    • Gość: looking for... Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 17:16
      Szukam współlokatorki/ora/lub współlokatorów i mieszkania,pokoju jakiegoś ;p
      najchetniej w centrum gdzies blisko wpia
    • Gość: gg6572570 Wroclaw IP: *.szczecin.mm.pl 14.08.06, 19:00
      szukam stancji blisko Wydzialu Nauk Spolecznych we WRcku<KArlowice,
      Rożanka>,mile widziana wspollokatorka
    • Gość: 22 Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 20:39
      Szukam pokoju blisko centrum
      • andrzej43 Katowice, mam mieszkanie dla współlokatorów 18.08.06, 09:42
        Szukamy 2 współlokatorów/ek do mieszkania w Katowicach( centrum- blok na
        przeciwko Wydziału Teologicznego, 2 piętro).
        Mieszkanie jest 3pokojowe( także kuchnia, łazienka, balkony). 2 pokoje bedą
        zajęte przez mnie i mojego kolegę( obaj na II roku). Pozostaje jeden, duży,
        dwuosobowy pokój- najlepiej więc gdyby obie osoby się znały, ale jesli
        ewentualnie zgłosi się pojedyncza osoba to będziemy szukali wspolnie
        współlokatora.
        Koszty: stosunkowo nieduże - kaucja wynosi 300zł, czynsz z mediami około 340
        zł na osobę, umowa obowiązywałaby do czerwca 2007r.
        Mieszkanie jest w stanie dobrym ( właściciele gwarantują liczne
        modernizacje), do zamieszkania już od września.
        Zgłoszenia i pytania proszę kierować:
        andrzej43@gazeta.pl
        gg. 6673591
      • Gość: edi Re: Katowice IP: *.kat.3s.pl 30.08.06, 10:01
        Czesc,mam wolny pokoj w mieszkaniu na Koszutce,jesli nadal szukasz napisz cos
        wicej o sobie,pozdrawiam
    • Gość: Diana Re: "Szukam współlokatora" - Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 09:35
      czesc:) dostałam sie w tym roku na UŁ na gospodarke przestrzenną i poszukuję
      mieszkania do wynajęcia najlepiej na śródmieściu...ale sama go nie wynajme:p
      więc jesli sa jakies dziewczyny w podobnej sytuacji z tego samego kierunku lub
      pokrewnego (Wydział Ekonomiczno-Socjologiczny) to piszcie;)) nie pale i nie
      pije:P jestem spokojna i bezkonfliktowa;)

mój e-mail Dajanaaa@interia.pl
    • Gość: Maja Wrocław - dwudziestolatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:31
      Szukam wspolokatorki do akademika:)pomyslalam sobie ze moze lepiej wczesniej
      sobie kogos znalezc niz pozneij niemilo sie rozczerowac;)moje gg 7683302
    • me_nati LUBLIN chce byc wspolkokatorka;) 1 rok romanistyki 17.08.06, 18:13
      LUBLIN chce byc wspolkokatorka;) 1 rok romanistyki;]
      • me_nati Re: LUBLIN chce byc wspolkokatorka;) 1 rok romani 17.08.06, 18:19
        wiec jezeli ktos cos ma to prosze piszcie moje gg 7666743;) z gory wielkie dzieki;)
    • Gość: grzesiek KRAKÓW - 2 chlopakow szuka wspollokatorow IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 19:18
      2 studentow 1 roku studiow szuka 2 osob (preferujemy dziewczyny) ktore zajely
      by jeden z pokoi w mieszkaniu ktore dopiero chcielibysmy wynajac. Bedziemy
      chcieli cos w okolicach AGH/UJ ale raczej nie musimy miuec 5 min na uczelnie...
      Chetnych zapraszam do pisania : bartezzo@o2.pl lub gg#3865314
    • Gość: teef Poznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 00:42
      Jestem studentem I roku Politechniki Poznanskiej. Szukam miejsca w pokoju,
      wspolokatora z ktorym mozna wynajac pokoj, mieszkania. Im blizej Polibudy tym
      lepiej. Koszt: do 350 zl. mail: teef@op.pl , gg:3660727
    • Gość: aga warszawa sgh -pokoj IP: *.217.129.186.coditel.net 18.08.06, 09:35
      Bede studiowac zaocznie na sgh co 2 weekend bede w Warszawie.szukam jakiegos
      lokum by sie zatrzymac za oplata oczywiscie.pozdrawiam
      • powidlojablkowe Re: warszawa sgh -pokoj 24.08.06, 17:54
        Bedę studiować zaocznie co 2 weekend bedę w Warszawie.
        szukam jakiegoś lokum by się zatrzymać

propozycje na maila gazetowego

pozdrawiam:)
    • andrzej43 Katowice-mam mieszkanie szukam wspóllokatorów 18.08.06, 09:44
      Szukamy 2 współlokatorów/ek do mieszkania w Katowicach( centrum- blok na
      przeciwko Wydziału Teologicznego, 2 piętro).
      Mieszkanie jest 3pokojowe( także kuchnia, łazienka, balkony). 2 pokoje bedą
      zajęte przez mnie i mojego kolegę( obaj na II roku). Pozostaje jeden, duży,
      dwuosobowy pokój- najlepiej więc gdyby obie osoby się znały, ale jesli
      ewentualnie zgłosi się pojedyncza osoba to będziemy szukali wspolnie
      współlokatora.
      Koszty: stosunkowo nieduże - kaucja wynosi 300zł, czynsz z mediami około 340
      zł na osobę, umowa obowiązywałaby do czerwca 2007r.
      Mieszkanie jest w stanie dobrym ( właściciele gwarantują liczne
      modernizacje), do zamieszkania już od września.
      Zgłoszenia i pytania proszę kierować:
      andrzej43@gazeta.pl
      gg. 6673591
    • Gość: student Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:51
      Dwoje studentów I roku - AM i WAT poszukuje 2 osoby by razem wynająć mieszkanie,
      najchętniej na Woli, GG 5899385
    • Gość: jak85 Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 17:03
      Poszukuje z kolegą pokoju 2 os. w mieszkaniu sudenckim (oprocz Fordinu)
      jak85@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka