jdaw 17.08.06, 07:46 Szukam kontaktu z osobami, które w październiku rozpoczynają naukę w Nauczycielskim Kolegium Języków Obcych w Szczecinie ( język angielski ) na ul. Mazowieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: kolegium języków obcych IP: *.22.radom.pilicka.pl 18.08.06, 21:43 No ja tez ide do kolegium na angielski tylko, ze w innym miescie!! Powodzenia ciekawe jak bedzie nieeeeeeeeeeeeee?? Odpowiedz Link Zgłoś
jdaw Re: kolegium języków obcych 19.08.06, 08:05 Trochę się obawiam na jakim poziomie będzie wykładany angielski. A jak nic nie zrozumiem? Pani w sekretariacie pocieszyła mnie , że po to są te 3 lata aby się nauczyć, chociaż dobre podstawy trzeba mieć. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: kolegium języków obcych 19.08.06, 12:32 Ja tez o tym mysle na jakim poziomie zeby odrazu nie wyskoczyli z nie wiem czym, bo nie opanuje materiału:((( Powinno byc od podstaw:)hihih Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: kolegium języków obcych 18.08.06, 22:43 A ile jest miejsc w tym kolegium? Odpowiedz Link Zgłoś
jdaw Re: kolegium języków obcych 19.08.06, 08:08 Ile jest miejsc to nie wiem. Ale jeszcze można się zapisywać na zaoczne- chyba do 28.09.2006 r.. Ja zapisałam się dopiero wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: kolegium języków obcych 19.08.06, 13:05 Pytalam tylko w celech orientacyjnych, zeby okreslic prawdopodobienstwo natrafienia na kogos tego kolegium na forum. Ale fakt, ze tez zaczynam w pazdzierniku studia jezykowe i mam sporo obaw czy sobie poradze... Odpowiedz Link Zgłoś