Dodaj do ulubionych

Am Łódź

17.08.06, 11:27
ktoś może tam dzwonił i dowiadywał się kiedy będą jakieś zmiany w tych
listach itd. ja dzwoniłam to mi babka powiedziała ze dopiero we wrzesniu coś
sie okaże bo niewiadomo ile ludzi zrezygnuje.. we wrzesniu hmm :| przeciez do
18 sierpnia ludzie maja czas zeby sie zadeklarowac czy chca studiowac czy
nie.. pierwszy raz udalo mi sie tam dodzwonic:D chetnie bym zrobila tam
porzadek ale nie ma takiej mozliwosci.. za duzo juz sobie te Panie
pozwalaja, "one tez musza odpoczac" heee rozwalajace jest to:/
Obserwuj wątek
    • karola_km Re: Am Łódź 17.08.06, 16:46
      hehe, masz rację, panie w rektoracie są nie do przebicia. Ostatnio zaszłam tam,
      żeby zanieść świadectwo i powiedziałam Pani, że chcę złożyć reszte potrzebnych
      dokumentów na kierunek lekarski. Pani na to ochrypłym, przepitym głosem: "Jaki
      lekarski??!!!!!" Ech... Panie z sekretariatów uczlenianych to specyficzny
      podgatunek człowieka, taki modyfikowany genetycznie torszkę ;)
      • selinka1 Re: Am Łódź 17.08.06, 21:15
        byc moze rozmawialam z ta sama osoba, bo glos miala jakby byla nawalona:D glos
        bym jeszcze zniosla ale to co do mnie mowila nie mialo zupelnie sensu..:/
        • meredianna Re: Am Łódź 18.08.06, 17:39
          hehe, ja tez znam ta panią. Godzina 9.30 cztery dni po ogłoszeniu wyników
          (dostałam sie z jednym z lepszych wyników, od razu złożyłam deklarację
          przestałam już myśleć o rekrutacji) -telefon. Pani z chrypką mówi że dzwoni z
          Dziekanatu UM i czy ja sie deklaruje żeby studiować. Zgłupiałam, odpowiadam że
          juz zaniosłam deklarację. Chwile ciszy i potem słyszę że jest szansa że sie
          dostanę w drugiej rekrutacji. Hmm... spokojnym głosem poinformowałam ją ile
          miałam pkt i że już się dostałam. Pani bardzo szybko zakończyła rozmowę. :)
          Fajnie tam mają ogółem.
          • selinka1 Re: Am Łódź 18.08.06, 21:09
            no mi powiedziała, że czemu się dziwię, że następna lista będzie we wrześniu,
            Panie przenież też mają wakacje i muszą trochę odpocząć ........ bez
            komentarza.
    • ana.a Re: Am Łódź 22.08.06, 17:42
      A ja byłam osobiście i miałam szczescie rozmawiac z PANEM ;0 a ten poinformowałmnie ,ze narazie to nie są informacje oficjalne ale lista ma sie obnizyc o pare punktów:)
      • marjolla Re: Am Łódź 22.08.06, 18:14
        A jak się do tego mają ci, co dostali się na płatne? Jak lista się przesunie,
        to kto wejdzie na stacjonarne? Ci, co zdecydowali się na płatne, czy z tą samą
        ilością pkt. ci, co nie chcieli placić? jak można robić nabór na płatne, jak
        nie ma się pewności na bezpłatne?
        • ana.a Re: Am Łódź 22.08.06, 18:21
          Gdy lista sie przesunie i osoba , która złożyła na płatne nagle zostanie przyjeta na stacjonarne to normalne jest ,ze zostają przyjete na stacjonarne. Wydaje mi sie ,ze listy powstające na płatne to listy zrobione na podstawie listy przyjetych , która oficjalnie podała do wiadomosci AM. Moze sie jeszcze wszystko zmienic.
    • selinka1 Re: Am Łódź 22.08.06, 19:16
      dla mnie te rekrutacje to jedna wielka pomylka... terminy na wszystkich amach
      powinny byc takie same i ostateczne listy powinny sie ukazac w polowie sierpnia
      najpozniej... czekac do wrzesnia czy przyjma czy nie to przegięcie kompletne..
      dlatego ja już z Łodzi rezygnuje..
      • agnieszka3523 Re: Am Łódź 22.08.06, 19:25
        Na rzecz jakiej akademii, jeżeli można wiedzieć?? Wiesz, ja też się denerwuję
        na to wszystko.
      • agnieszka3523 Re: Am Łódź 22.08.06, 19:30
        Czekam cały czas na PAM, ale ile można...Boję się, że tam też ostateczne listy
        będą w połowie września. Do Łodzi nie składałam, ale denerwuję się razem z
        wami, tym, co tam się dzieje. I masz rację, ta rekrutacja jest wprost
        żałosna...
        • selinka1 Re: Am Łódź 22.08.06, 19:33
          dostałam się do Zabrza:) z Pamu rezygnuje, ze stomy o ile Ci się przyda taka
          informacja:) podejrzewam, że w Szczecinie to samo będzie co w Łodzi... listy w
          połowie września, a szukanie mieszkania itd. to nie wiem kiedy. Jednak ich to
          zbytnio nie obchodzi podejrzewam
          • agnieszka3523 Re: Am Łódź 22.08.06, 19:49
            Dzięki, ale stoma mi nic nie da:p Zgadzam się z Toba Selinka1, te listy późno
            będą. Gratuluję Zabrza, bo słyszałam, że to fajna uczelnia. A nie myślałaś o
            tym, żeby wycofać ze ŚLAMu dokumenty, jak sie dostaniesz do Łodzi?? Ja też już
            mam świadectwo na innej uczelni, a mimo to, ze Szczecina nie rezygnuję i
            spokojnie sobie czekam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka