Dodaj do ulubionych

politechnika opolska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:46
jak jest ?
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: politechnika opolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:20
      proszę napiście jak tam jest , bo zaczynam pazdziarnika ???
      • prawie_jak_riemann Re: politechnika opolska 21.08.06, 00:32
        Poziom niziutki niestety.
    • satawass Re: politechnika opolska 15.09.14, 21:06
      szczerze
      ta uczelnia to dno. przykro mi to pisac, ale przyszlo mi zmarnowac w niej kilka lat z mojego zycia wiec wiem dobrze co pisze.
      minimum z minimum.
      1) dziekan wyrzuca studenta ktory zalicza wszystkie przedmioty
      2) w ubieglym roku przedmioru projektowanie architektoniczne w ogole w planie nie bylo, na co panie w dziekanacie z usmiechem mowily ze "wszystko jest w porzadku". pozniej wszyscy musieli odrabiac przedmiot w styczniu i dopiero w tygodniu oddania opracowywali koncepcje.
      3) kadra nie ma praktytki zawodowej architekta. uswiadczysz tu elektryka, dekoratora wnetrz i malarza, ale architekta, ktory zjadl wlasne zeby w pracy w biurze projektowym to szukaj se ze swieca.
      4) zapomnij o magicznych studiach, ktore rozwijaja jednostke wrazliwa i pelna pasji...
      chociaz powoluja sie na "pasje" to studia w PO nie maja nic wspolnego z pasja niestety. dziekan wytknie ci, ze nie patrzysz mu w oczy w czasie wykladu z zelbetu, ale nie odpowie nigdy na pytanie o to jak sie robi porzadnie plyte fundamentowa ["trzeba bylo patrzec mi w oczy gdy chcialem to powiedziec"].
      5) tu nikomu nic sie nie chce. zapomnij o wiedzy, pasji i w ogole po co idziesz na studia. masz kase? to dawaj. nie? to spier****j. a swoje dzieci i tak przepuszcza...
      pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka