Dodaj do ulubionych

Co lepsze? UWr czy UŁ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:34
Co jest lepsze: ekonomia na UWr czy stosunki na UŁ? Wyrażcie swoje opinie, bo
sam juz nie wiem co jest bardziej przyszlosciowe...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosciu Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:55
      Zdecydowanie lepszy UWr ale co do kierunku....
    • Gość: studentka Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:24
      Jestem studntką stosunków na UŁ, i wydaje mi się, że jest to kierunek lepszy
      niż ekonomia, nie ważne na jakiej uczelni:) Poza tym UŁ mam bardzo duże
      tradycje jeśli chodzi o kierunki ekonomiczne:)
    • Gość: bb negatywma ocena PKA dla eko na UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:16
      chyba nie czytałeś dzisiejszego DZIENNIKA ;p ekonomia prowadzona na Wydziale Prawa, Administracji i Ekonomii UWr dostała negatywną ocenę od Państwowej Komisji Akredytacyjnej więc wybór masz chyba prosty ;) pozdrawiam
      • Gość: ja Re: negatywma ocena PKA dla eko na UWr IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 21.08.06, 21:44
        Uniwersytet wrocławski to porażka.
        • Gość: ? Re: negatywma ocena PKA dla eko na UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:53
          może jakieś konkrety
          • Gość: antek Re: negatywma ocena PKA dla eko na UWr IP: *.arreks.com.pl 22.08.06, 09:15
            a gdzie mozna pracoweac np po tych stosunkach miedzyn. bo zupelnie nie mam
            pojecia???
            • Gość: studentka Re: negatywma ocena PKA dla eko na UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:53
              Stosunki międzynarodowe to rozszerzona forma ekonomii:) mamy więcej przedmiotów
              związanych z sytuacją międzynarodową, ja skończyłam właśnie 3 rok i mam
              praktyki w firmie francuskiej na stanowisku młodszego specjalisty do spraw
              kontaktów z zagranicą:) więc to chyba jasne, że jest to kierunek z
              przyszłością! pozdrawiam
      • mrjulek Re: negatywma ocena PKA dla eko na UWr 23.08.06, 23:08
        Ekonomia na WPAiE UWr ma ocene warunkowa, co oznacza, ze bedzie jeszcze raz
        oceniana w 2006/2007. www.pka.edu.pl/prace/ponowna_ocena.php

Ale oczywiscie ekonomia na UŁ jest o niebo lepsza niz na UWr
    • Gość: gogo Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:49
      a co oznacza ta negatywna ocena PKA? Można sie od niej odwoływac? Czy jest ona
      ostateczna i zamyka studia z danego kierunku? ja zamyka to już w tym roku?
      • Gość: d7 Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:08
        neatywna ocena oznacza, że z danym kierunkiem źle się dzieje - może to być np. za mało godzin albo wykładowców ;) pozdr
        • Gość: ja Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:29
          moj brat tam studiuje (UWr eko). na pierwszym semestrze miał zaledwie 12 godzin
          (wykłądy + ćwiczenia). to kpina po prostu...
    • Gość: nunak Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.com.pl / 217.97.246.* 23.08.06, 20:21
      UŁ króluje!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Aleksis Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 23.08.06, 20:26
      moim zdaniem UW. ale UJ też ok
    • Gość: 0na Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:41
      jeśli chodzi o ekonomie to UŁ
    • Gość: fifi Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.2-0.pl 23.08.06, 21:48
      UŁ jest bardzo dobrym uniwersytetem, a niedocenianym, bo jest w cieniu Warszawy.
      • Gość: Lilek z UMK Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:31
        Słuchajcie ja studiuję na UMK filologię obcą,ale też słyszałem dobre opinie na
        temat stosunków na UŁ!A skoro faktycznie ekonomia jest taka cienka na UWr to
        zdecydowanie stosunki na UŁ!Ekonomia wg mnie najlepsza jest na uczelniach
        ekonomicznych(SGH czy Akademie Ekonomiczne...)Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka