Gość: forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:34 Co jest lepsze: ekonomia na UWr czy stosunki na UŁ? Wyrażcie swoje opinie, bo sam juz nie wiem co jest bardziej przyszlosciowe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosciu Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:55 Zdecydowanie lepszy UWr ale co do kierunku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:24 Jestem studntką stosunków na UŁ, i wydaje mi się, że jest to kierunek lepszy niż ekonomia, nie ważne na jakiej uczelni:) Poza tym UŁ mam bardzo duże tradycje jeśli chodzi o kierunki ekonomiczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb negatywma ocena PKA dla eko na UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:16 chyba nie czytałeś dzisiejszego DZIENNIKA ;p ekonomia prowadzona na Wydziale Prawa, Administracji i Ekonomii UWr dostała negatywną ocenę od Państwowej Komisji Akredytacyjnej więc wybór masz chyba prosty ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: negatywma ocena PKA dla eko na UWr IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 21.08.06, 21:44 Uniwersytet wrocławski to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: negatywma ocena PKA dla eko na UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:53 może jakieś konkrety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: negatywma ocena PKA dla eko na UWr IP: *.arreks.com.pl 22.08.06, 09:15 a gdzie mozna pracoweac np po tych stosunkach miedzyn. bo zupelnie nie mam pojecia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: negatywma ocena PKA dla eko na UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:53 Stosunki międzynarodowe to rozszerzona forma ekonomii:) mamy więcej przedmiotów związanych z sytuacją międzynarodową, ja skończyłam właśnie 3 rok i mam praktyki w firmie francuskiej na stanowisku młodszego specjalisty do spraw kontaktów z zagranicą:) więc to chyba jasne, że jest to kierunek z przyszłością! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mrjulek Re: negatywma ocena PKA dla eko na UWr 23.08.06, 23:08 Ekonomia na WPAiE UWr ma ocene warunkowa, co oznacza, ze bedzie jeszcze raz oceniana w 2006/2007. www.pka.edu.pl/prace/ponowna_ocena.php Ale oczywiscie ekonomia na UŁ jest o niebo lepsza niz na UWr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:49 a co oznacza ta negatywna ocena PKA? Można sie od niej odwoływac? Czy jest ona ostateczna i zamyka studia z danego kierunku? ja zamyka to już w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d7 Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:08 neatywna ocena oznacza, że z danym kierunkiem źle się dzieje - może to być np. za mało godzin albo wykładowców ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:29 moj brat tam studiuje (UWr eko). na pierwszym semestrze miał zaledwie 12 godzin (wykłądy + ćwiczenia). to kpina po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nunak Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.com.pl / 217.97.246.* 23.08.06, 20:21 UŁ króluje!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksis Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 23.08.06, 20:26 moim zdaniem UW. ale UJ też ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0na Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:41 jeśli chodzi o ekonomie to UŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.2-0.pl 23.08.06, 21:48 UŁ jest bardzo dobrym uniwersytetem, a niedocenianym, bo jest w cieniu Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilek z UMK Re: Co lepsze? UWr czy UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:31 Słuchajcie ja studiuję na UMK filologię obcą,ale też słyszałem dobre opinie na temat stosunków na UŁ!A skoro faktycznie ekonomia jest taka cienka na UWr to zdecydowanie stosunki na UŁ!Ekonomia wg mnie najlepsza jest na uczelniach ekonomicznych(SGH czy Akademie Ekonomiczne...)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś