crazycandy87 22.08.06, 13:29 Studentka 1go roku KULu Germanistyki szuka pokoju połozonego blisko uniwersytetu ! Pilne , ZA KAŻDA INFORMACJE SERDECZNE BÓG ZAPŁAC hehe no co wczuwam sie w klimaty :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrel1 Re: SZUKAM POKOJU 22.08.06, 17:18 Ja Lublina nie znam ale moja koleżanka z II roku powiedziala mi żebym szukał mieszkancja na Sławinku górnym.Można na piechotę chodzić na uczelnie ok.20-30m. JA jeszcze nie szukam ale już nie dlugo też będe mial taki problem. NIEch Bóg będzie z tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrel1 Re: SZUKAM POKOJU 23.08.06, 09:13 Ja ekonomię, chociaż jestem humanistą i zdawałem maturę z historii i wosu, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: SZUKAM POKOJU 23.08.06, 09:54 wow to duży przeskok z histy i wosi na ekonomkę :) powodzenia to musiałes tez jakas matme zdawac co? Odpowiedz Link Zgłoś
andrel1 Re: SZUKAM POKOJU 23.08.06, 11:24 Nie z matematyki nie zdawałem, tam brali 1 przedmiot do wyboru z matematyka, informatyka,geografia, historia i wos.Mam pewne obawy czy sobie poradzę ale jestem dobrej myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukario Re: SZUKAM POKOJU 23.08.06, 16:13 Ja też zdawałem historie i wos ale uważam że wszystkiego się można nauczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś