myszo-skoczek 03.09.06, 22:01 tutaj prosze zamieszczać wszystkie ogłoszenia o mieszkania i o współlokatorów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszo-skoczek BIAŁYSTOK 03.09.06, 22:04 patiem20 napisała: > jak wyżej.Proszę o kontakt ze mną -nr gg 3277502 lub e-mail'owy > patiem@op.pl.Pozdrawiam BIAŁYSTOK STOMATOLOGIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek BYDGOSZCZ 03.09.06, 22:05 > nati90 napisała: > > > Poszukuje współlokatorki do mieszkania M4 mieszkanie nowe po remoncie > > ocieplone, z dostepem do internetu, tv dvd komputer nowe meble w całym > > mieszkaniu kuchnia w pełni wyposarzona zmywarka mikrofalowka, duży balkon > , . > > Osiedle wyzyny 10 min drogi do akademii medycznej. Super warunki do nauki > > kazda osoba uczy sie w osobnym pomieszczeniu. Naprawde warto cena z > > wszystkimi oplatami 400zl jak za takie calkiem nowe mieszkanie to naprawd > e > > nie drogo ;) prosze o szybki kontakt moj nr gg 1505141 a nr telefonu 6672 > 53978 Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek PAM 03.09.06, 22:06 meira1 napisała: > poszukuję pokoju 1-osobowego w mieszkaniu studenckim(studenci PAM), lub > ewentualnie w 2-osobowym w Szczecinie(preferowane Pomorzany lub okolice). > ewentualne propozycje przysyłać na adres:kabel13@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek WARSZAWA 03.09.06, 22:08 ciotkafelicja napisała: > Wynajmę pokój "przy rodzinie"(2+1, nieupierdliwi, szanujący prywatność) w > starym, wolnostojącym domu (nie krępujący,na > poddaszu,zamykany na klucz) studentce AM, BEZ ŻADNYCH OPŁAT,dostęp do > internetu.Pełna swoboda korzystania z kuchni, łazienki.Lokalizacja- > Żoliborz/Powązki. 3 przystanki do stacji metra pl. Wilsona.Ew. dobre > połączenia > tramwajowe i autobusowe z centrum. > W zamian oczekuję(w miarę możliwości, rozumiem co to jest sesja)drobnej > pomocy w domu:pomoc w odrobieniu lekcji > 8-letniemu dziecku,przygotowanie obiadu 2-3xtyg. > Pełna swoboda(powrót z nocnych imprez-o ile studia pozwolą:)o dowolnej > porze,zapraszanie gości, partnera/ki) > Możliwość > zamieszkania od 10 pażdziernika( w tej chwili dom jest remontowany, być > może uda się ukończyć remont do 01.10 kontakt również na mail: monika-o2@o2.pl > Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek ZABRZE 03.09.06, 22:09 somebody87 napisała: > hej!mam na oku mieszkanie w Zabrzu..500m od AM..mieszkanie 3pokojowe..calkiem > niezle..i szukam jakiejs jednej spokojnej osóbki ktora by zamieszkala w > jednym z tych 3 pokoii ;) bo pozostale 2 pokoje zajmę ja i moja koleżanka! po > wiecej info prosze pisac na emaila - somebody87@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: ZABRZE 03.09.06, 22:10 melman69 napisał: > Witam! Szukam lokatora do 4 pokojowego mieszkania w Zabrzu na Rokitnicy na > osiedlu Helenka. Najlepiej I rok stomatologii lub lekarskiego. 900 metrów do > budynków Adademii, pralka, kuchnia, lodówka, po remoncie, spokojnie. Osoba musi > > byc NIEPALĄCA, ODPOWIEDZIALNA i SPOKOJNA. Cena nie przekroczy 300 zł z > opłatami!! więcej info na mail: smieciara@wp.pl lub gg: 5074662. Do domu wracam > > w sobote 19.08 więc wtedy najpóźniej odpowiem na wszystkie wiadomośc Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: ZABRZE 03.09.06, 22:10 biedronkaaa6 napisała: > Hej wasnie dostalam sie w wyniku 4:) decyzji komisji rekrutacyjnej na wydz. > lekarski (zabrze). Nie mam jeszcze mieszkania dlatego chcialabym zapytac czy sa > moze osoby którym brakuje wspollokatora lub ktoś kto teraz dopiero sie tez > dostal i chcialby wynajac mieszkanie. prosze o kontakt na gg8057158 Odpowiedz Link Zgłoś
biedronkaaa6 Re: ZABRZE 06.09.06, 21:15 a moze komus z zabrza brakuje jeszcze wspollokatora albo jeszcze nie znalazl mieszkania? bo narazie jestem jeszcze bezdomna... Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek WROCŁAW 03.09.06, 22:11 r_piotr napisał: > Poszukuje współlokatora, najlepiej tez z AM-u. Jak ktoś chetny to pisać na gg > 1598145. Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: WROCŁAW 04.09.06, 12:52 aisza1617 napisała: > Mój znajomy szuka pilnie jakiegoś lokum we Wrocławiu. Może ktoś również szuka > współlokatora? Odpowiedz Link Zgłoś
myszo-skoczek Re: WROCŁAW 06.09.06, 13:56 natalllia1 napisała: > lub współlokatorek do wynajęcia mieszkania na Grunwaldzie :) > tel-> 609100858 > e-mail: medicus@autograf.pl > gg_ 2867840 Odpowiedz Link Zgłoś
jolly11 Re: WROCŁAW 06.09.06, 16:40 A kto to teraz bedzie mieszkał na Grunwaldzie? Przecież tam remont, hałas , maszyny chodzą całą dobę i tak conajmniej do grudnia. W telewizji pokazywali ludzi, którzy tam nie mogą wytrzymać. Część wynajmuje mieszkania i wyprowadza się na ten okres w inne dzielnice. Poza tym komunikacja zerowa.Odradzam przynajmniej na 1-m roku.A poza tym nie ma większego znaczenia , czy to blisko. W końcu z miasta można dojechać na Grunwald bezpośrednio, komunikacja w mieście jest wygodna , do 0,5 godz, autobusem dojedziesz z każdej części, a do chałupy między zajęciami i tak nie będziecie chodzić, bo po co?Wraca się po poludniu czy wieczorem, tak więc można wrócić i na Popowice i Krzyki , Książę i co tam jeszcze. Szuka się wygody, komfortu za nieduże pieniądze , a transport to betka.To tylko Wrocław a nie Nowy Jork. Odpowiedz Link Zgłoś
casy20 Re: poszukuję mieszkania studenckiego dla 3 osób 04.09.06, 13:04 blisko Akademii Medycznej - tj. blisko centrum Poznania. Cena do 350 zł (wszystkie opłaty łacznie) Odpowiedz Link Zgłoś
casy20 Re: Poznań szukam mieszkanie stud. dla 3 osób 04.09.06, 13:07 cena do 350 zł łacznie z wszystkimi opłatami - blisko AMP tj. centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
noweti2 PAM 05.09.06, 14:36 Szukam jednoosobowego pokoju do wynajecia w mieszkaniu studenckim w Szczecinie (najlepiej ze studentami PAM). Jesli ktos ma wolny pokoj to prosze pisac na maila: noweti@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aisza1617 Re: wszystko o wspołlokatorach 06.09.06, 17:26 Ja też szukam współlokatorów do mieszkania w Poznaniu :-) Może jeszcze ktos nie ma zaklepanego lokum. Odpowiedz Link Zgłoś
casy20 Re: do aiszy1617 07.09.06, 08:01 czy już masz jakies lokum ? Ja szukam - ale trzeba jednak byc tam na miejscu w Poznaniu, aby to skutecznie i dobrze załatwić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vindavana Mam miejsce - Wrocław 06.09.06, 19:15 Mam miejsce w pokoju 2-os. dla chętnej dziewczyny. Blisko AM. Piszcie na pocztę gazetową. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ach_ta_fiza Superoferta LUBLIN ! 07.09.06, 21:37 LUBLIN - Poszukuje współlokatorki do NOWEGO studenckiego mieszkania 2-pokojowego (b. ładnego) - bronowice, dobry dojazd do AM - przed same drzwi uczelni, sympatyczna wspollokatorka, Więcej Info pod numerem gg 1502231 !! Piszcie śmiało Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 KATOWICE 08.09.06, 12:02 trzypokojowe umeblowane i wyposażone, pokoje nie przejściowe, kuchnia widna oddzielna, łazienka razem z wc, z wanną w nowej glazurze, w przedpokoju 2 duże zabudowane szafy typu Komandor, drzwi wejściowe antywłamaniowe Gerda, okna wszyatkie nowe PCV, na podłodze kuchnia i przedpokój kafelki, pokoje panele i w jednym wykładzina dywanowa, na ścianach gładzie świeżo pomalowane. Oferta godna polecenia. info na nr gg 4374839 Odpowiedz Link Zgłoś