04.09.06, 21:29
Nie wie ktos moze przypadkiem ile czasu musi uplynac od zalozenia konta do jego aktywacji? Bo niby dostalam dzisiaj paierek z identyfikatorem i haslem, ale nie moge sie zalogowac.
Obserwuj wątek
    • Gość: MMM*** Re: USOS UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:32
      Ja przez rok posiadania czegoś takiego ani razu nie mogłam się zalogować, ale
      próbuj szczęścia :P
      • plecionka Re: USOS UJ 06.09.06, 13:18
        Oj, to cos nadzwyczaj pechowa jestes;) Mi juz nastepnego dnia zadzialalo, widocznie potrzebowali czasu na aktywacje, a ja sie zachowalam jak stara panikara:P
    • Gość: Mysz Re: USOS UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:33
      ja probuje od wczoraj wejsc na strone www.usosweb.uj.edu.pl i w ogole mi ta strona nie dziala;/ czy loguje sie z jakiegos innego adresu? tez dostalam ta karteczke i chcialabym sprawdzic jak to wyglada:) na jaki kierunek sie wybierasz plecionko?
      • plecionka Re: USOS UJ 06.09.06, 19:34
        Ja sie logowalam przez ten adres, ktory podalas i nastepnego dnia po wpisie juz wszystko dzialalo, ale dzisiaj nie sprwdzalam, wiec nie wiem, moze jest jakas awaria. A zaczynam w tym roku anglistyke:)
    • Gość: . Re: USOS UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:05
      .
      • niedzwiadka Re: USOS UJ 06.09.06, 19:30
        A ja tego nie dostałam:) Na maila z zapytaniem nie otrzymałam odpowiedzi. A jak
        spytałam się osobiście (akurat byłam w Krakowie), to pani najpierw nie wiedziała
        o co mi chodzi i myślała, że chcę się włamać na jakieś konta profesorskie...
        Później okazało się, że "zapomniała odcinać tego papierka" i hasło dostanę na
        zajęciach w październiku. Hehehe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka