Dodaj do ulubionych

Wakacje???

11.09.06, 16:51
Studenci medycyny! Co wy porabiacie na wakacjach? Kończy sie rok akademicki i
co? Dalej znajdujecie wspólny język ze znajomymi spoza uczelni? Czy może
siedzicie już zakopani w książkach? Macie jakieś zainteresowania czy po
prostu NUDZI SIĘ WAM?
Obserwuj wątek
    • yuryj Re: Wakacje??? 11.09.06, 21:28
      walimy konia
      • d-st Re: Wakacje??? 11.09.06, 21:31
        hmmm... jak ambitnie;)
        • myszo-skoczek Re: Wakacje??? 11.09.06, 21:37
          d-st wlasnie ujrzelismy najwiekszego zboczucha :)
          • d-st Re: Wakacje??? 11.09.06, 21:43
            myslisz?;D w kazdym razie my sie do niego nie umywamy;]
            • myszo-skoczek Re: Wakacje??? 11.09.06, 21:55
              ja czuje sie jak myszo-skoczek d'Arc przy nim :)
      • encorton1 Re: Wakacje??? 11.09.06, 22:40
        No i mamy żywy dowód na obalenie tezy, że studenci medycyny nie mają poza nią
        żadnych zainteresowań:)))
      • kshaqu Re: Wakacje??? 12.09.06, 08:13
        hmm, moze to i ciekawe, ale musi szybko sie nudzić. lepiej poswiecic te 2 dni na
        znaleźenie fajnej laski która pójdźie z toba do łóżka dlatego tylko, że jesteś
        studentem lekarskiego, jak ja dobrze zbajerujesz, ze chcesz być chirurgiem
        plastycznym i studjujesz tego tylko dla spodziewanych bonusów finansowych, to
        laska jest juz twoja :D, a jeżeli posiadasz do tego wypaśny samochodziki i wolna
        chate to sobie ładnie poużywasz :D HEHEHE, a po wakacjach mowi sie sorry Winetu
        i żyje sie dalej miedzy stertami ksiazek i bez wolnej miłosci ;/
        • red_elbow Re: Wakacje??? 12.09.06, 11:28
          MMM prawdziwi studenci medycyny - niewyżyci leczą sami swoje kompleksy "waląc
          konia". Czyli samotność doskwiera? Jednakże znam kilku przyszłych lekarzy,
          którzy będąc na 4 roczku nie czekali cierpliwie na wakacje żeby sobie "użyć". W
          dzień czy w nocy można było u nich spotkać panieneczki z fizjoterapiopodobnych
          kierunków, które nie tylko sprzątały im mieszkanie...

I ok, mozna poderwać laske na tekst "cześć studiuję medycynę, będę lekarzem -
          mogę cię zbadać?" Ale nie oszukujmy sie wiadomo które na to lecą. Jak chcecie
          poznać "tę jedyną"? Albo kiedy...
    • d-st Re: Wakacje??? 11.09.06, 23:08
      czyli co, odpowiedzią na to co robia studenci medycyny jest: walimy konia???
      hmmm teza może obalona ale tylko dla panów;P
      • encorton1 Re: Wakacje??? 11.09.06, 23:52
        > czyli co, odpowiedzią na to co robia studenci medycyny jest: walimy konia???

Nie no oprócz tego czasem się uczymy - od nieustannego walenia moglibyśmy sobie
        zrobić krzywdę;)

> hmmm teza może obalona ale tylko dla panów;P

Niekoniecznie - panie po prostu są bardziej wstydliwe i nie chcą do niektórych
        rzeczy się przyznać:))))
        • d-st Re: Wakacje??? 12.09.06, 12:57
          <lol>
          • motylek-87 Re: Wakacje??? 12.09.06, 19:18
            no to ja się wypowiem co ja porabiam w wakacje:P głównie imprezy imprazy i
            oczywiście imprezy<trza sie wyszalec przed pazdziernikiem> tylko że ja znowu
            nie przyznaję się początkowo że będę studiować medycynę, ale fajne jest później
            zdziwienie facetów ty ? medycynę yyyyy i szczena im opada <lol> i nie tylko
            studenci medycyny bawią się jakimiś naiwnymi panienkami:D studentki medycyny
            też nie są gorsze a co :D:D
            • mobipol Re: Wakacje??? 13.09.06, 11:13
              różnica polega na tym, że studenci medycyny peneyrują, s studentki medycyny są penetrowane :D, my sie bawimy a ty sie szlajasz
              • izolda201 Re: Wakacje??? 13.09.06, 11:45
                widzę,tu trochę niesympatycznych textów" mobipol napisał:

> różnica polega na tym, że studenci medycyny peneyrują, s studentki medycyny są
                > penetrowane :D, my sie bawimy a ty sie szlajasz"

Wydaje mi się, że zalezy kto penetruje i się bawi.Tak naprawdę madra dziewczyna
                potrafi z takiegi faceta jak ty zrobic zgniecione jabłuszko, które bedzie
                prosiło sie o spenetrowanie.
                • mobipol Re: Wakacje??? 13.09.06, 12:01
                  Tekst moze nieprzyjemny, ale prawdziwy, po za tym pisałem tu o zabawie takiej
                  jak Pan Bóg przykazał, a nie dewiacjach. Widze natomiast, ze lubisz sie troszke
                  inne igraszki, oczywiscie szanuje takich ludzi jak Ty :P
                  • amjovish Re: Wakacje??? 13.09.06, 12:47
                    Mobipol! Piątka :)
                    Dzięki za takie wypowiedzi bo obalasz mit że studęci medycyny to sztywniacy.
                    Oby na moim roku też się kotoś taki trafił.
                    Pozdrawiam!
                    • mobipol Re: Wakacje??? 13.09.06, 13:32
                      Wyjatki potwierdzaja regułe;/, ale zawsze mozna kogos fajnego na wydziale
                      spotkać,a z takimi kozami trzeba umiec postepowac, ze swoich obserwacji wiem, ze
                      trudno znaleźdź naprawde fajna laske na lekarskim(albo nie jest zbyt urodziwa ,
                      albo jej ego jest wieksze od tego na czym siedzi), naszczescie sa takie kierunki
                      jak pielegniarstwo, czy fizjo podobne wynalazki i tam mozna naprawde cos fajnego
                      złowić.
                      • motylek-87 Re: Wakacje??? 13.09.06, 14:27
                        nie chodziło mi w tamtym poscie o sam seks i sie nie szlajam panie kolego:/
                      • encorton1 Re: Wakacje??? 13.09.06, 14:30
                        Sądząc po treści postów to raczej bakopisarz z ciebie.
                        • motylek-87 Re: Wakacje??? 13.09.06, 14:41
                          ze mne??????
                          • encorton1 Re: Wakacje??? 13.09.06, 14:50
                            Z kolegi wyżej:)))
                          • motylek-87 Re: Wakacje??? 13.09.06, 14:58
                            ja nie mam nic przeciwko żebyś mnie poznał jak idziesz na śam aha jeszcze
                            jedno, mobipol nie obrazaj tez studentek medycyny bo ja znam wiele ładnych i
                            mądrych dziewczyn idacych na lekarski<stereotypy są ZŁE >
                            • mobipol Re: Wakacje??? 13.09.06, 15:28
                              jesli rzeczywiscie jestes ładna i mądra to napewno się poznam
                              • mobipol Re: Wakacje??? 13.09.06, 15:28
                                y
                                • myszo-skoczek Re: Wakacje??? 13.09.06, 15:42
                                  mobipol a moze ty pokazesz swoja urode

wyslij mi twoja fote na maila gazetowego :)
                                • myszo-skoczek Re: Wakacje??? 13.09.06, 15:44
                                  a swoja droga przepomnial mi sie dowcip, ktory przeczytalam na tym forum:

ida dwie dziewczyny jedna brzydka druga tez z lekarskiego
                  • izolda201 Re: Wakacje??? 13.09.06, 17:36
                    Widze natomiast, ze lubisz sie troszke
                    > inne igraszki, oczywiscie szanuje takich ludzi jak Ty :P
                    Nie bardzo rozumiem...skad ty wiesz co ja lubie. Palant
    • red_elbow Re: Wakacje??? 13.09.06, 15:34
      jesteście niesamowici ;] normalnie jak ludzie trzymani w klatkach (rok
      akademicki) a potem wypuszczeni myślicie tylko o zaspokojeniu swoich potrzeb
      seksualnych (wakacje!!) WCALE SIĘ WAM NIE DZIWIE !!! :DDD ale czy tylko wokół
      jednego świat się kręci? Głupio troche, ale wasze wypowiedzi typu "walić konia"
      czy "penetrować i być penetrowanym" przypominaja mi rozmowy dzieci w wieku 15
      lat, które dopiero wkraczają w intymne tematy hihrając się do upadłego np ze
      słowa "prezerwatywa" hihihihihihihihi
      • izolda201 Re: Wakacje??? 13.09.06, 17:39
        PS nie poznamy sie, jestem ladna i ze stomy:P Bo na palantów ładne dziewczyny z
        medycyny nie zwracaja uwagi. na szczescie jest jeszcze politechnika,
        buahahahaha!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka