adadada 11.05.11, 11:23 Co sądzicie o takich butach? Szukam podobny, ale nie wiem, gdzie;/ styl.fm/moda/buty-pozostale/moda1091977.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stormyweather Re: Buty 11.05.11, 12:32 Są śliczne i są Vivienne Westwood, więc nie dziwię się, że takich szukasz :) W zwykłych sklepach nigdy nie widziałam niczego podobnego, ale zajrzyj na stilago.pl, akurat ten serwis ma w ofercie dużo rzeczy, w tym butów, niedostępnych w Polsce, więc a nuż coś znajdziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ognista Re: Buty 13.06.11, 12:31 Ja niestety mam wrażenie, że te buty są niewygodne i bardzo niestabilne w chodzeniu. Z wyglądu wyjątkowo słodkie jednak dla mnie przede wszystkim ważna jest wygoda i najbardziej lubię takie buty, które są idealnie dopasowane do mojej stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
saguaro Re: Buty 23.06.11, 12:54 Super są te butki, a jak lubisz takie ciekawe, nietypowe modele to zaglądnij sobie czasem na tego bloga kocham-buty.blog.onet.pl dziewczyna wrzuca tam naprawdę sporo fajnych propozycji, niektóre co prawda ciężko dostępne w Polsce, ale aż miło popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
kota1616 Re: Buty 24.06.11, 11:06 na alegro sa takie tyle ze w innym kolorze podac link?? a co o nich sadze fajne sa Odpowiedz Link Zgłoś