snake_ldz 12.09.06, 17:58 Czesc,bede mieszkal w akademiku przy Niecalej i slyszalem ze nie jest tam fajnie jesli chodzi o rozrywki...Wiecie moze jak tam jest z tzw "zyciem studnckim"? I czy to prawda ze nie wejde po 23??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomkow2 Re: Akademik przy Niecałej 13.09.06, 09:22 Ja również będę tam mieszkał.Słyszałem o warunkach wręcz ascetycznych.Nad wszystkim ponoć czuwają księża,więc trzeba siedzieć jak mysz pod miotłą.A do środka nie wejdziesz już po 22. Odpowiedz Link Zgłoś
d.aga87 Re: Akademik przy Niecałej 13.09.06, 09:36 wiecie co... wydaje mi się to straszną przesadą... ludzie podzieleni wg płci, mają czas do 22... to jest jak dla mnie kompletne przegięcie... rozumiem, że szkoła katolicka... ALE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomkow2 Re: Akademik przy Niecałej 13.09.06, 10:48 Masz racje d.aga87.Zmuszanie ludzi,młodych kudzi do przestrzegania tak ciasnych,niesprawiedliwych po części zasad jest czymś niepokojącym.Powinni nam dać więcej swobody.Przeciez to nie klasztor(chyba).A mże właśnie to jest ich polityka tworzenia ze studentów księży i zakonników.Brrr już zaczynam się martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
c00l Re: Akademik przy Niecałej 13.09.06, 13:15 To jest akademik, wiec jak juz ktos chce w nim mieszkac musi zaakceptowac ich reguly. Nikt nikogo nie zmusza do mieszkania w akademiku. Odpowiedz Link Zgłoś
crazycandy87 Re: Akademik przy Niecałej 13.09.06, 17:07 a na studiach to trzeba sie uczyc a nie szwętac po 22 !!! nie no zartuje wspolczucia ...ja tez mialam mieszkac w akademiku , dobrze ze sie opamietalam w pore :) zakrawa na zostanie ksiedzem czy zakonnica ... Podobno co piatek sprawdzaja dziewictwo hehehe nie no szkoda mi was :) naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
intermatteo Re: Akademik przy Niecałej 13.09.06, 23:34 A to są jeszcze dziewice w waszym wieku?? :P Odpowiedz Link Zgłoś