Dodaj do ulubionych

Akademik przy Niecałej

12.09.06, 17:58
Czesc,bede mieszkal w akademiku przy Niecalej i slyszalem ze nie jest tam
fajnie jesli chodzi o rozrywki...Wiecie moze jak tam jest z tzw "zyciem
studnckim"? I czy to prawda ze nie wejde po 23???
Obserwuj wątek
    • tomkow2 Re: Akademik przy Niecałej 13.09.06, 09:22
      Ja również będę tam mieszkał.Słyszałem o warunkach wręcz ascetycznych.Nad
      wszystkim ponoć czuwają księża,więc trzeba siedzieć jak mysz pod miotłą.A do
      środka nie wejdziesz już po 22.
      • d.aga87 Re: Akademik przy Niecałej 13.09.06, 09:36
        wiecie co... wydaje mi się to straszną przesadą... ludzie podzieleni wg płci,
        mają czas do 22... to jest jak dla mnie kompletne przegięcie... rozumiem, że
        szkoła katolicka... ALE!!!
        • tomkow2 Re: Akademik przy Niecałej 13.09.06, 10:48
          Masz racje d.aga87.Zmuszanie ludzi,młodych kudzi do przestrzegania tak
          ciasnych,niesprawiedliwych po części zasad jest czymś niepokojącym.Powinni nam
          dać więcej swobody.Przeciez to nie klasztor(chyba).A mże właśnie to jest ich
          polityka tworzenia ze studentów księży i zakonników.Brrr już zaczynam się martwić.
          • c00l Re: Akademik przy Niecałej 13.09.06, 13:15
            To jest akademik, wiec jak juz ktos chce w nim mieszkac musi zaakceptowac ich reguly. Nikt nikogo nie zmusza do mieszkania w akademiku.
            • crazycandy87 Re: Akademik przy Niecałej 13.09.06, 17:07
              a na studiach to trzeba sie uczyc a nie szwętac po 22 !!!

nie no zartuje wspolczucia ...ja tez mialam mieszkac w akademiku , dobrze ze sie
              opamietalam w pore :) zakrawa na zostanie ksiedzem czy zakonnica ... Podobno co
              piatek sprawdzaja dziewictwo hehehe nie no szkoda mi was :) naprawde...
              • intermatteo Re: Akademik przy Niecałej 13.09.06, 23:34
                A to są jeszcze dziewice w waszym wieku?? :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka