Dodaj do ulubionych

A moze by skoczyc na piwko? :D

20.09.06, 23:15
Tzn. na piwko/soczek, wedlug preferencji ;]Tak w ramach integracji ;p Ja
dostalam sie na prawo, ale milo by tez bylo spotkac ludzi z innych kierunkow i
starszych rocznikow (ktore nam chetnie pomagaja na tym forum ;p). Wpisujcie
sie, to ustalimy termin i miejsce spotkania :) Ja będę w Lublinie od 28
wrzesnia, czekam na propozycje ;]
Obserwuj wątek
    • marad11 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 20.09.06, 23:39
      Myślę, że termin rzucany parokrotnie na gg - dzień przed rozpoczęciem - 1
      października (niedziela) będzie pasował chyba większości - mieszkańcy
      akademików wprowadzają się jak pamiętam dzień wcześniej, na stancje też już
      raczej każdy zjedzie...

Co do godziny i miejsca - to chyba jeszcze się ustali :) Ale wstępnie można
      zaproponowac np. Bramę Krakowską/fontannę na Pl. Litewskim/KUL ;)... miejsca
      raczej strategiczne, nie sposób nie trafic :) Co do pory - popołudnie...
      Rzucam - 15? Następnego dnia o 9 wszyscy wypoczęci maszerujemy do kościółka
      akademickiego ;)

Oczywiście jest to pomysł wstępny - pierwszy jak do tej pory. Spróbujmy wybrac
      najlepszy, jesli jeszcze jakies sie pojawią, żeby jak najwiecej osob bylo
      zadowolonych. :)
      • leciutko_zezujaca_wiedzma Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 23.09.06, 11:23
        Aaaa no dzięki:] nie żebym była mało błyskotliwa tylko czytałam tak wybiórczo i
        akuat o drugiego nie zachaczyłam:]
    • mika9944 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 09:12
      Super pomysł,a studenci administracji też mogą wpaść?Napewno juz pierwszego
      dnia ludzie zgadaja się w akademikach i pójdziemy razem i napewno trafimy,
      chociaż tak szczerze ja nie mam pojęcia gdzie znajdują się miejsca które
      wymieniłes....(.!!
      • marad11 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 09:18
        No jasne że mogą :)

Każdy poinformowany wytłumaczy tym mniej doinformowanym jak trafic w te
        miejsca :) Nos promblemos.
      • agafka1988 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 09:30
        Mika, ja też serdeznie zapraszam, im wiecej nas, tym lepiej :)
        • zoselin Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 10:17
          Mogłabym pójść na sok :P
          A jeśli mogę dać taką małą sugestię to chyba najlepiej byłoby spotkać się koło
          KULu i potem gdzieś się udać. Raczej nie ma wtedy ryzyka, że ktoś zabłądzi albo
          powie, że nie przyszedł, bo nie wiedział gdzie iść :)
          Pozddrowionka
          • crazydaisy3 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 11:01
            Zgadzam się z koleżanką, pod KULem byłoby najlepiej.
            See ya :)
          • agafka1988 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 11:42
            Dobry pomysl, bo raczej trudno nie wiedziec, gdzie znajduje się nasza uczelnia :p

Zoselin, crazydaisy, wy tez prawo, czy jakis inny kierunek? :)
            • d.aga87 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 11:47
              Ja baaardzo popieram pomysł spotkania dla wszystkich kierunków :) może być
              takie "forumowe". Każdy na pewno ma kogos znajomego na kul-u, wśród
              pierwszaków. Wtedy byłoby nas więcej :D A i znajomych z całej uczelni
              mielibyśmy więcej :)
            • crazydaisy3 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 11:47
              Z prawa żem :)
              • beati1987 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 13:23
                świetny pomysł z tym spotkaniem! :)
                • rilian Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 13:27
                  a staruchy, urodzone w latach 70-tych, też mogą?
                  • agafka1988 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 14:35
                    Oczywiscie, ze tak ;p Rilian, zapraszam serdecznie, no i dziekuje za Twoja
                    sympatyczna stronke :) Przydatny ten poradnik o KULu byl na poczatku :)

quidquid latine dictum sit, altum viditur
                    • rilian Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 14:54
                      to było dawno i nieprawda... ;)
                      • agafka1988 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 14:57
                        Heheheh, co za skromnosc ;p Mysle, ze moglbys sie tu nia pochwalic, mi sie
                        podobala ;]
                    • marad11 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 15:26
                      "Wszystko co powiedziane po łacinie wydaje się wzniosłe" - Dobrze
                      skojarzyłem? ;)

A ja chyba stronki z poradnikiem nie znam... Zaraz szukac będziemy ;] Nie ma to
                      jak reklama na forum! :)
                      • agafka1988 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 15:27
                        no j znalam wersje ze "brzmi madrze", ale to blisko ;p niezly jestes z ta lacina ;p
                        • marad11 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 15:34
                          Amo latina! ;)

A wyzej wspomnianego poradnika nie potrafie znalezc ;] Moze mała pomoc? :)
                          • rilian Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 16:10
                            www.rilian.republika.pl/knshs/ - archiwalna strona, ongiś istniejąca.

www.rilian.republika.pl/knshs/text/poradnik/index.htm
                            • marad11 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 16:48
                              Chciałem tylko powiedziec, ze... jestem pod wrazeniem! :) Naprawde swietnie
                              wszystko napisane! Szkoda tylko ze tak malo, ale dzieki za to co jest :)
                              Respect! :)
                              • rilian Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 17:22
                                łe, to było dawno. od tego czasu skończyłem studia, napisałem doktorat. dużo się
                                zdezaktualizowało - ale podówczas nie było takiego fajnego forum, więc strona
                                była potrzebna. choć jej popularność nie była gigantyczna.
                                • zoselin Do agafki1988:) 21.09.06, 18:04
                                  agafka 1988 ja nie z prawa, ale mam nadzieję, że dyskwalifikacja z tego względu
                                  mi nie grozi :PP no i wierzę, że powitacie mnie z otwartymi rękoma :)

Pozdrowionka
                                  • agafka1988 Re: Do agafki1988:) 21.09.06, 23:26
                                    oczywiwisscie, ze ozadnej dyskwalifikacji nie moze byc mowy ;p zapraszamy
                                    serdecznie :)
                                • sc0tty Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 18:17
                                  Swietny poradnik ;) Dla nowych studentow KULu idealna lektura.
                                  • kwiat_paproci Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 20:26
                                    ja się bardzo chętnie piszę na piwko, bo będę w Lublinie od 28 września, tylko
                                    jeśli zbierze się nas gromada spora, to może warto pomyśleć o zadbaniu o jakiś
                                    lokal ? Takie tylko luźne sugestie rzucam :D
                                    • kulowski_student Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 21.09.06, 20:59
                                      plac zamkowy jest duży więc..... nawet jakby sie zjawił komplet 25 tysięcy to
                                      sie moze zmiescimy, moze byc jedynie problem ze złocistym trunkiem.... :)
    • belmundos Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 01:22
      czy zim'owcy z pierwszego roku tez sa mile widziani?? :D
      • agafka1988 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 09:51
        oczywiscie, ze tak, zapraszamy serdecznie :)
        • zoselin Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 10:32
          Myślę, że wszyscy KULowicze-forumowicze są zaproszeni ;P
          Nie ma to jak integracja pełną parą... tak swoją drogą. Może się ktoś oriantuje
          czy numer 412 znajduje się w starym budynku KULu czy nowym? Bo chyba
          zabłądziłam ostatnio....
          Pozdrowionka
          • palulina18 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 10:38
            Jeśli chodzi o C-412 to jest w nowym:P

No i oczywiście zapowiadam swoją obecność na spotkaniu integracyjnym:P
            • sc0tty Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 11:39
              Paulina sie zna to sie zapytam ;) A jesli jest nr 4 albo 8 to gdzie to? Zaznaczam, ze bez C, czy S.
              • gosieenia Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 11:55
                A czy wierni czytelnicy forum też się mogą zjawić?;_)
                Ja też bym przyszła jeśli mnie nie wygonicie;Pheh Oczywiście należę do tych
                szczęściarzy, którzy się dostali na KUL:D

Pozdrowionka:_)
                • agafka1988 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 13:52
                  Nokogo nie wygonimy :) A Ty gosieenia na co sie dostalas? :)
                  • agafka1988 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 14:11
                    mialo byc "nikogo" ;p
                    • zoselin Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 18:43
                      Palulina dzięki.... czyli na pewno zabłądziłam :D Poszłam do starego
                      budynku .... ehhhh
                      Ja bym zachęcała wszystkich do integracji ;p Tych co namiętnie coś piszą, tych
                      co tylko czytają i całą resztę też :)

Pozdrowionka
                      • gosieenia Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 19:36
                        Hehe jak nie wygonicie to napewno będę;) Agafka dostałam się na administrację:_)
                        ten sam wydział;_)
          • leciutko_zezujaca_wiedzma Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 23:08
            Hmm hehe a gdzie i kiedy to integracyjne ochlajparty ma się odbyć?:P czy może
            już się odbyło?:D
            • marad11 Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 23:24
              Odpowiedzi szukac w poście numer dwa ;]

Miejsce - przy wejsciu na KUL od Racławickich ;)
              • zoselin Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 22.09.06, 23:49
                Ochlajparty?? Jak to rozumieć ?;p
                • izomer_trans Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 24.09.06, 00:16
                  Mhmm... może tak, że chodzi o zabawę gdzie dużo się pije (soku bądź wody
                  niegazowanej ;P). BTW jak komuś się nudzi i jest w Lublinie to mogę się z nim
                  udać na małe b4party bo nie chce mi się już miasta, albo siedzieć przed
                  kompem :-/.
                  • izomer_trans Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 24.09.06, 00:18
                    Gdzieś mi umknęło zwiedzać (miało być zwiedzać miasta).
                    • leciutko_zezujaca_wiedzma Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 24.09.06, 00:33
                      Hmm lol dzięki bo hm tak wybiórczo czytałam posty i akurat o drugiego nie
                      zachaczyłam:]a ochlaparty to ochlajpaty -spotkanie integracyjne przy soku
                      pomarńczowym rzecz jasna:]:PP
                      • zoselin Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 24.09.06, 11:33
                        LUb soku jabłkowym rzecz jasna ;p
                        Pozdro dla wszystkich chcących przybyć na ochlajparty :D
                        • leciutko_zezujaca_wiedzma Re: A moze by skoczyc na piwko? :D 24.09.06, 12:50
                          Aaaa nono jabłkowym z dodatkiem drożdży chyba:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka