Dodaj do ulubionych

Fizykoterapia - co potem ?

IP: *.aster.pl 03.10.06, 19:17
Mam pytanie co można robić po tym kierunku ??
Obserwuj wątek
    • Gość: asina Re: Fizykoterapia - co potem ? IP: *.devs.futuro.pl 04.10.06, 19:16
      Jesli juz to fizjoterapia bo fizykoterapia to jest jeden z jej elementow obok
      kinezyterapii i masażu!Uwazam iz jest to kierunek bardzo fajny i przyszlosciowy-
      zreszta sama go studiuje :P mozesz pracowac w szpitalach,sanatoriach jako
      rehabilitantka, w gabinetach odnowy, klubach sportowych, SPA jest mase
      mozliwosci:)
      • panpepe Re: Fizykoterapia - co potem ? 04.10.06, 20:02
        Na litość boską - Fizjoterapia, a nie fizykoterapia!;)
        Polecam bardzo:) Kierunek jest bardzo miły ale i trzeba się troszkę pouczyć
        coby nie zapomnieć przyczepów mięśni chociażby;)Oprócz fizykoterapii, kinezy i
        masażu masz jeszcze całą mase innych przedmiotów, na których możesz się skupić
        w przyszłym zawodzie fizjoterapeuty. Możliwości pracy wydaje się być wiele po
        tym kierunku, to fakt...Ale nie zawsze życie pozwala Ci pracować w tym czym się
        najlepiej czujesz jako fizjo..choćby ze względu na kasę..taka prawda;)
        Sam jestem fizjo wiec jak masz jeszcze jakieś pytania to wal śmiało:)

pozdrawiam
        • gajoofka Re: Fizykoterapia - co potem ? 04.10.06, 20:44
          Ja właśnie zaczęłam te studia i wydaje mi się że będzie fajnie. A gdzie
          studiowałes? panpepe? Pozdrawiam wszystkich przyszłych fizjoterapeutów:)
          • panpepe Re: Fizykoterapia - co potem ? 04.10.06, 20:54
            No miło, że młodzi adepci, jakże trudnej sztuki wyginania kręgosłupa i nie
            tylko, podnoszą tutaj głos:)))
            A tak całkiem poważnie, mi zawsze powtarzali, że fizjo leczy nie tylko chorobę
            ale i pacjenta;) Bo tak naprawdę to trochę czasu się z tymi pacjentami jakby
            nie patrzeć spędza...
            Kończyłem bydgoskie Collegium Medicum...;)

pozdrawiam
            • Gość: ja Re: Fizykoterapia - co potem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 01:06
              mam pytanko;] czy dużo osob jest chetnych na 1 miejsce na tym kierunku?
              • gajoofka Re: Fizykoterapia - co potem ? 08.10.06, 12:21
                w tym roku było chyba 6.5 na uj a na awf coś koło 9. TO wszystko w Krakowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka