Gość: Marlena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 12:08 czyli certyfikat z języka angielskiego tzw.biznesowy?wiem że sa 3 poziomy,z czego się uczyliście i jak trudne sa te egzaminy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: Zdawał ktoś BEC??? IP: *.cnb.com.pl 07.10.06, 12:43 Witaj, zdawałam pierwszy poziom (preliminary)w tym roku. Czy był trudny?To zalezy na jakim poziomie j.ang. jestes.Ja jestem po anglistyce, wiec nie byl trudny. musisz porobic sobie duzo testow, to pomaga.Slownictwo nie bylo trudne. Teraz chcialabym podejsc do bec vantage (2poziom).Jezeli masz jakies pytania, pytaj smialo;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Zdawał ktoś BEC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 13:07 thx za odp.a orientujesz się może skąd mogę zdobyć testy?? cięzko je dostać;/zastanawiałam sie nad CAE ale chyba przydatniejszy bedzie BEC też mysle o ventage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja Re: Zdawał ktoś BEC??? IP: *.net.autocom.pl 07.10.06, 13:35 www.accent.krakow.pl/poziomy-accent.html zobaczcnie sobie najpierw poziomy myslę, że lepiej pozdawać te fce/cae/cpe są bardziej uniwersalne, ale to tylko moje spostrzeżenie, bo dopiero zamierzam to pozdawać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Zdawał ktoś BEC??? IP: *.cnb.com.pl 08.10.06, 21:26 uniwersalne ale do angielskiego ogólnego, a BEC to juz specjalistyczna wiedza z biznesu. testy mozesz dostac w kazdej ksiegarni, teraz jest pelno ksiazek przygotowujacych do bec:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś