Gość: juanita IP: *.dial.pl 26.03.03, 13:53 Przez trzy lata studiowałam w Hiszpanii, od września wybieram się tam na podyplomowe, jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agrafka Re: studiowałam w Hiszpani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 16:30 Skoro tam wracasz, to znaczy, że Ci się spodobało. Drogie jest utrzymanie w Hiszpanii? Jak oceniasz mieszkańców? A w którym mieście dokładnie studiowałaś? Ja jeszcze nie mam konkretnych planów, nie wiem, czy Hiszpania, nie znam języka (na pewno angielski tam nie wystarczy), ale jeśli miałabyś chęć opowiedzieć trochę o swoich wrażeniach, to z chęcią poczytam - zawsze warto zbierać informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: studiowałam w Hiszpani IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 18:16 jak sie zalatwia takie studia, znaczy co trzeba zrobic, gdzie sie udac, zeby dostac sie na studia do Hiszpanii? ja bardzo chcialabym studiowac w Hiszpanii, powiedz mi, jak mozna zdobyc wiecej informacji na ten temat, czy warunki, ktore trzeba spelnic sa trudne (hiszpanskiego sie ucze) Odpowiedz Link Zgłoś