Dodaj do ulubionych

Filozofia na studiach... pilne !! :)

IP: 80.53.21.* 19.11.06, 17:05
Helo :) Mam do was pytanie. Muszę przeproawdzić ankiete wśród studentów. Interesuje mnie wasza filozofia na studiach: jaką kierujecie si.ę filozofią? Jakie jest waśze główne motoo? Myślicie o nauce i przyszłości cy też non stop macie to gdzieś? Please o szybką odpowiedż :) Z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Filozofia na studiach... pilne !! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 19:25
      nauka oczywiście jest bardzo ważna ale oczywiście nie od przesady, nie mozna bez
      przerwy sie uczyc i zamartwiać każdym kolokwium... trzeba potrafić podchodzić do
      tego z lekkim dystansem jednocześnie nie olewając nauki.
      • ratyzbona Re: Filozofia na studiach... pilne !! :) 19.11.06, 19:35
        ja mam prostą filozofię życiową - robię wszystko żeby mieć święty spokój. To
        oznacza że robię wszystko czego się ode mnie wymaga i jestem miła dla ludzi. To
        daje niezłe efekty
        • Gość: mimi cocojambo i do przodu ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 08:23
          Moja filozofia to jak najwięcej się uczyć nie z książek jak najbardziej łapać
          świat w okół mnie :) Tak by nauka bya nie tyle obowiązkiem co przyjemnością ;)
    • eluch_a Re: Filozofia na studiach... pilne !! :) 20.11.06, 12:32
      Myślę o nauce - to jest dla mnie najistotniejsze. mam studia, które uwielbiam,
      więc poświęcam im się w 99%.
    • wyssana.z.palca Re: Filozofia na studiach... pilne !! :) 20.11.06, 20:29
      ja jak rasowy filozof: robie tak, zeby sie nie narobic a jednak cos zrobic :D
    • quille Re: Filozofia na studiach... pilne !! :) 21.11.06, 00:01
      tego co mi się podoba i może przydać uczę się na 5; tego co mi się nie podoba,
      ale może przydać - na 4; a tego, co mi się nie podoba i prawdopodobnie nie
      przyda - na 3 ;)
      to jest oczywiście założenie, wyniki często od niego odbiegają :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka