Dodaj do ulubionych

informatyka na wszib w Krakowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 10:06
witam, poszukuje jakiejs uczelni prywatnej (panstwowych mi nawet nie
proponujcie) z kierunkiem Informatyka w Krakowie i chcialbym sie dowiedziec
czy ktos juz studiowal na wszib? www.wszib.edu.pl Oferta jest bardzo
bogata, ale chcialbym sie cos wiecej dowiedziec ;) A moze WSEI?
Z gory thx
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.net.autocom.pl 26.11.06, 11:48
      Hej! moja siostra studiuje na WSZiB i jest bardzo zadowolona z tej uczelni.
      Wiekszosc zajec ma z wykladowcami z AE i AGH. Jesli szukasz uczelni prywatnych,
      to WSZiB polecam.
      • Gość: pav Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:53
        A jak jest tam z informatyka? Na stronie duzo o tym, ale w nazwie szkoly
        Informatyki nie ma....
        • Gość: hehe Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 14:56
          grasz w traviana ??? ;d
          • Gość: pav Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 16:05
            czemu ci to przyszlo na mysl?
            • Gość: hehe Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:02
              Czyli nie grasz nieważne.
              A co do informy to tylko państwowa na prestiżowej uczelni albo świetnej
              prywatnej w wawie.Pozostałe "infy" to ścierwo. Ale to tylko moje zdanie i możesz
              się nim nie sugerować.
              • Gość: Wredna Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: 217.96.89.* 26.11.06, 17:09
                Nie wiem jak tam z informatyka:) bo ja tam co innego studiuje... najlepiej
                spytaj tutaj na forum wszib.info
              • Gość: haha Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:28
                scierwo? nie osmieszaj sie! nigdy nikomu nie polece uczelni panstwowej do
                studiowania informatyki! no jeszcze politechnika moze byc, ale tylko jakas
                prestiżowa, bo po panstwowych masz duzo mniejsza wiedze praktyczna!
                • Gość: hehe Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:53
                  Tłumacz tak sobie. Życie niestety pokazuje co innego.
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: haha Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:54
                    No wlasnie pokazuje. Widze to to przy rozmowach kwalifikacyjnych :). Studenci z
                    Uniwersytetow i innych panstwowych regulke moze i powiedza, ale z wykonaniem to
                    juz cieniutko. Jeszcze 5 lat i bedzie jak na zachodzie, gdzie za porzadne
                    uczelnie sie placi a nie zeruje na podatnikach i w dodatku w kierunku
                    technicznym te studia nic nie daja, gdyz praktyki to dla takich studentow wstyd
                    i strata czasu, bo lepiej zapic sie w akademiku.
                    • Gość: hehe Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:12
                      Cóż, i Ty się dziwisz, że ludzie tak naskakują na prywatne i kierują się
                      stereotypami, a sam wrzucasz uczelnie państwowe do jednego worka ...
                      Uświadom sobie że prestiżowe uczelnie państwowe w Polsce produkują doskonałych
                      informatyków, w szczególności programistów i administratorów, którzy cechują się
                      właśnie doskonałymi umiejętnościami praktycznymi.

Poczytaj sobie w CodeGuru z jakich uczelni są ludzie-praktycy.
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: haha Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:56
                        Uświadom sobie, ze mi tutaj chodzi o konkretne zawody/kierunki. Informatyce z
                        Uniwersytetow maja ten plus, ze to wlasnie jest prestizowa uczelnia, ale potem
                        wyjda braki w doswiadczeniu i umiejetnosci pracy w grupach. Ale juz np w typowo
                        naukowych czy polonistycznych itp panstwowe uczelnie nie maja sobie rownych.
                        A CodeGuru nie jest zadnym wyznacznikiem a i tak najwiecej jest tam z Politechnik.
                        Obecnie nie ma sie co klocic, bo jakich studiow informatycznych bys nie skonczyl
                        to i tak znajdziesz dobra prace a uczyc sie i tak musisz sam i to glownie od
                        siebie samego zalezy ile sie nauczy.
                        • Gość: hehe Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:47
                          To czemu na mimuw licencjat pisze się w 4 osobowych grupach(wielki całoroczny
                          projekt) ?!
                          • Gość: haha Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:04
                            czemu? Nie wiem czemu...
    • Gość: Tom Re: informatyka na wszib w Krakowie IP: *.play-internet.pl 23.04.23, 22:19
      Drugi razem bym nie poszedł na ta pseudo uczelnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka