Gość: uki IP: *.autocom.pl 03.12.06, 20:25 jestem zainteresowana przygotowaniem do matury z matmy. Mozecie polecić jakiegoś dobrego organizatora w Krakowie?? Na co szczególe zwrócic uwage przy wyborze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: KRAKOW-kursy do matury IP: *.pr.radom.net 03.12.06, 20:37 na ten rok ( hi,hi ), czy poważnie na przyszły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uki Re: KRAKOW-kursy do matury IP: *.autocom.pl 03.12.06, 20:50 hmm, a czy w przeciagu roku może zmienić sie derastycznie jakość?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: KRAKOW-kursy do matury IP: *.pr.radom.net 03.12.06, 20:58 nie, derastycznie ( ? ) to jakość się nie zmienia, ale raczej martwiłam się, czy zdążysz się zapisać jeszcze w tym roku kalendarzowym. Poważnie - pozdrawiam :), bo mam wrażenie, ze jednak chodzi Ci o przyszły rok szkolny. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uki Re: KRAKOW-kursy do matury IP: *.autocom.pl 03.12.06, 22:30 prosze o merytoryczne wypowiedzi...bo to pilna sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś