Dodaj do ulubionych

Geografia Uniwersytet Wroclawski

IP: *.ar.wroc.pl 10.01.07, 00:53
czy jest ktos kto orientuje sie o wymogach przyjecia na studia zaoczne na ten kierunek,moze ktos wie jakie wyniki z nowej matury trzeba bylo miec zeby sie dostac..
bardzo prosze
strasznie mi zależy
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: Geografia Uniwersytet Wroclawski IP: *.ar.wroc.pl 13.01.07, 21:55
      nikt nie pomoze ,bardzo prosze
    • Gość: joteł Re: Geografia Uniwersytet Wroclawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 01:53
      www.cke.perspektywy.pl
      a najlepiej wejdź na stronę uczelni na rekrutację.
      • Gość: ja Re: Geografia Uniwersytet Wroclawski IP: 217.197.79.* 14.01.07, 15:21
        Daj sobie spokój z takimi studiami, bo to nie ma sensu.
        • Gość: nie ja Re: Geografia Uniwersytet Wroclawski IP: 195.117.90.* 14.01.07, 19:00
          Dlaczego? Studiowałeś geografię?
        • Gość: k Re: Geografia Uniwersytet Wroclawski IP: *.ar.wroc.pl 15.01.07, 21:50
          nic innego nie wchodzi w gre
          tu chodzi o pasje , nie wszytsko trzeba przeliczac na piedziadze
          moze to zakrawa o głupote ale wole studiowac cos co lubie a potem zyc skromnie niz cos glupiego tylko dla kasy
          no wymogi rekrutacyjne znam, chodzi mi tylko o mniej wiecej jakie trzeba miec wyniki żeby sie dostac
          :) nadal czekam na podpowiedz
          • Gość: kropek Re: Geografia Uniwersytet Wroclawski IP: 156.17.163.* 19.01.07, 00:38
            spoko, na zaoczne zero problemów sie dostaniesz
            na dzienne już troche gorzej, ale chyba nie tragedia - mi sie udało
            a czy sie nadajesz, czas pokaże. U nas przyjęli 150 osób, teraz (II rok) jest 90
            klimat :) jak nie lubisz maty możesz mieć problemy, ale wszystko da sie przejść
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka