Gość: k IP: *.ar.wroc.pl 10.01.07, 00:53 czy jest ktos kto orientuje sie o wymogach przyjecia na studia zaoczne na ten kierunek,moze ktos wie jakie wyniki z nowej matury trzeba bylo miec zeby sie dostac.. bardzo prosze strasznie mi zależy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: Geografia Uniwersytet Wroclawski IP: *.ar.wroc.pl 13.01.07, 21:55 nikt nie pomoze ,bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joteł Re: Geografia Uniwersytet Wroclawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 01:53 www.cke.perspektywy.pl a najlepiej wejdź na stronę uczelni na rekrutację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Geografia Uniwersytet Wroclawski IP: 217.197.79.* 14.01.07, 15:21 Daj sobie spokój z takimi studiami, bo to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ja Re: Geografia Uniwersytet Wroclawski IP: 195.117.90.* 14.01.07, 19:00 Dlaczego? Studiowałeś geografię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Geografia Uniwersytet Wroclawski IP: *.ar.wroc.pl 15.01.07, 21:50 nic innego nie wchodzi w gre tu chodzi o pasje , nie wszytsko trzeba przeliczac na piedziadze moze to zakrawa o głupote ale wole studiowac cos co lubie a potem zyc skromnie niz cos glupiego tylko dla kasy no wymogi rekrutacyjne znam, chodzi mi tylko o mniej wiecej jakie trzeba miec wyniki żeby sie dostac :) nadal czekam na podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropek Re: Geografia Uniwersytet Wroclawski IP: 156.17.163.* 19.01.07, 00:38 spoko, na zaoczne zero problemów sie dostaniesz na dzienne już troche gorzej, ale chyba nie tragedia - mi sie udało a czy sie nadajesz, czas pokaże. U nas przyjęli 150 osób, teraz (II rok) jest 90 klimat :) jak nie lubisz maty możesz mieć problemy, ale wszystko da sie przejść Odpowiedz Link Zgłoś