m_zorawska 15.01.07, 14:50 Mam do napisania prace z biofizyki na temat biomechanika układu krążenia. Pytanie me jest takie co ma się zawierać w tej pracy ?? Macie jakiś plan co powinno być ?? Pozdrawiam i licze na waszą pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczqs Re: Praca z biofizyki 15.01.07, 18:44 Proponuje sięgnąc do książki Jaroszyka: postawy biofizyki. Znajdziesz wszystko czego potrzebujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
m_zorawska Re: Praca z biofizyki 16.01.07, 15:42 Ale czy jesteś pewna że biomechanika układu krążenia a biofizyka układu krążenia to jest to samo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_czlowiek Re: Praca z biofizyki 29.01.07, 23:44 m_zorawska napisała: > Ale czy jesteś pewna że biomechanika układu krążenia a biofizyka układu > krążenia to jest to samo ?? Nie rozumiem skąd oburzenie z Twojej strony. Przeczytaj raz jeszcze temat jaki sama nadałaś temu wątkowi. Na głos. Odpowiedź aneczqs jest bardzo poprawna- nie sądzę, by ktokolwiek odpowiedział na pytanie pełniej. (biofizyką zajmujemy się naprawdę w niewielkim stopniu) Na 860 stronach biofizyki Jaroszyka na pewno znajdziesz coś na temat biomechaniki układu krążenia (Twojej uwadze szczególnie polecam cały rozdział 18 ze szczególnym uwzględnieniem podrozdziału 18,5) Odpowiedz Link Zgłoś
zaphod_beeblebrox Re: Praca z biofizyki 30.01.07, 18:13 Moze jestem dzis w troche czepialskim nastroju :) ale jak to sie stalo ze musisz napisac prace na temat o ktorym nie masz bladego pojecia? Bo czytajac twoje posty mam nieodparte wrazenie ze nawet w przyblizeniu nie wiesz o czym masz pisac i nawet nie bardzo rozumiesz temat tej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś