Dodaj do ulubionych

jaki kierunek studiow?

IP: *.icpnet.pl 31.01.07, 11:54
HEJ WSZYSTKIM! nIEDLUGO KONCZE LICEUM I NIE WIEM CO STUDIOWAC. INTERESUJE SIE
MODA, URODA I WIZAZEM. KOCHAM CHODZIC DO KOSMETYCZKI I FRYZJERA. MOJ TATA MOWI
ABYM POSZLA NA JAKIES INZYNIERSKIE, MOWI ZE ZAPLACI ZA KAZDA SZKOLE. JAKIE
SZKOLY POLECACIE ABY NIE TRZEBA BYLO SIE UCZYC I MIEC FAJNY DYPLOM? DZIEKI ZA
ODPOWIEDZI. PA MISKI
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: jaki kierunek studiow? IP: *.tvk.torun.pl 31.01.07, 12:17
      fajny dyplom to nie wiem, musisz popytać, gdzie dają kolorowsze, z ładniejszymi
      zdobieniami, fajny byłby dyplom fluorescencyjny lub taki quasi-haryy-potterowy,
      zeby się na nim coś ruszało. zawsze możesz też dorysować na nim kwiatki lub coś
      podobnego. żeby nie tzreba się było pouczyć proponuję poszukać jakieś wyższe
      szkoły w miastach do 20 tys mieszkańców, prywatne, zaoczne, chcoiaż z
      inżynierem, to moze być problem, chcoiaż możesz zrobić tak, ze jak /twój tata ma
      kupę kasy, to niech Ci jakiś dyplom na targu kupi i potem sobie te kwiatki sama
      dorysujesz. albo jak interesujesz się modą, to sobie szminką nagryzdaj coś na
      jakiejś kartce

pozdrawiam
    • Gość: iron Re: jaki kierunek studiow? IP: *.icpnet.pl 31.01.07, 17:32
      Na UW i PW nie trzeba sie wogole uczyc. Slabe sa obie uczelnie. Teraz jestem w
      prywatnej szkole i poziom o wiele wyzszy. Wie jak chcesz latwo zdobyc dyplom to
      tylko te szkoly.
      • Gość: aga Re: jaki kierunek studiow? IP: *.toya.net.pl 31.01.07, 18:21
        Lol - dobre, dobre :D podobała mi się Twoja wypowiedź :)
        A do koleżanki autorki postu - racja, skoro macie tyle kasy, to lepiej kupić dyplom, bo bylejakie szkółki to strata czasu, lepiej w tym czasie chodzić do kosmetyczek i fryzjerów <lol2> A z Twoimi zainteresowaniami to raczej kariery nie zrobisz, więc nawet dyplomik nie pomoże.
        • Gość: En person Re: jaki kierunek studiow? IP: *.chello.pl 31.01.07, 20:11
          Ja nie znam żadnej prywatnej Wyższej Szkoły Kopania Ogródka i Psychologii,
          Informatyki czy Biznesu. Prawie wszystkie wyższe szkoły są do kitu. Znajomy
          chodz do SWPSu. Totalne dno. Głąb tam się może obronić na 5, plagiat jest na
          porządku dziennym. To, że tam uczą, to jakaś bajka
          • Gość: doktor nad doktory Re: jaki kierunek studiow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:36
            Heh u mnie w garażu mam taka, ale takie studia to drogie rzeczy proponuje
            kierunek inzynieryjny operator szminki, pudru, suszarki i murarki...
          • Gość: ogorek Re: jaki kierunek studiow? IP: *.chello.pl 28.02.07, 00:21
            Nie znasz żadnej prywatnej a wiesz, że są do kitu? Gratuluje umiejętności
            jasnowidzenia.
    • Gość: DDD Re: jaki kierunek studiow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 03:00
      Może wystarczy szkoła policealna: kurs kosmetyki, wizażu czy fryzjerstwa? Po co
      się męczyć, skoro tata ma kupę kasy? :]
    • Gość: zocha Re: jaki kierunek studiow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 01:10
      Po pierwsze wylacz capsa, bo takie wrzaski to mozesz sobie w buty schowac.
      Po drugie poziom Twojej wypowiedzi siega maximum 13 latki.
      Po trzecie jesli juz musisz koniecznie sie uczyc dalej, to mozesz wybrac
      kosmetologie, badz jakis pokrewny kierunek, zrobic kurs wizazu czy cos w ten
      desen, a potem szukac bogatego meza, bo takie lenie jak Ty daleko nie zajda.
      No i po czwarte: fajny dyplom to sobie mozesz zrobic w Photoshopie.
    • Gość: Aga Re: jaki kierunek studiow? IP: *.chello.pl 28.02.07, 10:23
      Ładna prowokacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka