Gość: grommit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:04 Czy ktokolwiek prowadzi nabór zimowy na informatykę? Słowo daję, nic nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asasas Re: Informatyka- rekrutacja zimowa IP: *.autocom.pl 05.02.07, 12:16 WSZiB Kraków( Cała kadra z AGH ) Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student nie tej To byla reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: To byla reklama IP: *.autocom.pl 05.02.07, 13:19 Reklama, nie reklama, ale prawde mówi. Kadra z AGH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Univer Re: Nabór zimowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 11:07 AGH na pewno, do tego któraś polibuda, ale nie warszawska chyba. Futurus w Wawie, to z prywatnych. Hmm... A nie lepiej poczekać na rekrutację wrześniową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koralgol Re: Nabór zimowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:16 Jeżeli ktoś chce zmienić kierunek studiów, bo czuje, że popełnił pomyłkę (a o to, bądźmy szczerzy, nie trudno...), to po co ma marnować semestr i czekać na następną rekrutację? A tak będzie pół roku do przodu, w dodatku można często nadrobić ten semestr i studiować potem tak, jakby się normalnie zaczynało od października. Sam sobie zrobiłem półroczną przerwę po maturze i pracwałem u wujka w firmie, odkładając na swoje potrzeby, a potem poszedłem na infę z tego środkoworocznego naboru. I naprawdę był luz. Odpowiedz Link Zgłoś
pomoc10 Re: Nabór zimowy 09.02.07, 16:32 proszę napiszcie gdzie są nabory zimowe i która szkoła umożliwia w ciągu 2 semestru przerobienie roku,by od października być studentem 2 roku??? pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Nabór zimowy IP: *.autocom.pl 10.02.07, 18:14 Polecam jak wyżej WSZiB w krakowie. Na informatyce kadra cała z AGH i bez wpisowego. Odpowiedz Link Zgłoś