Dodaj do ulubionych

Informatyka- rekrutacja zimowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:04
Czy ktokolwiek prowadzi nabór zimowy na informatykę? Słowo daję, nic nie mogę
znaleźć.
Obserwuj wątek
    • Gość: asasas Re: Informatyka- rekrutacja zimowa IP: *.autocom.pl 05.02.07, 12:16
      WSZiB Kraków( Cała kadra z AGH ) Polecam!!
      • Gość: Student nie tej To byla reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:30
        :)
        • Gość: dddd Re: To byla reklama IP: *.autocom.pl 05.02.07, 13:19
          Reklama, nie reklama, ale prawde mówi. Kadra z AGH.
          • Gość: Univer Re: Nabór zimowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 11:07
            AGH na pewno, do tego któraś polibuda, ale nie warszawska chyba. Futurus w
            Wawie, to z prywatnych. Hmm... A nie lepiej poczekać na rekrutację wrześniową?
            • Gość: gosc Re: Nabór zimowy IP: *.chello.pl 06.02.07, 12:11
              zietek w katowicach
              • Gość: Koralgol Re: Nabór zimowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:16
                Jeżeli ktoś chce zmienić kierunek studiów, bo czuje, że popełnił pomyłkę (a o
                to, bądźmy szczerzy, nie trudno...), to po co ma marnować semestr i czekać na
                następną rekrutację? A tak będzie pół roku do przodu, w dodatku można często
                nadrobić ten semestr i studiować potem tak, jakby się normalnie zaczynało od
                października. Sam sobie zrobiłem półroczną przerwę po maturze i pracwałem u
                wujka w firmie, odkładając na swoje potrzeby, a potem poszedłem na infę z tego
                środkoworocznego naboru. I naprawdę był luz.
                • pomoc10 Re: Nabór zimowy 09.02.07, 16:32
                  proszę napiszcie gdzie są nabory zimowe i która szkoła umożliwia w ciągu 2
                  semestru przerobienie roku,by od października być studentem 2 roku???
                  pozdrawiam serdecznie !
                  • Gość: A Re: Nabór zimowy IP: *.autocom.pl 10.02.07, 18:14
                    Polecam jak wyżej WSZiB w krakowie. Na informatyce kadra cała z AGH i bez
                    wpisowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka