Dodaj do ulubionych

WOS rozszerzony

05.02.07, 16:03
z jakich ksiązek uczyliście się do matury z wosu rozszerzonego? Pamiętacie
jeszcze?:D z góry dzięki za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: krajmar Re: WOS rozszerzony IP: *.eltronik.net.pl 05.02.07, 17:27
      podręczniki operonu no i jakieś programy informacyjne. dla mnie sterczyło ;)
      • Gość: anka Re: WOS rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 18:14
        Moja siostra będzie zdawać WOS rozszerzony, i jak przejrzałam zadania maturalne
        z ostatnich lat to stwierdziłam, że przyda jej się sporo moich notatek ze
        studiów. Przede wszystkim jednak trzeba mieć szeroką wiedzę ogólną i słuchać co
        się na świecie dzieje.
        • Gość: kamil Re: WOS rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 20:56
          a co studiujesz?:)
          • Gość: anka Re: WOS rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:11
            dziennikarstwo
            • Gość: kamil Re: WOS rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 15:16
              też się nad tym zastanawaiałem, powiedz, warto studiować ten kierunek?:)
              • Gość: ymaginary Re: WOS rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:07
                nie, to takie czytanie gazety przez 5 lat...
              • Gość: derry Re: WOS rozszerzony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:07
                heh a ja pisze licencjat z WOS-u. Na historii :)
              • Gość: anka Re: WOS rozszerzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 19:28
                Czy warto? Hmmm, to zależy:) Ja lubię te studia:) Ale jeśli chcesz być
                dziennikarzem to najważniejsza i tak jest praktyka. Najlepiej załapać się
                gdzieś już na studiach:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka