jo.st 29.04.03, 23:08 Witajcie, poszukuję osób, które ukonczyły Magisterskie Uzupełniające Studia Administracyjne na UW. Przede mną jeszcze półtora roku i chętnie wysłucham wsparcia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Patrycja24 Re: Uniw. Warszawski -MUSA IP: 62.89.84.* 05.05.03, 14:49 Witaj, ja własnie koncze, tzn obrona 02.07 ale i tak jeszcze kilka egzaminow przede mna... wlasnie zastanawiam sie gdzie isc dalej... co Cie dokladnie interesuje??? Pozdrawiam Pati Odpowiedz Link Zgłoś
jo.st Re: Uniw. Warszawski -MUSA 07.05.03, 11:23 Witaj Patrycja, ja mam przed sobą sesję na koniec I roku MUSA. Boję się egzaminu u Banaszkiewicza i Pawłowicz. Co Ty na to? Jako promotorkę wybrałam sobie dr Wiktorowską. A Ty? Jak ogólnie oceniasz studia? Mi sesja po I semestrze poszła całkiem dobrze, ale - jak to zwykl eja - już się trzęsę przed następną sesją. Pociesz mnie trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
jo.st Re: Uniw. Warszawski -MUSA 07.05.03, 22:34 Ponownie tu zaglądam, bo właśnie jestem w trakcie przygotowywania się do egzaminu u dr Przybysza z "Postępowania egzekucyjnego w administracji". Jak wyglądał egzamin, czy pamiętasz może te pytania, czy też może masz jakieś jeszcze notatki dot. pytań egzaminacyjnych? Jeszcze raz przeczytalam Twojego maila i wyobraż sobie, ze obronę swojej pracy magisterskiej będziesz miała równo rok po mojej obronie pracy licencjackiej. Też ją mialam 2 lipca (2002). I też czasem sobie myslę, co by tu jeszcze dalej robić. Wpadłam w ten ciąg nauki i chyba mi czegoś będzie brakowało po zakonczeniu studiów. Zastanawialam się nad jakimś kierunkiem, który mógłby być przydatny po naszym wejściu do UE. A Ty, co rozważałaś? Pozdrawiam. JOLA Odpowiedz Link Zgłoś
jo.st Re: Uniw. Warszawski -MUSA 19.05.03, 14:30 Szkoda, że się więcej nie odezwałaś: właśnie dowiedzialam się, ze zaliczylam na piękne 3+ egzamin u dr Pawłowicz! Odpowiedz Link Zgłoś