Dodaj do ulubionych

POSZUKIWANY DOBRY PEDIATRA,CHIRURG PLASTYCZNY WROC

23.11.05, 20:13
Kochane mamy,,,poradzcie mi gdzie przyjmuja dobrzy specjalisci???
Mam czworo dzieci,ktore non stop choruja,ciagle sa na antybiotyku.
Dzieci sa w wieku 6,5,4 lata i 8 miesiecy.
Potrzebuje dobrego NEFROLOGA dla 2 dzieci,ktore maja kamice nerkowa,dobrego
IMMUNOLOGA,ALERGOLOGA oraz chirurga plastycznego,ktory usuwa blizny keloidowe.
Jezeli macie takowych lekarzy,to prosze podajcie mi namiary i ile kosztuje u
nich wizyta????
Prosze pisac na maila mama4dzieci@gazeta.pl lub na gg 8616887.
Z gory serdecznie dziekuje.
Obserwuj wątek
    • han-ka Re: POSZUKIWANY DOBRY PEDIATRA,CHIRURG PLASTYCZNY 23.11.05, 22:57
      Hej !!!
      Mam namiary na dwóch alergologów:
      lek.med. Maria Jarlińska,ul. Komuny Paryskiej 8, tel. 0-501/46-88-62 lub 342-52-
      77;
      dr Marciniak; ul. Ucznowska 29, tel. 386-11-49;

i na chirurga dziecięcego:
      dr Dariusz Patkowski; Poliklinika "Na Grobli", pl. Hirszfelda 1; tel. 0-601/70-
      30-06.

Pozdrawiam - Hanka
      • annadz_2000 Re: POSZUKIWANY DOBRY PEDIATRA,CHIRURG PLASTYCZNY 23.11.05, 23:50
        witaj, ja mam swietnego pediatre, p. Szubicz (falk, na sapieżynskiej). Ta Pani
        nie leczy antybiotykami jesli nie jest to absolutnie konieczne, jest fachowcem i
        stara sie zawsze wyleczyc naturalnymi sposobami. u nas sie sprawdza. zawsze.
        poza tym ma duze doswiadczenie z alergikami. pomogla nam bardziej niz pani
        profesor alergolog, ktora w danym momencie nie widziala zadnych objawow alergii.
        a my wlasnie wtedy wyleczylismy nasza mala biedronke... pozdrawiam anka
      • mama4dzieci Re: POSZUKIWANY DOBRY PEDIATRA,CHIRURG PLASTYCZNY 24.11.05, 16:38
        Dzieki za wszystkie podpowiedzi.
        Najchetniej skoystam z wizyty u lekarza,ktory pracuje jeszcze w szpitalu.
        • han-ka Re: POSZUKIWANY DOBRY PEDIATRA,CHIRURG PLASTYCZNY 24.11.05, 23:17
          Doktor Jarlińska pracuje w Dolnośląskim Centrum Pediatrycznym, a doktor
          Marciniak w szpitalu na ul. Wrońskiego.

Doktor Patkowski nie wiem z którego jest szpitala, ale na wizytówce ma napisane
          coś takiego "Apoznański, Biały, Patkowski i Partnerzy - Centrum Urologii
          KOMFORT"

Hanka
          • mama4dzieci Re: POSZUKIWANY DOBRY PEDIATRA,CHIRURG PLASTYCZNY 25.11.05, 11:11
            OK.DZIEKI,jezeli ma napisane na wizytowcwe to pewnie pracuje na chirurgii na
            chalubinskiego,,,,wiec z Patkowskiego nie skorzystam,,,,,wlasniev na klinikach
            zaniedbali bardzo moje dziecko i do tamtych lekarzy nie mam zaufania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka