hmmm11 16.03.07, 06:36 czy na soctrates erazmus może jechać student zaoczny/wieczorwy ?? czy ktos był z was na takiej wymianie studjując prawo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janka Re: erazmus ?? IP: *.A189.cust.bahnhof.se 16.03.07, 09:13 Kazdy student moze wyjechac na takowa wymiane: dzienny, wieczorowy, zaoczny, uczelni panstwowej badz prywattnej.... Ja jestem na wymianie, ale z psychologii. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: erazmus ?? 16.03.07, 09:14 Nie byłam,ale studiuję prawo i cytuję z mojej strony wydziałowej: Osoba uczestnicząca w programie powinna spełniać następujące warunki: 1. być obywatelem kraju uprawnionego do uczestnictwa w Programie Socrates-Erasmus lub posiadać oficjalny status uchodźcy albo prawo stałego pobytu na terytorium Polski; 2. być studentem WPiA UŚ (kierunek, typ i tryb odbywania studiów są bez znaczenia) 3. musi ukończyć pierwszy rok studiów (być wpisanym na III semestr studiów) 4. nie uczestniczyć uprzednio w programie Socrates-Erasmus Odpowiedz Link Zgłoś