Gość: myha IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 14:47 www.eae.vdd.pl/index.php nowe forum AE Katowice! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola z IiE Re: AE Katowice - nowe info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 10.05.07, 16:24 to juz lepiej wpadać tutaj ae.rge.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myha Re: AE Katowice - nowe info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 23:17 eeee...tam. to forum: www.eae.vdd.pl/index.php mogą też czytac niezarejestrowani. to chyba duży plus dla kogoś kto tylko potrzebuje info a rejestrować na godzinę się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: AE Katowice - nowe info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 11.05.07, 10:20 ale ono jest PUSTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myha właśnie dlatego trzeba go rozruszać :-) IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 22:11 jest puste - dlatego trzeba go rozruszac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myha do Oli IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 22:16 do rejestracji na forum, które podałaś trzeba mieć kod rejestracyjny. to oznacza, że ktoś, kto jest np studentem UŚ i wybiera się na AE (tak jak ja) już sobie nie przeczyta Waszych opinii o wykładowcach, przedmiotach itp... co bardzo ułatwiłoby mi podjęcie decyzji. niestety więc - trochę utrudniony dostęp :-/ aż za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: do Oli IP: *.stk.vectranet.pl 17.05.07, 23:05 A nad czym się zastanawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: AE Katowice - nowe info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.05.07, 21:04 z tego co wiem,to ten portal www.e-ae.prv.pl wlasnie przejmuje organizacja,wiec duuuzo sie zmieni,zapraszam na ae katowice;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: AE Katowice - nowe info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 12.05.07, 21:46 o, jaka organizacja? Odpowiedz Link Zgłoś