Dodaj do ulubionych

AE Katowice - nowe info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 14:47
www.eae.vdd.pl/index.php
nowe forum AE Katowice!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola z IiE Re: AE Katowice - nowe info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 10.05.07, 16:24
      to juz lepiej wpadać tutaj ae.rge.pl/
      • Gość: myha Re: AE Katowice - nowe info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 23:17
        eeee...tam. to forum:
        www.eae.vdd.pl/index.php
        mogą też czytac niezarejestrowani. to chyba duży plus dla kogoś kto tylko
        potrzebuje info a rejestrować na godzinę się nie chce.
        • Gość: . Re: AE Katowice - nowe info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 11.05.07, 10:20
          ale ono jest PUSTE
          • Gość: myha właśnie dlatego trzeba go rozruszać :-) IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 22:11
            jest puste - dlatego trzeba go rozruszac :)
        • Gość: myha do Oli IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 22:16
          do rejestracji na forum, które podałaś trzeba mieć kod rejestracyjny. to
          oznacza, że ktoś, kto jest np studentem UŚ i wybiera się na AE (tak jak ja) już
          sobie nie przeczyta Waszych opinii o wykładowcach, przedmiotach itp... co
          bardzo ułatwiłoby mi podjęcie decyzji.

niestety więc - trochę utrudniony dostęp :-/ aż za bardzo.
          • Gość: A Re: do Oli IP: *.stk.vectranet.pl 17.05.07, 23:05
            A nad czym się zastanawiasz?
    • Gość: ala Re: AE Katowice - nowe info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.05.07, 21:04
      z tego co wiem,to ten portal www.e-ae.prv.pl wlasnie przejmuje organizacja,wiec
      duuuzo sie zmieni,zapraszam na ae katowice;)
      • Gość: ola Re: AE Katowice - nowe info !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 12.05.07, 21:46
        o, jaka organizacja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka