Dodaj do ulubionych

SWPS w Warszawie?

IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 20:16
Czy bywaja tu moze jacys studenci SWPS-u? Bede tam zdawac jako
kierunek "zapasowy" ;) i chcialabym sie dowiedziec jak to tam naprawde jest.
I moze ktos moglby mi przy okazji przyblizyc jak wyglada mniej wiecej egzamin
konkursowy? Z gory wielkie dzieki. Pozdro.
Obserwuj wątek
    • Gość: loczki Re: SWPS w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 08:01
      bywaja:) ja nie zdawalam egz. konkursowego ale ponoc te czesci pisemne sa
      znosne a na ustnej mecza okrutnie. co chcesz jeszcze wiedziec?
      • Gość: gosc Re: SWPS w Warszawie? IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.34.* 07.06.03, 00:05
        jestes pewna ze chcesz sie ladowac w ta szkole. studiuje juz 5 rok i nie jestem
        wcale z niej zadowolny. jesli masz kesz to jak najbardziej ale jak nie masz to
        odradzam.pozatym niesamowity burdel i nie dla wszystkich rocznikow zajecia
        odbywaja sie w budynku szkoly. dla mnie zenada. drugi raz nie zdawalbym do tej
        szkoly.brakuje tylko, zeby z powodu niewyplacalnosci(a chodza takie sluchy)
        padla i wtedy nasze papierki beda nic nie warte
        • Gość: miamar Re: SWPS w Warszawie? IP: *.acn.pl 07.06.03, 10:57
          Ja studiuję - kończę 2gi rok i jestem bardzo zadowolona.
          Zajebi**e wykłady, wykładowcy, spoko ludzie a moim wydziale.
          Jestem na psych. stosunków międzykulturowych i uważam, że lepiej trafić nie
          mogłam.
          Chociaż mam dwie kumpele - jedną na 4tym na klinicznej i drugą - na 4tym na
          społecznej i troche narzekają.
          A do forumowiczów z SWPSu mam pytanko przedsesyjne, czy ktoś miał egzamin u
          Marszał-Wiśniewskiej (różnice indywidualne)?
          Byłabym wdzięczna za info.

• Gość: Isztar Re: SWPS w Warszawie? IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 16:19
          No wlasnie wcale nie jestem taka pewna i szczerze mowiac to nie do konca mam
          zaufanie do prywatnych uczelni, nawet nie o poziom chodzi, tylko o to, czy
          dyplomy sa gdziekolwiek uznawane. Bo w Polsce moze i tak, ale np za granica?
          Zdaje tam tylko dlatego, ze na psychologie na UJ jest 19os/-m-ce a w Lodzi 9.
          Wiec jesli mi nie pojdzie to nie chce byc rok w plecy. Ale mam nadzieje, ze uda
          sie na panstwowa :)
          Dlaczego odradzasz jesli chodzi o kase? Masz na mysli "tylko" ;) czesne czy
          jeszcze jakies oplaty?
          Pozdro
          • Gość: nadja Re: SWPS w Warszawie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 20:51
            Ja zdawalam tam na filologie angielskia, tez asekuracyjnie.
            Egzamin byl raczej zartem, niz egzaminem.
            No, ale moze jest ok. W rezultacie tam nie trafilam,
            wiec nie wypowiadam sie!
            :-)
            pzdr
            n
        • Gość: ggg Re: SWPS w Warszawie? IP: *.onhill.gda.pl 08.06.03, 23:42
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> jestes pewna ze chcesz sie ladowac w ta szkole. studiuje juz 5 rok i nie
          jestem
          >
          > wcale z niej zadowolny. jesli masz kesz to jak najbardziej ale jak nie masz
          to
          > odradzam.pozatym niesamowity burdel i nie dla wszystkich rocznikow zajecia
          > odbywaja sie w budynku szkoly. dla mnie zenada. drugi raz nie zdawalbym do
          tej
          > szkoly.brakuje tylko, zeby z powodu niewyplacalnosci(a chodza takie sluchy)
          > padla i wtedy nasze papierki beda nic nie warte

... studia drogie... byle jakie... a potem bezrobocie... albo byle jaka pensja
      • Gość: Isztar Re: SWPS w Warszawie? IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 16:15
        Hmmm... W sumie poki co, najbardziej mnie interesuje egzamin, ale moze
        szepniesz cos jak to tam jest - jaka atmosfera, czy wyniki zaleza od
        zaangazowania umyslowego czy finansowego ;) i jakies takie praktyczne rzeczy...
        A co z tymi ustnymi? O co pytaja na przyklad? Wiesz moze, czego dotyczy
        ta "wypowiedz pisemna" na egzaminie konkursowym? Pozdrowka i z gory dzieki :)

Gość portalu: loczki napisał(a):

> bywaja:) ja nie zdawalam egz. konkursowego ale ponoc te czesci pisemne sa
        > znosne a na ustnej mecza okrutnie. co chcesz jeszcze wiedziec?
    • Gość: Isztar Re: SWPS w Warszawie? IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 16:13
      Dzieki :)
    • Gość: Isztar Re: SWPS w Warszawie? IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 17:17
      No, powiedzcie jeszcze cos :) Bo decyzja coraz blizej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka