Dodaj do ulubionych

studenci - czego waśnie się uczycie?:)

IP: *.eranet.pl 03.06.07, 15:00
wielkimi krokami zbliża się sesja,więc proponuję mały ranking: napiszcie na
jakim kierunku jesteście i jakiego przedmiotu aktualnie uczycie się na
najbliższy egzamin. Ciekawe jaki szeroki przekrój dyscyplin naukowych uda nam
się stworzyć :)

ja: kierunek - PRAWO, przedmiot - PRAWO RZYMSKIE
Obserwuj wątek
    • oxy_gen_86 Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) 03.06.07, 15:04
      Administaracja - TERAZ UCZĘ SIĘ doktryn i za nic nie moge sie przez nie
      przebic:/ Za duzo tego. Za duzo!!

• Gość: kat Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.chello.pl 03.06.07, 15:51
      Farmacja

obecnie TPL (technologia postaci leku - recepturowego)
      w dalszej kolejnosci czekają: Farmakognozja i Mkrobiologia
      zdane: Chamie Leków

ja chce wakacje!!
    • Gość: ok Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 16:12
      kierunek: zarzadzanie i inżynieria produckji, przedmiot: materiałoznawstwo (moj
      ulubiony w tym semestrze)
    • Gość: Lenka Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.06.07, 16:33
      ja już z prawem rzymskim skonczyłam;)) teraz siedzę nad ekonomią i prawem
      konstytucyjnym. I chociaż tego drugiego jest jakieś 4 razy więcej, wchodzi do
      głowy błyskawicznie:D
    • Gość: Aga Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.chello.pl 03.06.07, 17:06
      SOCJOLOGIA - lobbing
      POLONISTYKA - prawo wyznaniowe ;)
      • Gość: Polio Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.lanet.net.pl 12.06.07, 23:13
        Kierunek: Elektrotechnika
        Nazw przedmiotow i nazwisk prowadzacych ;)
    • Gość: mi Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 17:44
      Stosunki międzynarodowe - matematy (całki :/)
      następne w kolejności - prawo wspólnotowe i integracja euopejska
    • Gość: vv Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 18:13
      kierunek: PRAWO
      Prawo karne - kontratypy

pozdr ;)

P.S. Rzymskiego współczuję - taaaaaaaaaakie nudne ;p
    • rosquito Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) 03.06.07, 18:20
      Ekonomia: Finanse I

A właściwie mam zamiar zacząć... może od jutra :)
      • Gość: m. Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.net.pl 03.06.07, 18:49
        biologia 1 rok

ucze sie systematyki po łacinie;/ i wogole łaciny. mam czas do wt rano
        < systematyka i morfologia kregowców>
        • Gość: Sakh Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.chello.pl 08.06.07, 21:06
          Gość portalu: m. napisał(a):

> biologia 1 rok
          >
          > ucze sie systematyki po łacinie;/ i wogole łaciny. mam czas do wt rano
          > < systematyka i morfologia kregowców>

my kregowce na 2gim robu bedziemy mieli, teraz bezkregowce,ale ja nie musze tego zdawac na szczescie, niech zyje zwolnienie za srednia XD

tez I rok Biologii, powinnam się uczyc statystyki-bleh...
          • Gość: m Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.net.pl 11.06.07, 23:04
            ja bezkręgi i state juz miałam:)
            bezkregi-masakra.
            dr od staty-złoty człowiek:)

a gdzie studiujesz?
            ja w gdańsku:)

juz egz z kręgowców miałam!4:)
            dziś była chemia org...
            • Gość: Sakh Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.chello.pl 12.06.07, 22:03
              Univ szczecin ;P

statystyka już teraz tez zdana :P zostala chemia org. XD
    • gdabski Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) 03.06.07, 19:03
      Gospodarka przestrzenna - teledetekcja :o

/Gdabski
    • Gość: Srasia Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.aster.pl 03.06.07, 19:42
      Prawo - jak poderwać bogatego sponsora na bycie niewinną studentką?
      Politologia - jaka jestem srajna-fajna!
    • monalajza geometri rozniczkowej n/t ;( 04.06.07, 00:50
    • Gość: ars Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.aster.pl 04.06.07, 01:46
      Prawo, Prawo Handlowe ;-/
    • klymenystra Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) 04.06.07, 07:27
      romanistyka, przedmiot: literatura XX wieku.. co mnie pokusilo na zerowke.. :/
      • Gość: Nevermore Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.core.lanet.net.pl 04.06.07, 10:42
        Prawo, I rok
        Wczoraj prawo rzymskie, bo dziś był egzamin, dzisiaj prawo konstytucyjne, bo
        jutro zaliczenie;]
    • another_story Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) 04.06.07, 12:28
      Polonistyka - gramatyka opisowa języka polskiego. Te rzeczy wymyślił chyba
      ktoś, komu się bardzo nudziło w życiu...
      • sundry Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) 04.06.07, 14:06
        Prawo,3 rok,Prawo publiczne międzynarodowe-dopiero zaczynam:)
      • Gość: Aga Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.chello.pl 04.06.07, 14:08
        E tam, gojp jest fajny i przyjemny, poczekaj na historyczną. ;)
        • another_story Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) 04.06.07, 15:03
          > gojp jest fajny i przyjemny

Fonetyka mi się podoba. Cała reszta mogłaby nie istnieć. Ale istnieje, ech...
          • Gość: MS Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.streamnet.pl 06.06.07, 16:32
            Fakt, poczekaj na historyczną, opisowa to przy niej pikuś;]
            • kawa_malinowa Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) 07.06.07, 02:01
              historyczną wymyslili ludzie, ktorzy przyjmowali jakies srodki chemiczne. z
              całą pewnością. obecnie jestem na etapie szukania co to był za środek - drogą
              eksperymentów.
              moze ktos wie - co trzeba zażyc i gdzie to mozna wczesniej nabyc, zeby
              wszystkie te jery i przeglosy zobaczyc?:)
              • Gość: kaja Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: 193.59.41.* 08.06.07, 22:52
                tez sie nad tym zastanawiam...;/ a egzamin we wtorek, ja w lesie... :( i
                kompletnie nie rozumiem fleksji rzeczownikow meskich;/:(
      • Gość: gram Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.06.07, 22:02
        Bo oni jeszcze wtedy nie mieli telewizorów... jak to wymyślali :) Ale ja już
        opisówkę zdałam... po francusku :)
    • Gość: KAsia Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: 81.219.210.* 04.06.07, 15:16
      Niczego,bo mam dziekanke:P
    • Gość: tomek Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.marsoft.net 04.06.07, 22:03
      3 rok filozofii, przedmiot: filozofia religii. prze..e:(
      • Gość: Dark_Elf Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.ds16.agh.edu.pl 04.06.07, 22:09
        II rok Informatyki. Przedmiot: Matematyka Dyskretna
        • Gość: zmęczona:( Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.eranet.pl 05.06.07, 19:03
          prawo, prawo konstytucyjne ;(
        • justynka_20 Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) 05.06.07, 23:59
          1 rok lek- anatomia..;/ duzo za duzo tego ehh
          • Gość: gosia Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.lanet.net.pl 10.06.07, 20:04
            ja tez anatomia:/// za 2 dni praktyczny a za 4 teoria;((((((((
    • Gość: imho Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.icpnet.pl 05.06.07, 21:26
      Psychologia: różnice indywidualne :/
      • Gość: natalia Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 21:51
        heh ja tez psychologia i roznice indywidualne...
    • Gość: jasiu Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.asta-net.com.pl 05.06.07, 22:12
      fizyka, specjalizacja informatyka - elektrycznosc i magnetyzm :)
    • plecionka Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) 05.06.07, 22:22
      Anglistyka, historia Wysp Brytyjskich, w poniedzialek egzamin:)
      • Gość: mossia Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.chello.pl 05.06.07, 22:27
        praktyczna nauka języka hiszpańskiego;
        filologia hiszpańska, I rok.
        • Gość: ja Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.asta-net.com.pl 05.06.07, 23:30
          pedagogika I rok- psychologia rozwojowa a później historia wychowania
      • Gość: ;; Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: 81.219.210.* 06.06.07, 00:02
        z jakiej uczelni jestes?
        • Gość: a Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 14:40
          wszystko wskazuje na to, zeautorka jest z UJ. bo zestaw ten sam, chronologia tez
        • plecionka Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) 06.06.07, 19:30
          Czy to pytanie bylo skierowane do mnie? Jesli tak, to tak, jestem z UJ. Jesli nie, to i tak tam studiuje:P
    • kaja86 Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) 06.06.07, 01:23
      Metody i techniki badań społecznych - kierunek socjologia (i niech nikt nie
      mówi, że na socjologii się nic nie robi :P)
      • Gość: miss_understood Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.ziemowit.ds.polsl.pl 06.06.07, 02:32
        budownictwo

technologia robót budowlanych, a za chwilę konstrukcje stalowe :/
        • Gość: Gościówka Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 11:57
          Chemia leków(ostatni egzamin)
          • Gość: bdzibdzionka. Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 11:59
            Ja historii powszechnej nowożytnej, bleeee, jeden z ostatnich egzaminów
            • Gość: stu-dentka Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 12:13
              historia wychowania a później pedagogika.... -na szczescie to juz koncówka sesji:)
              • Gość: karniak Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 13:21
                prawo, prawo karne cz. ogólna, i ogólnie to jakoś słabo
    • Gość: hlup Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.daleka.net 06.06.07, 13:42
      kierunek konserwacja malarstwa, przedmiot materialoznawstwo. potwornosc.
      • Gość: ee Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 13:51
        psychologia- percepcja i uwaga.....wrr
      • Gość: nat konserwacja malarstwa IP: *.net.pl 06.06.07, 14:36
        a gdzie jest taki kierunek?
        bo w sumie sztuka to moja pasja a konserwacja zabytków-wielkie niespełnione
        marzenie...

ps. biologia, ucze sie organicznej chemii. taz zabieram się za nią od wczoraj:)
    • Gość: amlam Ja też rzym :/ IP: 213.192.70.* 06.06.07, 14:05
      Ksiązka - Rozwadowski, egzaminator - profesor B.Sitek
      pzdr
    • Gość: MS Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.streamnet.pl 06.06.07, 16:31
      polonistyka - teoria literatury
      informacja naukowa i bibliotekoznawstwo - czytelnictwo
    • Gość: bobik Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.darnet.pl 06.06.07, 21:55
      chemia analityczna, chemia fizyczna, chemia organiczna,krystalografia .... uffff
      Zgadnijcie, jaki kierunek?
      • Gość: Kasia (autorka) Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.eranet.pl 07.06.07, 00:52
        hmm...chemia? :)

no,ja dziś popchnęłam Rzym, więc teraz czas na ekonomię (prawo)
        • Gość: Velika Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 14:18
          prawo, prawo karne i etyczne problemy prawa i prawoznawstwa:D
          • Gość: Dorka Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.chello.pl 07.06.07, 14:53
            Studia Administracja zaoczna I rok
            do południa informatyka a po południu prawo konstytucyjne:( jak zdam upije sie
            ze szczęścia:):)
            pozdrowienia i wytrwałości
            • Gość: stella Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 15:32
              slawistyka - gramatyka historyczna języka białoruskiego:/
              • Gość: Bingbang Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.chello.pl 07.06.07, 15:35
                Medycyna sądowa - fizjologia prawidłowa człowieka
                • Gość: Dhirkae Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.kolonianet.pl 07.06.07, 15:48
                  Skandynawistyka - gramatyka opisowa języka szwedzkiego. A w przyszłym tygodniu
                  historia literatury islandzkiej i historia literatury duńskiej;)
                  • Gość: kasia Re: studenci - czego waśnie się uczycie?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 17:02
                    filologia angielska- Historia Anglii...:]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka