sensi21 12.06.07, 21:50 Bydgoszcz na 4. miejscu superrr!!Krakow, Warszawa i Katowice przed pewnie znali pytania!!Gdansk i Poznan nie jezdza bo wiedza, ze nie ma to sensu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f-stfo Re: SCAPULA AUREA 12.06.07, 23:01 no tak ;) kazdy kto wypadl lepiej na pewno znal pytania!!! :D zalosne hehe Odpowiedz Link Zgłoś
natha2 Re: SCAPULA AUREA 14.06.07, 17:59 W Katowicach jak ktos zdal wszystkie testy (zwlaszcza OUN) i szpile w 1 terminie (a jest to jeden z warunkow do Scapuli) to juz duzo znaczy ;) Dlatego argument o przeciekach z pytaniami jest nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: SCAPULA AUREA 14.06.07, 22:56 natha2 napisała: > W Katowicach jak ktos zdal wszystkie testy (zwlaszcza OUN) i szpile w 1 > terminie (a jest to jeden z warunkow do Scapuli) to juz duzo znaczy ;) Dlatego > argument o przeciekach z pytaniami jest nie na miejscu. to ile wy macie terminów?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
natha2 Re: SCAPULA AUREA 15.06.07, 10:09 Liczba terminow zalezy od humoru profesora - zawsze sa 4 (z tym ze 3 i 4 sa na sam koniec semestru), bywaja 5. Z tym ze na 1 terminach pytania sa trudnie, na 2 jeszcze gorsze, a na 3 poziom tych z 1 terminu (tylko wtedy czlowiek jest juz tak obryty, ze wydaja sie latwiejsze ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: SCAPULA AUREA 16.06.07, 19:37 natha2 napisała: > Liczba terminow zalezy od humoru profesora - zawsze sa 4 (z tym ze 3 i 4 sa na > sam koniec semestru), bywaja 5. > Z tym ze na 1 terminach pytania sa trudnie, na 2 jeszcze gorsze, a na 3 poziom > tych z 1 terminu (tylko wtedy czlowiek jest juz tak obryty, ze wydaja sie > latwiejsze ;) ) wlasnie dlatego przenosze sie z AMG!! u nas nie ma tak dobrze... =/ Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: SCAPULA AUREA 16.06.07, 19:44 Jest tylko nie na 1 i 2 roku ( no może też na 3 czasem - ale ten rok jest dosyć luzacki więc mała sznsa na poprawki). Póżniej liczba terminów jest praktycznie nieskończona, a dwój do indeksu generalnie nie wstawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: SCAPULA AUREA 16.06.07, 19:54 jak to nie wstawiają dwój!? co ty gadasz... wpisują każdą jedną i to w osobną krateczkę! heh... na PG jeśli są trzy terminy wpisują w indeks tak: 2/2/4 (na przykład :P) a na pierwszym i drugim powinny być takie poprawki, w końcu jest co poprawiać!!! natha mówi o OUN no to kolo z pierwszego roku. chyba że u nich jest inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: SCAPULA AUREA 16.06.07, 19:56 Od 3 roku trudno zarobić 2 do indeksu - oczywiście zdarzaja się ( farma czy test z interny, ew propedeutyka interny ale to moło kto oblewa) wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: SCAPULA AUREA 16.06.07, 19:59 trzeba do 3 roku dotrzeć... ja na AMG jakoś nie mogę =( Odpowiedz Link Zgłoś
parasitus85 Re: SCAPULA AUREA 28.06.07, 01:27 > a na pierwszym i drugim powinny być takie poprawki, w końcu jest co poprawiać!! > ! > natha mówi o OUN no to kolo z pierwszego roku. chyba że u nich jest inaczej! Ha ha- to Tobie się może wydaje, że u nas jest lekko, ale wydaje się, że nie wiesz iż cała anatomia jest na pierwszym roku. Nie jest tak jak indziej, że jest na nią normalny okres czasu- jest zapieprz nieziemski a egzamin jest po 1 roku. Może to dlatego jesteśmy tacy dobrzy na scapuli!! A jeśli wydaje Ci się, że faktycznie u Ciebie panuje wyższy poziom, to kto i w jakim celu wg Ciebie daje ŚLAMowym scapulowiczom tyle punktów za darmo ?? Pozdrawiam marzycielkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: SCAPULA AUREA 28.06.07, 21:18 a co ze niby exam z anatomii nie jest po 1 roku gdzies?;] Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: SCAPULA AUREA 29.06.07, 20:45 parasitus85 napisał: > Ha ha- to Tobie się może wydaje, że u nas jest lekko, ale wydaje się, że nie > wiesz iż cała anatomia jest na pierwszym roku. Nie jest tak jak indziej, że > jest na nią normalny okres czasu- jest zapieprz nieziemski a egzamin jest po 1 > roku. Może to dlatego jesteśmy tacy dobrzy na scapuli!! > A jeśli wydaje Ci się, że faktycznie u Ciebie panuje wyższy poziom, to kto i w > jakim celu wg Ciebie daje ŚLAMowym scapulowiczom tyle punktów za darmo ?? > > Pozdrawiam marzycielkę :P ADHD? nadpobudliwy jakis jestes... moze meliske sobie zaparz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_groszek Re: SCAPULA AUREA 15.06.07, 16:48 za gda na alfa helise jeździ :P Odpowiedz Link Zgłoś
sec_esja Re: SCAPULA AUREA 01.07.07, 20:15 a ja bylam na Scapuli w Krakowie w tym roku :D Odpowiedz Link Zgłoś
f-stfo Re: SCAPULA AUREA 02.07.07, 00:52 zajebiaszczo ;) a ja bylam na scapuli,nic sie nie uczylam i nie przeszlam do nastepnego etapu :D Ale za to egzamin napisalam lepiej od scapularzy z II etapu :P hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacha Re: SCAPULA AUREA 08.07.07, 18:54 na scapulę do Karkowa nie pojechałam, ale wystarczyło mi, że byłam zwolniona z praktycznego na AM Wroc, poszłam na przedtermin na prawach pierwszego terminu z anatomii, dostałam zasłużone 5 i zaczęłam wakacje od medycznej 8 czerwca :) Co się dziwić, że Kraków wygrywa, skoro znają swoje preparaty ? Odpowiedz Link Zgłoś