Dodaj do ulubionych

SCAPULA AUREA

12.06.07, 21:50
Bydgoszcz na 4. miejscu superrr!!Krakow, Warszawa i Katowice przed pewnie znali pytania!!Gdansk i Poznan nie jezdza bo wiedza, ze nie ma to sensu..
Obserwuj wątek
    • encorton1 Re: SCAPULA AUREA 12.06.07, 21:53
      A cóż to takiego???
    • f-stfo Re: SCAPULA AUREA 12.06.07, 23:01
      no tak ;) kazdy kto wypadl lepiej na pewno znal pytania!!! :D zalosne hehe
      • natha2 Re: SCAPULA AUREA 14.06.07, 17:59
        W Katowicach jak ktos zdal wszystkie testy (zwlaszcza OUN) i szpile w 1
        terminie (a jest to jeden z warunkow do Scapuli) to juz duzo znaczy ;) Dlatego
        argument o przeciekach z pytaniami jest nie na miejscu.
        • cleare Re: SCAPULA AUREA 14.06.07, 22:56
          natha2 napisała:

> W Katowicach jak ktos zdal wszystkie testy (zwlaszcza OUN) i szpile w 1
          > terminie (a jest to jeden z warunkow do Scapuli) to juz duzo znaczy ;) Dlatego
          > argument o przeciekach z pytaniami jest nie na miejscu.

to ile wy macie terminów?!?!?!
          • natha2 Re: SCAPULA AUREA 15.06.07, 10:09
            Liczba terminow zalezy od humoru profesora - zawsze sa 4 (z tym ze 3 i 4 sa na
            sam koniec semestru), bywaja 5.
            Z tym ze na 1 terminach pytania sa trudnie, na 2 jeszcze gorsze, a na 3 poziom
            tych z 1 terminu (tylko wtedy czlowiek jest juz tak obryty, ze wydaja sie
            latwiejsze ;) )
            • cleare Re: SCAPULA AUREA 16.06.07, 19:37
              natha2 napisała:

> Liczba terminow zalezy od humoru profesora - zawsze sa 4 (z tym ze 3 i 4 sa na
              > sam koniec semestru), bywaja 5.
              > Z tym ze na 1 terminach pytania sa trudnie, na 2 jeszcze gorsze, a na 3 poziom
              > tych z 1 terminu (tylko wtedy czlowiek jest juz tak obryty, ze wydaja sie
              > latwiejsze ;) )

wlasnie dlatego przenosze sie z AMG!!
              u nas nie ma tak dobrze... =/
              • encorton1 Re: SCAPULA AUREA 16.06.07, 19:44
                Jest tylko nie na 1 i 2 roku ( no może też na 3 czasem - ale ten rok jest dosyć
                luzacki więc mała sznsa na poprawki). Póżniej liczba terminów jest praktycznie
                nieskończona, a dwój do indeksu generalnie nie wstawiają.
                • cleare Re: SCAPULA AUREA 16.06.07, 19:54
                  jak to nie wstawiają dwój!? co ty gadasz... wpisują każdą jedną i to w osobną
                  krateczkę! heh... na PG jeśli są trzy terminy wpisują w indeks tak: 2/2/4 (na
                  przykład :P)

a na pierwszym i drugim powinny być takie poprawki, w końcu jest co poprawiać!!!
                  natha mówi o OUN no to kolo z pierwszego roku. chyba że u nich jest inaczej!

• encorton1 Re: SCAPULA AUREA 16.06.07, 19:56
                    Od 3 roku trudno zarobić 2 do indeksu - oczywiście zdarzaja się ( farma czy
                    test z interny, ew propedeutyka interny ale to moło kto oblewa) wyjątki.
                    • cleare Re: SCAPULA AUREA 16.06.07, 19:59
                      trzeba do 3 roku dotrzeć... ja na AMG jakoś nie mogę =(
                  • parasitus85 Re: SCAPULA AUREA 28.06.07, 01:27
                    > a na pierwszym i drugim powinny być takie poprawki, w końcu jest co
                    poprawiać!!
                    > !
                    > natha mówi o OUN no to kolo z pierwszego roku. chyba że u nich jest inaczej!

Ha ha- to Tobie się może wydaje, że u nas jest lekko, ale wydaje się, że nie
                    wiesz iż cała anatomia jest na pierwszym roku. Nie jest tak jak indziej, że
                    jest na nią normalny okres czasu- jest zapieprz nieziemski a egzamin jest po 1
                    roku. Może to dlatego jesteśmy tacy dobrzy na scapuli!!
                    A jeśli wydaje Ci się, że faktycznie u Ciebie panuje wyższy poziom, to kto i w
                    jakim celu wg Ciebie daje ŚLAMowym scapulowiczom tyle punktów za darmo ??

Pozdrawiam marzycielkę :P
                    • d-st Re: SCAPULA AUREA 28.06.07, 21:18
                      a co ze niby exam z anatomii nie jest po 1 roku gdzies?;]
                    • cleare Re: SCAPULA AUREA 29.06.07, 20:45
                      parasitus85 napisał:
                      > Ha ha- to Tobie się może wydaje, że u nas jest lekko, ale wydaje się, że nie
                      > wiesz iż cała anatomia jest na pierwszym roku. Nie jest tak jak indziej, że
                      > jest na nią normalny okres czasu- jest zapieprz nieziemski a egzamin jest po 1
                      > roku. Może to dlatego jesteśmy tacy dobrzy na scapuli!!
                      > A jeśli wydaje Ci się, że faktycznie u Ciebie panuje wyższy poziom, to kto i w
                      > jakim celu wg Ciebie daje ŚLAMowym scapulowiczom tyle punktów za darmo ??
                      >
                      > Pozdrawiam marzycielkę :P

ADHD? nadpobudliwy jakis jestes... moze meliske sobie zaparz? ;)
        • netheri Re: SCAPULA AUREA 14.06.07, 23:27
          kto pojechał ze ślamu na scapule?:)
    • zielony_groszek Re: SCAPULA AUREA 15.06.07, 16:48
      za gda na alfa helise jeździ :P
      • sec_esja Re: SCAPULA AUREA 01.07.07, 20:15
        a ja bylam na Scapuli w Krakowie w tym roku :D
        • f-stfo Re: SCAPULA AUREA 02.07.07, 00:52
          zajebiaszczo ;) a ja bylam na scapuli,nic sie nie uczylam i nie przeszlam do
          nastepnego etapu :D Ale za to egzamin napisalam lepiej od scapularzy z II
          etapu :P hihihi
          • aniazacha Re: SCAPULA AUREA 08.07.07, 18:54
            na scapulę do Karkowa nie pojechałam, ale wystarczyło mi, że byłam zwolniona z
            praktycznego na AM Wroc, poszłam na przedtermin na prawach pierwszego terminu z
            anatomii, dostałam zasłużone 5 i zaczęłam wakacje od medycznej 8 czerwca :)
            Co się dziwić, że Kraków wygrywa, skoro znają swoje preparaty ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka