Dodaj do ulubionych

pytanko o WF na studiach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:52
wiem tylko tyle że na studiach w ramach zaliczeń z wf można wybrać różne
zajęcia. Tylko jak to dokładniej wygląda?
Pytam głównie dlatego, że zamiast łażenia na takie zajęcia wolałabym iść do
szkoły tańca albo ewentualnie na siłownię lub basen. wiem że np na UW można
zamiast na zajęcia chodzić do Riviery. a jak jest z uczelniami w innych
miastach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Niunia Re: pytanko o WF na studiach IP: *.crowley.pl 15.06.07, 12:24
      na APs-ie ejst koszmarnie-trzeba odrabiać każdą nb na wf-ie i nie można
      zamienić wf-u na nic innego
      • Gość: ? Re: pytanko o WF na studiach IP: *.chello.pl 15.06.07, 14:29
        Przepraszam, na co byś chciała zamienić wf? Na inny przedmiot? LOL
    • Gość: Aga Re: pytanko o WF na studiach IP: *.chello.pl 15.06.07, 12:36
      Ale - np. na UW - szkoła tańca, siłownia czy basen są opcjami do wyboru na w-f,
      nie ma takiego w-fu jak w szkole.
      • kwiat_paproci Re: pytanko o WF na studiach 15.06.07, 15:01
        na kulu można jedynie zamiast chodzić na wf raz w tygodniu zapisać się na sekcję
        i chodzić 3 razy w tygodniu, a na sekcjach i tak ciężko znaleźć coś dla
        dziewczyn, bo jest trójbój siłowy, siatkówka, koszykówka, biegi długodystansowe,
        szachy i chyba piłka ręczna :/
        • Gość: Niunia Re: pytanko o WF na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:16
          chciałabym np chodizc na basen bo jest obok szkoły
          • Gość: Aga Re: pytanko o WF na studiach IP: *.chello.pl 16.06.07, 11:22
            No i co z tego? Jeśli "szkoła" (uczelnia) nie ma z nim podpisanej umowy, basen
            ci w-fu nie zaliczy. I sprawdź, bo możesz mieć zajęcia na basenie do wyboru
            jako formę w-fu.
    • Gość: babuszka Re: pytanko o WF na studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:25
      jeśli chodzi o wf na uw to rejestrujesz się przez ogólnouniwersyteckiego usosa. możesz sobie wejść i zobaczyć opcje-> sttrona uw->rejestracje i tam masz zakładkę wf w określonych latach i semestrach. riviera chyba nie ma podpisanej umowy z uw, ale nie jestem pewna.
    • Gość: studentka_medycyny Re: pytanko o WF na studiach IP: *.chello.pl 16.06.07, 11:36
      U mnie w-f trwał tylko 2 semestry i bardzo miło ten czas wspominam.Chodziłam na
      aerobik, mozna było wybrać basen, siłownię, siatkówkę, rowery...Niestety
      trzebabyło odrabiać każdą nieobecną godzinę, ale dało się jakoś z asystentami
      zagadać;)Studiuję w CM UMK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka