justa74 22.06.07, 11:55 Czy macie może informacje na temat badań nad tym lekiem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hankaewa Re: Selol 23.06.07, 22:06 Witaj !! Sama coś bym na ten temat poczytała . Znam tylko 1 przypadek , gdy chora na raka piersi z przerzutami do kości zaczęła używać ten "lek" . Właśnie jest w stanie agonalnym . Nie posłuchała mnie , choć tak bardzo namawiałam ją do szybkiego udania się do specjalisty-onkologa . Wiem , że ma ogromne bóle , a płytki paznokci po prostu oddzielają sie od jej palców . Wyrzucam sobie , że choć jestem farmaceutką z 26 letnim stażem , nie potrafiłam jej przekonać o konieczności leczenia !!!! A tak w ogóle to skandal , że ktoś na Wydziale Farmacji " leczy " tym czymś ludzi !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justa74 Re: Selol 25.06.07, 10:54 Witaj, Z tego co wiem to ten "lek" wydaje się za darmo tym pacjentom, którzy zastosowali juz wszystko i mają zgodę swojego lekarza prowadzącego. O tych schodzących płytkach też słyszałam. Moja mama zastosowała juz wszystko (chemia tradycyjna, tarceva, radioterapia) i nie pomogło. Pomyślałam jeszcze o Selolu - bo cięzko jest się tak po prostu poddać. A czy ktoś wie - czy są gdzieś robione analizy jak to działa na pacjentów, czy wydłuża życie??? Pozdrawiam, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś