fer-gie 01.07.07, 08:47 jaki obstawiacie pierwszy próg w warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toffilka Re: am wawa 01.07.07, 16:12 pierwszy nie wiem ale mam nadzieje ze ostatni na stome nie bedzie wiekszy niz 215... a Ty jak obstawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
magir1 Re: am wawa 02.07.07, 23:02 Ja mam szczerąnadzieje że moje 228 starczy na lekarski choć w ostatniej rekrutacji. Jak sądzicie czy progi moga nogle wzroznąć do 300 punktów:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa18 Re: am wawa 03.07.07, 10:58 ja sie ciągle zastanawiam,czy wpłacić kasę na lekarski do wawy;] mam 218 punktów,znajomi mi kazali powpłacać a ja się zaparłam,że absolutnie nie mam się szans dostac..sama nie wiem,zastanawiam się ile będzie wynosił ostateczny próg.. Odpowiedz Link Zgłoś
budda-kosmos Re: am wawa 03.07.07, 15:07 Szkoda kasy dziewczyno... Już wiadomo, że pierwszy prób nie będzie niższy niż 228, a wyniki uzupełniło dopiero 60 % osób... Ja mam 236 i sam się boję czy dam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa18 Re: am wawa 03.07.07, 16:48 też tak sądze;] w sumie bardziej mi zależy na Łodzi i mam większe szanse się tam dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
januszewna Re: am wawa 03.07.07, 23:25 wszystko jedno jaki, byle tylko niższy od 242 :) mam starą maturę i muszę się dostać! Odpowiedz Link Zgłoś
niefruwak_piechotny Re: am wawa 04.07.07, 12:00 pisałaś egzamin wstępny? :) jak to zrobiłaś, że zdobyłaś tyle punków, podobno mało kto przekroczył 190... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
januszewna Re: am wawa 04.07.07, 20:26 Ha! cały rok dzielnie się uczyłam i przerabiałam zadania w każdą możliwą stronę. Zabawnie jest cofać się o parę lat wstecz i uczyć się od nowa tylu nowych rzeczy. Albo zaczynać coś, czego w ogóle nie robiło się w starym liceum. Nie byłam nawet na biol-chemie! Zupełnie inne macie teraz książki, inne są wymagania, ale przestudiowałam sobie wszystko porządnie i uczyłam się głównie z Operonu, konsultując się kilkakrotnie z chemiczką i fizyczką w moim rodzinnym mieście. Dobrze, że mam dość mało obciążające studia i... taką mam prywatną teorię, że fajnie jest dorosnąć do takiego wyboru, wziąć się do pracy z pełnym przekonaniem. A najfajniej jest chyba poczuć się na siłach zrobić nagle w życiu zwrot o 180 stopni. Choć z drugiej strony może to medycyna jest prawdziwie humanistycznym kierunkiem? No dobrze, ale jeszcze się nie dostałam, więc może będę już cicho :) Niech nas już wszystkich wpiszą na tą listę! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
niefruwak_piechotny Re: am wawa 04.07.07, 22:10 gratuluję i życzę Ci, żebyś się dostała, bo żeby zdobyć tyle punktów z egzaminu to jest wyczyn, a nie z nowej matury :) pozdrawiam i niech progi będą z Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
niefruwak_piechotny Re: am wawa 04.07.07, 22:14 Napisałam Ci na priva :) jakbyś mogła odpowiedzieć byłabym wdzięczna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
budda-kosmos Re: am wawa 05.07.07, 14:09 Gratuluję ! A mogę zapytać z którego jesteś rocznika ? Odpowiedz Link Zgłoś
d-st PRÓG??? 09.07.07, 00:33 na forum "o maturze" ktos napisal ze dostal mailem decyzje z komisji rekrutacyjnej - podobno prog wynosi 261pkt... Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: PRÓG??? 09.07.07, 00:37 ale to nic pewnego;) wiecei ze na forach czesto sciemniajam- tak wiec sparwdzcie na swoich kontach czy macie jakas wiadomosc;] Odpowiedz Link Zgłoś
ines111111 Re: am wawa 09.07.07, 09:21 juz wiadmo... 253 punkty prog w Warszawie na lekarski Odpowiedz Link Zgłoś
elianka24 Re: am wawa 09.07.07, 15:07 jak myślicie ile będzie wynosił ostateczny próg na stome?? Odpowiedz Link Zgłoś