Dodaj do ulubionych

Psychologia + podyplomowe?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 01:32
Obserwuj wątek
    • Gość: Studentka Re: Psychologia + podyplomowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 01:35
      za szybko wcisnelam enter:-)
      Studiuje psychologie, myslalam o podyplomowych z zarzadzania zasobami ludzkimi.
      Jak myslicie dobry to pomysł? A może jakies inne studia podyplomowe? Chciałam
      na nie iść głównie ze wzgledu na pozniejszą pracę, myślę że z takim polaczeniem
      byłoby znacznie łatwiej:)
      • Gość: persa Re: Psychologia + podyplomowe? IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 09:02
        zależy co chcesz później robić. Jeśli pracować chcesz w tym to taka podyplomówka
        przyda się. Jeśli myślisz o pracy raczej w "bardziej" psychologicznych zawodach,
        to nie ma sensu.
        Ja mam zamiar robić z psychologii zarządzania personelem, ale po to aby
        awansować bo pracuję w tym już.
    • Gość: olaka Re: Psychologia + podyplomowe? IP: *.aster.pl 02.07.07, 17:05
      Przeciez na psychologii jest HR to dlaczego tego nie wybierzasz?
      • Gość: Studentka Re: Psychologia + podyplomowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:48
        No wlasnie wybralam kliniczna jako glowna specjalizacje bo jednak to chciałabym
        robić:) a na 2 specjalizacje psychologie pracy tylko mocno okrojona jest i nie
        wiem czy po tym bede miala wystarczajace kwalifikacje do pracy w HR. Marzy mi
        sie moj wlasny gabinet a do tego trzeba jeszcze troche nauki i pomyslalam ze
        najpierw zajme sie HR, bo tam zawsze lepiej placa;) tylko pytanie czy wystarcza
        studia psychologiczne czy wypadaloby robic te podyplomowe:) ehh :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka