Gość: Studentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 01:32 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Studentka Re: Psychologia + podyplomowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 01:35 za szybko wcisnelam enter:-) Studiuje psychologie, myslalam o podyplomowych z zarzadzania zasobami ludzkimi. Jak myslicie dobry to pomysł? A może jakies inne studia podyplomowe? Chciałam na nie iść głównie ze wzgledu na pozniejszą pracę, myślę że z takim polaczeniem byłoby znacznie łatwiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: persa Re: Psychologia + podyplomowe? IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 09:02 zależy co chcesz później robić. Jeśli pracować chcesz w tym to taka podyplomówka przyda się. Jeśli myślisz o pracy raczej w "bardziej" psychologicznych zawodach, to nie ma sensu. Ja mam zamiar robić z psychologii zarządzania personelem, ale po to aby awansować bo pracuję w tym już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaka Re: Psychologia + podyplomowe? IP: *.aster.pl 02.07.07, 17:05 Przeciez na psychologii jest HR to dlaczego tego nie wybierzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka Re: Psychologia + podyplomowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:48 No wlasnie wybralam kliniczna jako glowna specjalizacje bo jednak to chciałabym robić:) a na 2 specjalizacje psychologie pracy tylko mocno okrojona jest i nie wiem czy po tym bede miala wystarczajace kwalifikacje do pracy w HR. Marzy mi sie moj wlasny gabinet a do tego trzeba jeszcze troche nauki i pomyslalam ze najpierw zajme sie HR, bo tam zawsze lepiej placa;) tylko pytanie czy wystarcza studia psychologiczne czy wypadaloby robic te podyplomowe:) ehh :P Odpowiedz Link Zgłoś