Dodaj do ulubionych

w ogóle, ile średnio osób na miejsce w tym roku?

04.07.07, 22:18
j/w mnie tam wrocław interesuje ale jak ktos ma info z innych miejsc prosze
bardzo :)
Obserwuj wątek
    • pomidorowa10 Re: w ogóle, ile średnio osób na miejsce w tym r 05.07.07, 11:39
      tu coś o łodzi (na dole) www.rekrutacja.umed.lodz.pl/?d=doc&f=rekru_stat

i warszawie www.am.edu.pl/informacje/2007/2007.07.04_rekrutacja.html
    • ewuniaaaa Re: w ogóle, ile średnio osób na miejsce w tym r 05.07.07, 12:32
      dzisiejszy dziennik
      wroclaw lekarski - 10
      wroclaw stomatologia - 15
      wroclaw farmacja - 17

poznan lekarski - 20 i az padl im podobno serwer, tyle podan wplynelo, ze sie
      nie spodziewali:p

dajcie spokoj, jak wesolo :/
      • rekin_maly Re: w ogóle, ile średnio osób na miejsce w tym r 05.07.07, 12:38
        w poznaniu faktycznie padl serwer...

ale liczba osob na lek w POZNANIU wynosi 15os /msc a nie 20
        za to na STOME aż 36os/msc
      • nataasha Re: w ogóle, ile średnio osób na miejsce w tym r 05.07.07, 12:40
        ehh, zbyt optymistycznie to nie wyglada... ale z drugiej strony, ile znacie
        osob ktore zlozylo tylko na jeden AM? ta liczba kandydatow jest
        troche "napompowana" mozliwoscia skladania podan w wiele miejsc
        • martina.15 Re: w ogóle, ile średnio osób na miejsce w tym r 05.07.07, 14:19
          to wlasnie znasz mnie :) nie stac mnie na utrzymanie sie w zadnym innym miejscu
          niz wroclaw wiec startowalam tylko tam.
        • ewuniaaaa Re: w ogóle, ile średnio osób na miejsce w tym r 05.07.07, 18:35
          i mnie tez - ja tez skladalam tylko na am wroclaw - bo tylko wroclaw mnie
          interesuje jako miejsce do studiowania
    • budda-kosmos Re: w ogóle, ile średnio osób na miejsce w tym r 05.07.07, 14:11
      Podobno mają zamknąć akademię medyczną we Wrocławiu w tym roku z powodu remontu.
      • martina.15 Re: w ogóle, ile średnio osób na miejsce w tym r 05.07.07, 14:51
        budda, no rzeczywiscie czlowieku kosmos opowiadasz... buduja w drugiej czescie
        wroclawia nowy gmach to po co mieliby zamykac?
        • ewuniaaaa Re: w ogóle, ile średnio osób na miejsce w tym r 05.07.07, 18:37
          ktos cos uslyszal, ale nie calkiem do konca i niedokladnie - w koncu stare
          budynki zamkna, jak beda juz do konca gotowe nowe - a te jeszcze sie "buduja"
          (podobno cos okolo od 20 lat juz:p, ale kiedys je skoncza) - albo moze juz
          skonczone?
    • hratli bialystok 05.07.07, 18:33
      lekarski - 11 na miejsce
      lek-dent - 13 na miejsce
      farmacja - 12 na miejsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka