Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 16:40 Mam prośbę do wszystkich studentów UŁ,mianowicie chciałbym sie dowiedzieć jak wyglądają pokoje w domach studenckich od środka. ma ktoś może jakieś zdjęcia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czesia Re: Akademiki naUŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 17:25 też interesują mnie akademiki od środka...odpiszcie plissssss!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forzaragazzi Re: Akademiki naUŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:52 To zalezy od akademika. Wysoki standard - 280zl,po remoncie, 2 osoby w pokoju - jedna łazienka. Nizszy standard (moj :)) 220 zeta, 3 ludzi (wielkosc pokoju prawie taka sama) i 3 prysznice na całe pietro. Najgorzej jest noca jak sie człowiek pojdzie kapac to moze moze zastac jakas parke razem. Raz sie zgorszyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina;) Re: Akademiki naUŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:03 Czy na wniosku zaznacza się jaki chce się pokój 2 czy 3 osobowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina;) Re: Akademiki naUŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:07 Na wniosku należy wpisać "rezerwację miejsca w DS nr..........na rok akademicki ......./..........." , a jeśli jest mi obojętne który dom studencki mi przydzielą to co mam w tym miejscu napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forzaragazzi Re: Akademiki naUŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 20:29 Zadzwon lub odwiedz wydzial spraw bytowych www.uni.lodz.pl/portal/studenckie.php?akcja=pokaz&show=dsprbytowych Tam Ci udziela wszystkich wskazówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub Re: Akademiki naUŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 17:26 jakie sa szanse dostania akademika na UŁ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Akademiki naUŁ IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.07.07, 09:57 pierwszeństwo mają Ci o niższych dochodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Akademiki naUŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:01 Ale przecież na wniosku o przydzielenie miejsca w domu akademickim nie ma rubryki na wpisanie dochodów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Akademiki naUŁ IP: *.astral.lodz.pl 20.07.07, 15:25 problemow nie ma zadnych bo miejsca sa zawsze :D problem pojawia sie jak chcesz zmienic akademik :D Odpowiedz Link Zgłoś