Gość: strzała IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 15:05 Witam, co wiecie o Instytucie Stosowanych Nauk Społecznych? Warto? Jaki jest tam poziom? Jacy wykładowcy, jacy studenci? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ell Re: isns? IP: 213.17.236.* 26.06.03, 15:50 probuje tam sie dostrac w tym roku na dzienne stsowane nauki spoleczne to jedyny taki kierunek w Polsce, swietne specjalizacje, podobno znakomici wykladowcy egzaminy - trudno okreslic, czy trudne 1 etap to test i jest do przejscia (warto zakupic testy z ubieglych lat, zeby na ich podstawie sie przygotowywac) 2 etap - to rozmowa na podstawie jednej z wybranych lektur, niby nietrudne, ale tak naprawde nie wiadomo, jak sie do tego przygotowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzała Re: isns? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 17:01 Gość portalu: ell napisał(a): > egzaminy - trudno okreslic, czy trudne > 1 etap to test i jest do przejscia (warto zakupic testy z ubieglych lat, zeby > na ich podstawie sie przygotowywac) > 2 etap - to rozmowa na podstawie jednej z wybranych lektur, niby nietrudne, ale > > tak naprawde nie wiadomo, jak sie do tego przygotowac To wiem, bo wczoraj miałem rozmowę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: isns? IP: 213.17.236.* 26.06.03, 19:29 to zdjesz na kierunek, o ktorym tak niewiele (a wlasciwie nic) nie wiesz? dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzała Re: isns? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 22:41 Może nie jest tak, że nic/niewiele nie wiem, ale jestem ciekaw opinii innych kandydatów bądź studentów. Prawdopodobnie będę tam studiował, więc słucham co myślicie o tych studiach :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: isns? IP: 213.17.236.* 28.06.03, 08:38 no i jak po wynikach? dostales sie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzała Re: isns? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 11:25 Dostałem sie :))) Jestem w drugiej pięćdziesiątce, ale jestem. Czekam jeszcze na wyniki egzaminu na prawo UW, tez sa szanse, choć mniejsze. Najprawdopodobniej od października będę studiował isns. Z kim się spotkam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: isns? IP: 213.17.236.* 28.06.03, 15:54 Gość portalu: strzała napisał(a): > Dostałem sie :))) Jestem w drugiej pięćdziesiątce, ale jestem. Czekam jeszcze > na wyniki egzaminu na prawo UW, tez sa szanse, choć mniejsze. > Najprawdopodobniej od października będę studiował isns. Z kim się spotkam?? na przyklad ze mna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: isns? IP: *.sloneczny.pl / 10.102.21.* 01.07.03, 08:10 Na UW są dwie socjologie: na Wydziale Filozofii i Socjologii i ISNS właśnie. Ta pierwsza jest bardziej akademicka i (chyba) bardziej prestiżowa (a na pewno bardziej oblegana), ta druga - bardziej praktyczna (w końcu to STOSOWANE nauki społeczne). Odpowiedz Link Zgłoś