Gość: ikar IP: 195.75.207.* 06.08.07, 15:35 Zbieram informacje na temat politologii na AP - wybieram sie na SUM. Jakie sa specjalizacje na SUMie? Czy fajnie sie studiuje na AP?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szym Re: Politologia AP - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:36 tez ide na poliologie na ap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaasia Re: Politologia AP - jak jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 18:27 ja tez sie <narazie> wybieram na politologie na ap ale hmm...słyszałam ze troche nudnooo tam,... ale co tam wszytsko zalezy od ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molly Re: Politologia AP - jak jest? IP: 213.77.14.* 13.08.07, 17:37 Na sumie specjalizacje wybiera się po 1 roku: admianiastację publiczną albo politykę międzynarodową bodajże. Ja też wybieram się na AP na politologię SUM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciocia Dobra Rada Re: Politologia AP - jak jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 18:14 jak ktoś idzie na politologię, żeby tylko mieć 3 literki przed nazwiskiem, to nie dziwne, że go politologia nudzi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Politologia AP - jak jest? IP: 195.75.207.* 17.08.07, 10:47 Czy wie ktos cos wiecej o specjalnosci 'admistracja publiczna'? Jakie sa przedmioty i do jakiej konkretnie pracy przygotowuje? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek266 Re: Politologia AP - jak jest? 24.02.14, 21:45 Witam, na początku nie jest łatwo ale jak już się obroni prace magisterską ta satysfakcja jest duża. Jestem po politologi i prowadzę blog z recenzjami książek i z wykazem opisanych haseł, które warto znać i wykorzystać jako pomoc naukowa w trakcie studiów do pisania referatów i prac. Podaje Link: przeczytajbowarto.blogspot.com/ Jestem niepełnosprawny i pisze bloga nosem. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś