Gość: Bari IP: *.stk.vectranet.pl 07.08.07, 12:28 Mam pytanko .. jezeli teraz studiuje na uczelni prywatnej ( licencjat ) i chcialbym pozniej przeniesc sie na panstwową aby zrobic mgr , to czy zdaje sie jakies egzaminy czy jak to wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ma_ska Re: pytanko ?! IP: 195.75.207.* 07.08.07, 12:38 To zalezy od uczelni, zazwyczaj przy rekrutacji na SUM (studia uzupelniajace magisterskie) jest rozmowa kwalifikacyjna albo normalny egzamin. To ze bedziesz po licencjacie na uczelni prywatnej nie powinno miec znaczenia pod warunkiem ze zdasz egzamin:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pytanko ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:39 dokładnie, trzeba się zorientować na uczelni na która chcesz zdawać jakie są warunki rekrutacji na studia II stopnia. Może być róznie, ale na pewno nie powinno to zależeć od tego czy byłes na panstwowych czy dziennych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pytanko ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:39 panstwowych czy prywatnych rzecz jasna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: pytanko ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 18:37 czasami uczelnie w pierwszej kolejności przyjmują na studia II stopnia osoby od siebie, a dopiero w drugiej kolejności te osoby z innych... Odpowiedz Link Zgłoś