Dodaj do ulubionych

WF ŁÓDŹ!!

13.08.07, 22:09
Czy ktoś wie jakie rodzaje ćwiczeń są do wyboru? Czy można chodzić na tenisa?
Byłabym wdzięczna za odpowiedź :)
Obserwuj wątek
    • Gość: na... Re: WF ŁÓDŹ!! IP: *.21.rev.vline.pl 14.08.07, 10:19
      siatkowka, koszykowka, tenis stołowy, basen dla poczatkujacych i zaawansowanych, gimnastyka korekcyjna, sztuki walki, fitnes, siłownia dla panow i zajecia muzyczno ruchowe
      • Gość: bleh Re: WF ŁÓDŹ!! IP: *.toya.net.pl 14.08.07, 13:35
        a w przypadku ktorej dyscypliny jest najwiecej chetnych? fitness moze? :)
        slyszalam, ze obowiazuje zasada 'kto pierwszy ten lepszy':> aha i jeszcze jedno-
        czy wf jest tylko na I roku czy przypadkiem na II tez? na stronie swfis jest
        informacja o rejestracji studentow I i IIroku, wiec nie rozumiem skad ten II rok:>
        • Gość: as Re: WF ŁÓDŹ!! IP: *.21.rev.vline.pl 14.08.07, 14:35
          to zalezy na jakim kierunku w 90% jest tylko na 1. roku
          • Gość: kaaa1234 Re: WF ŁÓDŹ!! IP: *.toya.net.pl 14.08.07, 14:52
            podejrzewam,ze np. na turystyce i rekrreacji na I roku wf sie nie konczy.. :)
            • lady_camelie Re: WF ŁÓDŹ!! 14.08.07, 17:05
              hm,to ja mam odrazu pytanie odnośnie sztuk walki.czy są to po prostu takie
              ćwiczenia nie mające tak naprawde wiele wspólnego z nimi,czy jednak po pierwszym
              roku jest człowiek(który wcześniej nie miał nic wspólnego ze sztukami) w stanie
              obronić sie przed jakimś kretynem który by do nas 'szura' ?
        • Gość: ally Re: WF ŁÓDŹ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 18:04
          > a w przypadku ktorej dyscypliny jest najwiecej chetnych? fitness moze? :)

myślę, ze basen.
          fitnessu zresztą nie polecam

> czy wf jest tylko na I roku czy przypadkiem na II tez?

zależy od kierunku, na większości jest tylko na I roku, ale np. na socjologii
          ciągnie się przez 3 semestry (mowa o uł)
    • Gość: kaaa1234 Re: WF ŁÓDŹ!! IP: *.toya.net.pl 15.08.07, 10:10
      a rejestracja na wf odbywa sie poprzez niejakie zetony? o co w tym chodzi? :)
      • Gość: WŁĄŚNIE Re: WF ŁÓDŹ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 19:02
        O CO CHODZI??;/;/;/;/ I ZAPISY OD WRZEŚNIA, WIEĆ TRZEBA SIĘ
        ZZGARNĄC;/;/;/;
        • Gość: kaaa1234 Re: WF ŁÓDŹ!! IP: *.toya.net.pl 16.08.07, 10:15
          jak mam sie zarejstrowac skoro oprocz nr PESEL treba bedzie podac haslo, a haslo
          podobno daja w dziekanacie (slyszalam, ze tak bylo w zeszlym roku, ale moze
          teraz jakos inaczej to wyglada:/
    • Gość: kaaa1234 co wybieracie? IP: *.toya.net.pl 20.08.07, 14:00
      którą dyscyplinę wybieracie?:)
      • Gość: mialam wuef:) Re: co wybieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 11:30
        tenis stolowy- bardzo malo chetnych, glownie faceci, atmosfera luzna, raczej
        odpoczynek niz wf. siatka- chyba najwiecej chetnych, mili opiekunowie, fajna
        atmosfera. sporty walki- po wuefie bedziesz czolgac sie do domu. basen- duzo
        chetnych ale i tak warto probowac. za moich czasow byla jeszcze joga, 100%
        dziewczyn, ale nudno jak dla mnie. poza tym fitness - meczacy, polaczony z
        aerobikiem ale chyba warto cwiczyc zeby byc w formie :) oreszcie sportow
        niestety nie mam pojecia wiec nie bede pisac:) sorki z abledy, wynikaja z
        pospiechu ;)
    • tunczyk7 Re: WF ŁÓDŹ!! 21.08.07, 12:53
      www.swfis.uni.lodz.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka