sharon_s 30.06.03, 20:16 poleccie jakies fajne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: Jakies fajne studia podyplomowe IP: *.localdomain / 192.168.0.* 01.07.03, 01:03 sharon_s napisała: > poleccie jakies fajne. Jak dla mnie urbanistyka na UW. Miałam zamiar iść w tym roku, ale że na razie przejęta jestem studiami na następne 4 lata to może pójdę za rok kiedy to przejęcie mi minie. Napisz z jakiej dziedziny bo nikt Ci nie odpisze tak w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: Jakies fajne studia podyplomowe 01.07.03, 01:39 wlasnie o to mi chodzi, ze te co mnie interesowaly juz przerobilam. teraz wlasnie rozgladam sie za zupelnie innymi dziedzinami, wiec dlatego pytam bez podania dziedziny, bo doktoratu mi sie nie chce robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: Jakies fajne studia podyplomowe IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 11:16 Część, Ja w tym roku wybieram się na studia podyblomowe z edytorstwa współczesnego. Trochę łączy się to z moimi studiami, bo skończyłam bibliotekoznawstwo. Pozdrawiam nube Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.brown Re: Jakies fajne studia podyplomowe 03.07.03, 22:19 podtrzymuje watek, bo tez jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królik Re: Jakies fajne studia podyplomowe IP: *.nowe-skalmierzyce.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 12:17 a jakie można wybrać ciekawe studia podyplomowe po administracji? co ktoś może doradzić? ja mam jeszcze czas, ale już się zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sedpol Re: Jakies fajne studia podyplomowe 20.10.15, 16:28 Polecam następujące studia podyplomowe: - Wycena nieruchomości (przeznaczone dla kandydatów na rzeczoznawców majątkowych) - Doradca ds. ochrony środowiska (absolwenci tego kierunku mogą zostać niezależnymi specjalistami, ekspertami z dziedziny ochrony środowiska i prowadzić własną działalność lub funkcjonować jako doradcy wójtów, burmistrzów, starostów, dyrektorów czy prezesów firmy) - Studia podyplomowe w zakresie rolnictwa (studia przeznaczone dla osób które ukończyły studia wyższe na kierunkach nierolniczych i chcą zdobyć kwalifikacje rolnicze, które są niezbędne m.in. przy aplikowaniu o pomoc finansową przydzielaną w ramach programów Unii Europejskiej) Więcej w/w na temat studiów można znaleźć na stronie www.sedpol.com.pl lub pod numerem 22 331 76 33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jakies fajne studia podyplomowe IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.07.03, 18:50 Trudno cokowliek poradzic bez znajomosci twoich zainteresowan lub chociazby tego czy maja byc humanistyczne czy scisle, przyszlosciowe czy hobbystyczne. Okreslenie "ciekawe" jest jak najbardziej niescisle - dla jednego bedzie to cos z biologii molekularnej, dla innego muzealnictwo lub ekonomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Jakies fajne studia podyplomowe IP: *.itpp.pl 07.07.03, 07:58 może "Historia Sztuki" ja myśle o tym kierunku ale jao o zaocznych na UW. a powiedz jakie Ty zrobiłaś "podyplomowe" ann Odpowiedz Link Zgłoś
loyddd Re: Jakies fajne studia podyplomowe 20.10.15, 09:53 Polecam Fajne Studia Podyplomowe: Marketing i Strategie Marketingowe w Warszawie: strategiemarketingowe.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś